(jo, já pak řeknu, jestli jo nebo ne:D)
*mírně pokrčí po cestě rameny, že se možná větou dvěma zmínil..no dobře, pravděpodobně se rozplýval polovinu času, co se nebavili o zvířátku
*Jo, je docela fajn...*usadí se vedle Styx a rozhlíží se* zas si připadám jako člověk a ne jako křovák...*uchechtne se, že sedí za stolem*Vlastně jsme se potkali náhodou...já jsem při přípravě se díval, co a kdo je v okolí...a tahle stanice mi padla do oka..navíc jsem potřeboval nějaké informace o tom, co zvěř tady můžeme potkat a kdo jiný by to měl vědět, než oni...Johnson tomu tady šéfuje už skoro deset let, tak má přehled. Dali jsme se pak víc do řeči..tedy, on nadával jak špak na pytláky, já nestíhal ani přikyvovat...pak byl nějakou dobu v Anglii, vyřizoval nějaké papíry o vypuštění nosorožců do parku...tak jsme se potkali osobně. A když jsme odjížděli, volal, že tady má zvíře, které nemůže pustit zpátky do volné přírody a jestli bychom se o něj nepostarali...představil jsem se jako pracovník zoo...nemohl jsem mu vykládat o Beast Company.*vysvětlí a to už se Johnoson šine zpátky s tácem jídla, docela evropského, pečivo, máslo, sýry a tak, marmelády, vymačkaný domácí džus...* Postavil jsem i vodu, takže jestli chcete dodržet anglickou tradici a dát si čaj...*volá už po cestě, pak to složí, spolu s kupou ovoce, kupodivu žádná marula:D* Ano, výhled je krásný...ale to budete mít i vy dva...*mrkne na Styx, aby navázal na hovor předtím* zařídil jsem vám ubytování nahoře na kopci, to budete mrkat...*koukne po Remusovi*stejně teď mimo sezónu tak skoro nikdo z turistů není...a my jim děláme safari pro zbohatlíky, tak nám drží nějaká místa, když přijede nějaký výzkumník...*položí na stůl u konvici horké vody a nějaké čaje, kdyby chtěli a sedne si k nim* Takže...jak se vám tady zatím líbí? *kouká z jednoho na druhého zatímco si maže housku máslem*