od Neferet » 07 úno 2014 19:28
Jasně, normálního, chápu. +zazubí se vesele+ Ale ne. Caesar je nažranej a lidi většinou nejí. +odmávne to naprosto vážně, ale pak se vesele zazubí a zavrtí nad tím hlavou+ No, jistě že to víííím. +zatváří se, jako by to snad nebylo jasný+ Ehmn... cože to děláte? +odkašle si děsně nenápadně a tváří se jako nevinnost sama+
No, jo no... tak trošku... málem... +pokrčí poněkud rameny celá nesvá z toho, že málem letěla za ním+ Jo, to budu já. +odkývá mu to naprosto vážně a podstrčí mu další hrneček s kávou+ No jo.. znám yohannku, i Beu znám... +koukne na něj trošku nechápavě, proč ta by ho chtěla nechat odpravit+ Ale né, yohannka s tím nemá nic společnýho. +zavrtí pobaveně hlavou+ Nehodlám nikoho v nejbližší době odpravovat ani popravovat. Toho mam zatím dost. +zavrtí naprosto vážně hlavou+ No... víte o LoScards? +zajímá se+ To je jedna z kategorií, jakože bychom údajně spolu nevyšli jako pár. Ne, že bych se vás chystala sbalit. Jste docela sexy chlap, ale neznám vás a jste přítel kamarádky, takže to berte jako teoretickou úroveň. +uculí se vesele+ No původně mě napadlo zajít na Mýtinku a zeptat se na vás, ale pak jsem dostala úkol, něco tam ukrást.... +pokrčí výmluvně rameny+ Uvažovala jsem o tom... ale pak jsem raději zvolila tu deku, co jste sní byl přikrytý. +zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus