Africká výprava Remuse a Styx

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Africká výprava Remuse a Styx

Příspěvekod Styx Lupin » 31 bře 2013 20:33

Potřebovala... ale to je teď už fuk +usměje se na něj, aby si nedělal starosti, třeba mu to cestou řekne i sama+ Teď nás ale čeká náročná túra, tak nenechme naše zvířátko dlouho čekat +hodí si bágl na záda a vypustí zatím z hlavy, co ji tak rozhodilo+ A protože nám došly zásoby jídla, doufám, že cestou potkáme něco k snědku +zablýská se jí hladově v očích+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 dub 2013 10:15

No...jak myslíš..moc ho to nepřesvědčí, ale dál se neptá*sebere bágl a vykročí buší* tak potkat něco k jídlu, jo?*zasměje se* no uvidíme...*po ránu je venku docela příjemně, žádné hice, klid, tak se jde docela dobře...ani netrvá dlouho a vyjdou na cestu, po které se vydají do centra parku* už tam skoro jsme, třeba budou mít i něco k snídani.*usměje se na ni, jak tak šlapou po krajnici prašné cesty, co je spíš vyježděná pěšina než co jiného*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 dub 2013 10:41

+šlape trochu zamyšleně vedle Remuse, nevšímá si moc okolí, spoléhá na jeho orientační smysl+ Obdivuji tě, jak víš, kam jít. Já bych se tady určitě ztratila +uculí se a když se dostanou na cestu, na které jsou patrné koleje od aut, zatváří se nadšeně+ Konečně civilizace +automaticky přidá do kroku+ To vážně vypadám tak hladově? +rozesměje se, když se Remus zmíní, že tam možná dostane snídani+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 dub 2013 11:20

Spíš než hladová jsi nějak zamlklá...*koukne po ni* To mi k tobě moc nesedí...*sleduje ji při chůzi*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 dub 2013 11:35

+zastaví se a přistoupí k němu+ Promiň +obejme ho a něžně políbí+ Nedělej si starosti, všechno je v pořádku +usměje se na něj, že určitě, nechce mu kazit den+ Pojď, nebo umřu hlady +zasměje se a tahá ho za ruku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 dub 2013 12:08

Neomlouvej se..*zavrtí hlavou, pohladí ji v objetí po tváři* určitě?*přimhouří oči a nehne se ani o píď, když ho táhne za ruku, z mírného vlka, se stane ostražitý, jak vycítí, že mu neříká celou pravdu* Ptám se proto, že tady může z malé věci vyrůst rychle velký problém*pak si povzdychne*...Jak chceš...*přestane na ni naléhat, nakonec se to stejně asi dozví, je na něm ale poznat, že jí to "nic se neděje" nespolknul, na to ji zná až příliš dobře. Vykročí tedy zas na cestu, pokračuje mlčky, až se před nimi objeví budovy mudlovské správy parku*

Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 dub 2013 12:43

+sklopí zrak před jeho pohledem, nedokáže mu hledět do očí, když před ním něco tají+ Vždycky na mně poznáš, když se něco děje +přece jen se usměje a zvedne hlavu+ To, co se mi stalo teď stejně nevyřešíme. Takže to klidně počká do večera +políbí ho láskyplně a pak ho chytne za ruku a jdou cestou až do centra parku. Když se před nimi objeví budovy, Styx zajásá+ Je to tady moc hezké... krásně to zapadá do okolní přírody. Víš, že jsem čekala nějaké moderní monstrum z betonu a skla? +zasměje se+ Myslíš, že nás tady čekají? +trochu se upraví, jak je zpocená a zaprášená z cesty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 dub 2013 17:02

*kývne a dál to tedy nevytahuje, dokud s tím nepřijde ona (chá, mám takové tušení, to jsem zvědavá, aby ho neieblo)*no ještě beton...to bych se s nimi asi moc nebavil...*zasměje se* čekají..doufám v to. *taky se trochu oklepe od bordela, dojdou k hlavní budově, zazvoní a čekají...chvíli se nic neděje, už to vypadá, že jsou pryč, no nakonec vyběhne chlápek ve středních letech, běloch, ale hodně opálený* No konečně!*zvolá aniž by řek dobrýtro, otevře dveře dokořán* pojdte dál....už jsem se začínal bát, že jste po cestě zabloudil -li...*uvědomí si, že jsou dva a usměje se na Styx...* promiňte...*zarazí se a Remus je představí* Tohle je Styx, moje přítelkyně a kolegyně na výpravě...a hlavně majitelka ZOO, o které jsem vám říkal...Styx, tohle je pan *hm*Johnson*třeba tak mu říkejme, at to není jen chlápek z parku* vede tady správu parku a ochranu zvířat v něm...*Johnson se taky trochu srovná, vypadá, že v kanclu usnul nad nějakými lejstry, a podá jí ruku* Těší mě, konečně vás poznávám osobně. Pan Lupin mi o vás vyprávěl...*pak se praští do čela* omlouvám se, nedáte si něco k jídlu, pití? Už jsem tady v té Africe zapomněl se chovat jako člověk...určitě byste si něco dali..a já koneckonců taky...*vede je domem na terasu s výhledem - bez toho hogofogo prostírání* posaďte se, hned budu zpátky...
Obrázek
*odfrčí pro něco k jídlu*Trochu hyperaktivní, ale jinak je v pohodě...*komentuje ho Remus, když Johnson zmizí hlouběji v domě*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 dub 2013 18:21

(hih, uvidíme, jestli ses trefila :D )

+když stojí před dveřmi budovy, tak nějak očekává, že jim otevře další černoch a proto je opravdu příjemně překvapená, když je to běloch, popravdě už má černých kůží dost, a to není žádný rasista+ Dobrý den, pane Johnsone, taky jsem ráda, že vás poznávám +podá mu s úsměvem ruku, ten člověk na ni udělal dobrý dojem+ Ach, tak vy mně už znáte z vyprávění? +koukne s úsměvem na Remuse, že to má na svědomí+ No, neodmítneme vaše pozvání +opět se mile usměje na jejich hostitele a následuje ho na terasu+ Máte tady překrásný výhled na krajinu +pochválí mu to místo a posadí se za stůl. Když správce odběhne, nakloní se k Remusovi+ Správný chlapík. Vy se znáte osobně? Kde jste se vlastně poznali? +rozhlíží se z terasy po okolí a je z toho úplně unešená+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 02 dub 2013 14:34

(jo, já pak řeknu, jestli jo nebo ne:D)

*mírně pokrčí po cestě rameny, že se možná větou dvěma zmínil..no dobře, pravděpodobně se rozplýval polovinu času, co se nebavili o zvířátku :lol:*Jo, je docela fajn...*usadí se vedle Styx a rozhlíží se* zas si připadám jako člověk a ne jako křovák...*uchechtne se, že sedí za stolem*Vlastně jsme se potkali náhodou...já jsem při přípravě se díval, co a kdo je v okolí...a tahle stanice mi padla do oka..navíc jsem potřeboval nějaké informace o tom, co zvěř tady můžeme potkat a kdo jiný by to měl vědět, než oni...Johnson tomu tady šéfuje už skoro deset let, tak má přehled. Dali jsme se pak víc do řeči..tedy, on nadával jak špak na pytláky, já nestíhal ani přikyvovat...pak byl nějakou dobu v Anglii, vyřizoval nějaké papíry o vypuštění nosorožců do parku...tak jsme se potkali osobně. A když jsme odjížděli, volal, že tady má zvíře, které nemůže pustit zpátky do volné přírody a jestli bychom se o něj nepostarali...představil jsem se jako pracovník zoo...nemohl jsem mu vykládat o Beast Company.*vysvětlí a to už se Johnoson šine zpátky s tácem jídla, docela evropského, pečivo, máslo, sýry a tak, marmelády, vymačkaný domácí džus...* Postavil jsem i vodu, takže jestli chcete dodržet anglickou tradici a dát si čaj...*volá už po cestě, pak to složí, spolu s kupou ovoce, kupodivu žádná marula:D* Ano, výhled je krásný...ale to budete mít i vy dva...*mrkne na Styx, aby navázal na hovor předtím* zařídil jsem vám ubytování nahoře na kopci, to budete mrkat...*koukne po Remusovi*stejně teď mimo sezónu tak skoro nikdo z turistů není...a my jim děláme safari pro zbohatlíky, tak nám drží nějaká místa, když přijede nějaký výzkumník...*položí na stůl u konvici horké vody a nějaké čaje, kdyby chtěli a sedne si k nim* Takže...jak se vám tady zatím líbí? *kouká z jednoho na druhého zatímco si maže housku máslem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet