Pracovna

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pracovna

Příspěvekod Engel » 04 úno 2014 00:27

No...nazdar...+usměje se stylem, že si o sobě myslí, že mu muselo hrábnout, jak to tam tak vidí+ No...jo...já jsem Engel...aaa...+zaostřuje na ni+ My se známe?
+no následně mrkne po jídle a vlastně je mu i jedno, kde je, mohl umřít už na horších místech s horší pohostinností+ To teda mám! +hned si to přitáhne a pustí se do toho+ To je má poslední večeře, že mi tak vypíkáte? Kafe...+zahuhle s plnou pusou, no steak v něm zmizí i s bramborama, než mu stihne nalít, to zapije nějakou vodou a pak se pustí do bábovky a buchet, ale to zpomalí, aby si k tomu dal i to kafe+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 04 úno 2014 00:37

+oddychne si, když jí odsouhlasí, že je ten kdo potřebuje aby byl+ Ještě ne. +zatváří se jako nevinnost sama a vesele se na něj zazubí, zatímco sleduje jak do něj všechno to jídlo padá jedna báseň. nalije mu kávu a sedne do křesla kousek blíž+ Poslední? +zamrká trošku nechápavě+ Ale ne... jen jsem si myslela, že by bylo dobrý si vás trochu naklonit, než vám řeknu jsem provedla. +koukne na něj opatrně, jestli se jí tam nezadusí jídlem+ Nemusíte tak pospíchat, tady vám to nikdo nesní a jestli chcete přidat, tak stačí říct. +zasměje se tiše, ale je znát že jí dělá radost, že mu snad i chutná+ Já jsem vás totiž unesla. +vypadne z ní a rychle před něj postrčí talířek s koláčem+ Koláč? Je jablečnej. +koukne na něj zatímco se snaží vypadat naprosto neškodně. taková hodná sousedka co si jen tak z plezíru unese souseda oknem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 04 úno 2014 17:44

(tak a teď už se ho nezbavíš! takhle ho rozmazlovat!)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 05 úno 2014 13:28

(No mohla by si yohannka nenápadně obšlehnout recepty... :angel: )

Ještě? +zvedne obočí+ To zní skoro slibně... +poděkuje, upije kafe a likviduje zbytky...přece to tam nenechá osychat, žejo...+ Mě? Naklonit? takže...+koukne ke dveřím+ Nejsem...hmmm například vězeň? +zavrtí hlavou+ Mám dost...asi víc než dost...ale člověk nikdy neví, kdy zase dostane najest...+zarazí se, chvíli na ni nechápavě kouká a pak zamrká+ VY ste mě unesla? +nakrčí čelo a usilovně přemýšlí, jestli ju fakt osobně odněkud nezná+ Víte...připomínáte mi jednu...ale proč ta by mě unášela... Mh...+no když už tam ten koláč je+ Ale tak jo....+sní ho spíš automaticky, páč přitom dumá, jestli se mu to furt ještě nezdá+
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 06 úno 2014 19:01

(Tak my si zatím vůbec nestěžujeme :D :pii )

Vězeň? +zamrká trošku zmateně+ No jak se to vezme. Bojíte se bílých tygrů? +zajímá se, jelikož má pocit, že se Caesar válí za dveřma na prahu+ Neví? To vás na Mýtince drží o hladu? +zazubí se na něj vesele+ No... jo. Tak trochu. +ukáže jak moc trošku ho unesla, asi na dva centimetry prsty od sebe+ Málem ste mi spadl přímo na trávník pod okny. Ale zdá se, že jsem to včas vychytala. +nakloní hlavu mírně zamyšleně na stranu+ Asi bych se fakt měla představit. +zasměje se tiše+ Jsem Neferet... byly jsme... +ukáže na něj a pak na sebe a zase na něj a na sebe+ ...nominovaní na absurdní pár. Říkali, že jsme se nikdy neviděli, tak jsem si říkala, proč to nenapravit. +zazubí se na něj naprosto nevinně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 07 úno 2014 12:39

Tygrů? Ne, yohannka má bílýho a...normálního? +nakrčí čelo, že neví jak to označit a jako by už samo o sobě "má tygra" nebylo dost divný na to, že tu specifikujou ještě barvu+ Chcete mě jim dát na svačinku? +napadne ho, že ho třeba proto tak vykrmuje+ Na Mýtince ne, ale...+podívá se na ni+ počítám, že vy víte co dělám...+když ho unesla+
Spadl z okna? +upřesní to+ No ale to je skvělý! Že málem! +zakoulí očima, že má už asi halušky+ To by nebylo od věci...Neferet...no to je ona! Teda to ste vy! +ukáže na ni usvědčujícně+ Vy znáte yohannku! To mě nechala ona odpravit?? Absurdní pár? To je...co zhruba? A tak vás nenapadlo nic lepšího, než...mě nechal mááálem spadnout z okna...v noci..spícího...ještě řeknite, že ste mě zabalila do koberce...
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 07 úno 2014 19:28

Jasně, normálního, chápu. +zazubí se vesele+ Ale ne. Caesar je nažranej a lidi většinou nejí. +odmávne to naprosto vážně, ale pak se vesele zazubí a zavrtí nad tím hlavou+ No, jistě že to víííím. +zatváří se, jako by to snad nebylo jasný+ Ehmn... cože to děláte? +odkašle si děsně nenápadně a tváří se jako nevinnost sama+
No, jo no... tak trošku... málem... +pokrčí poněkud rameny celá nesvá z toho, že málem letěla za ním+ Jo, to budu já. +odkývá mu to naprosto vážně a podstrčí mu další hrneček s kávou+ No jo.. znám yohannku, i Beu znám... +koukne na něj trošku nechápavě, proč ta by ho chtěla nechat odpravit+ Ale né, yohannka s tím nemá nic společnýho. +zavrtí pobaveně hlavou+ Nehodlám nikoho v nejbližší době odpravovat ani popravovat. Toho mam zatím dost. +zavrtí naprosto vážně hlavou+ No... víte o LoScards? +zajímá se+ To je jedna z kategorií, jakože bychom údajně spolu nevyšli jako pár. Ne, že bych se vás chystala sbalit. Jste docela sexy chlap, ale neznám vás a jste přítel kamarádky, takže to berte jako teoretickou úroveň. +uculí se vesele+ No původně mě napadlo zajít na Mýtinku a zeptat se na vás, ale pak jsem dostala úkol, něco tam ukrást.... +pokrčí výmluvně rameny+ Uvažovala jsem o tom... ale pak jsem raději zvolila tu deku, co jste sní byl přikrytý. +zasměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 09 úno 2014 01:33

Většinou..+zamrmle si+ To Charon "většinou" taky ne... Sekuriťák, slečno, jsem sekuriťák. +ujistí ju, cožeto pracuje+
A to děláte nějak často tohle? Protože byste to padání měla teda jako vypilovat...byste si dom taky mohla donést mišmaš...+kafe si pod náporen informací ochotně vezme+ I Beu...dokonce! +zakoulí očima, že celou skvadru+ Fakt ne? Chm... Jo to je nějaká..soutěž jako superstar, ne? NEvyšli? Když se neznáme? Já vycházím s každým! +pohoršeně+ Někdy sice vybíhám...+neurčitě+ Mmmm...+prohlíží si ju docela spokojeně, že kdyby se ho pokoušela balit, tak by to bylo zajímavý+ Tak proto tam teď lidikradou jako straky! úkoly! a co desatero? nic? +zakroutí hlavou zase+Děku...no děkuju, že nemám omrzliny! A vy...si mě tu hodláte nechat teď nějak na pozorování?
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 09 úno 2014 12:42

+zasměje se tiše+ Opravdu se není čeho bát. Caesar je zlatíčko. +pousměje se+ Jistě.... sekuriťák... +odkývá mu to+ Proč by někdo běžně unášel sekuriťáky? +podiví se trošku, jak předtím říkal, že ho unesla kvůli tomu co dělá+
No právě že ne. +vykulí na něj oči a zavrtí hlavou+ Máte pravdu budu na tom muset do budoucna zapracovat, co kdyby se mi to zase někdy hodilo. Osobně se divím, že jsem vás neprobudila, když jsem slítla oknem přímo do pokoje a sházela přitom co se dalo. +vrtí nad sebou hlavou+ Nemáte náhodou zkušenosti s únosy? +že by jí mohl dát rychloškolení+ Jednu dobu jsem na Mýtince bydlela. +pokrčí výmluvně rameny+ Proboha superstar snad ne. +zděsí se+ Zpívat nebudu ani náhodou. +uculí se+ No mě to taky přišlo jako nesmysl. Tak jsem si říkala, že bych mohla zkusit jestli s vámi vyjdu. +zazubí se na něj vesele a naprosto nenápadně se pod jeho pohledem nakrucuje+ Jo to bude ono. +zasměje se+ Nejsem věřící. +pokrčí vážně rameny, že desatero jí nic neříká+ To bych vám nemohla udělat. Chtěla jsem vás unést ne zmrzačit. +zasměje se+ Jako že bych vás zavřela do vedlejšího pokoje a sledovala vás jako v laboratoři? +nakloní hlavu na stranu jako by nad tím uvažovala, než se na něj zazubí pobaveně+ Ne, buďte v klidu. Můžete kdykoliv jít. Jen... jsme uprostřed Pacifiku. Umíte dobře plavat? +trošku ho zlobí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 10 úno 2014 12:58

Tak to je v pohodě, mě mají tygři obzvlášť rádi! No...protože mám skvělou uniformu? +jak má tričko, tak zacvičí svalama+
+mávne rukou+ Po minulým týdnu by mě asi neprobudil ani granát...což je vaše jediný štěstí, mimochodem! Á jé...takže mě čeká ještě úklid? Tak...pár zkušeností by se našlo...ale neprobírám s dotyčnýma jak to na ně zapůsobilo...ale většinou to provádím stručně-ručně. +ušklíbne se+
Ne? Ale to je škoda, vám by to na poodiu slušelo! A? Vycházíte? +mrkne na ni pobaveně+ Na to člověk nemusí být věřící! Ale je pravda, že zrovna v téhle oblasti je desatero takový...antidesatero...+zamyslí se, že se tu krade, smilní, bere boží jméno nadarmo...+ To člověk kolikrát nechce...a už nese naporcovanýho v tašce...eeemmm...+rači se napije+ Tak kdybyste mě krmila tímhle způsobem, tak bych se asi ani nebránil... Pacifik? +nakrčí čelo+ Noo...plavat sice umím...ale zas tak dobře ne. +zavrtí hlavou+ Ale vy určitě budete tak nesmírně hodná a unesete mě i zpátky, žejo? A já za to budu tvrdit, že spolu skvěle vycházíme.
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor