Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Lovecká sezóna

Příspěvekod Sirius Black » pát srp 03, 2012 1:08 pm

(fuj, nesnáším tyhle hlavy na zdech..já se vyhýbám i zámkům, kde tohle je všude..takovým těm loveckým..mně to dělá špatně..moc to straší :dead: )

Chlupatou neee *nakrčí nos* Ale kdyby mi ho někdo svlíkl *zazubí se* Noo a mě by zajímalo, kdo bude vařit *zauvažuje pobaveně* No, já se s ním netáhnu *zavrtí hlavou* Co ho nechat přemístit? *navrhne s nadějí v hlase*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Lovecká sezóna

Příspěvekod Remus Lupin » pát srp 03, 2012 3:21 pm

No záleží, nakolik tady má regulus omezené kouzla...*koukne na zmíněného* jinak se ztrháme...to je vidět, že máš doma o jídlo postarané, že?*drbne vesele do Siriuse* to zvládnem...akorát ta "huňatá kožešina" bude u postele pěkně píchat...*uchechtne se, divoké prase je na omak něco mezi drátěnkou a rýžákem:D pokud teda nemá Reg nějaký spešl druh*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Lovecká sezóna

Příspěvekod Regulus Black » pát srp 03, 2012 6:06 pm

(taky to nemám ráda... Regulusovi to ale zjevně nevadí :nin* )

Vařit budeme všichni tři společně, brácho. Přece nechceš jíst to maso syrové +zachechtá se a dloubne do Siriuse z druhé strany+ Kouzla tady fungují neomezeně. Ale přimlouval bych se za to nepoužívat je. Copak by vás těšil takový lov, kde za vás vše udělají kouzla a čáry? +obejde kolem kance a pak se zamyšleně podrbe na hlavě+ Proč se s ním zbytečně tahat, když tolik masa stejně nesníme? Navrhuji vzít si z něj jenom kýtu. Bude z ní dost pečeně pro všechny. A zbytek necháme divoké zvěři. Nebo tomu tříhlavému domácímu mazlíčkovi. Klidně pro něj oželím i tu trofej +uculí se a čeká, jestli projde jeho návrh, nebo bude mít někdo lepší+
Regulus Black
Mág

Lovecká sezóna

Příspěvekod Sirius Black » pát srp 03, 2012 9:20 pm

Remus: To víš, žena mě rozmazluje *zazubí se spokojeně..vůbec se za to nestydí a protočí oči* Ty a ty tvoje zvířata *zakření se* By ses furt s nima někam smýčil..nás to odře dřív, než to dovlečem do chajdy *nepřestává remcat, ale myslí to ze srandy, bo je mu jasné, že je tím otravný a hraje si na snoba*

Regulus: Hele, pánové, dlouhejte si do toho prasete *směje se a kousek poodstoupí, aby nebyl tak snadný terč* Brácha, ty máš snad i někdy dobré nápady *rýpne si do něj zvesela* Dámy mají přednost *ukáže na prase, že může pižlat..a přitom se kření*
Sirius Black
Mág

Re: Lovecká sezóna

Příspěvekod Regulus Black » sob srp 04, 2012 9:36 am

Já ti ukážu, jaká jsem já dáma, jen počkej +ušklíbne se na Siriuse a vytáhne lovecký nůž, ostrý jako mačeta a sehne se ke kanci. Nařízne štětinatou kůži kolem celého obvodu stehna, málem si přitom otupí ostří na té drátěnce a pak stáhne zadní nohu z kůže. Oddělit ještě teplé maso z kýty od zbytku těla už mu nedá tolik práce. Chvíli to tam pižlá a porcuje, než narazí na kost. Zvedne se a otře si zakrvácenou čepel i ruce do kalhot+ Tak mě můžete někdo vystřídat. Chce to ale siláka +koukne z jednoho na druhého a provokativně odhaduje pohledem jejich svaly+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » sob srp 04, 2012 1:23 pm

Sirius: Hm..tak to se někdy vetřu na oběd...*zasměje se* abys nebyl rozmazlený až moc....*sleduje Reguluse, jak tam pižle* typické.. kosti psům a vlkům...*když jim předává Regulus štafetu* střihnem si nebo si chceš tak pižlnout...ideálně přes kloub.*vélmi chytře napovídá*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » sob srp 04, 2012 11:43 pm

Trefné... ale opravdu neúmyslně +uculí se na ty kosti. Postaví se kousek dál, aby jim tam nepřekážel, až začnou kosti lítat+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned srp 05, 2012 9:29 am

Remus: Klidně se na oběd vetři *mrkne na něj* Ale nevím, jak moc by se vám líbil NY *trochu si povzdechne* No vidíš, jak jsi chytrý, tak můžeš klidně pižlat *kření se, opřený o strom*

Regulus: Šikovný bráška, šikovný *pohladí ho po vláskách, ale myslí to uznale*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pon srp 06, 2012 2:31 pm

Sirius: že jsem hubu nedržel, co...hm, proč by se NY neměl líbit?*koukne po něm zvědavě a vezme si od Rega nůž*

Reg: *jen mávne rukou s nožem, že nic a klekne si ke zvířeti, vnoří čepel do masa a chvíli hledá, pak najde kloubní jamku, tak do chrupavky zatne ostří, chvíli pižle, pak to chřustne a kýta se oddělí od těla úplně* tak..kanec je třínohý...*pronese spokojeně*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Storm » pon srp 06, 2012 4:08 pm

kolem Siriuse, podepírajího strom lítá otravná moucha a chvíli na něj dotírá a pak si sedne Remusovi na rameno a chytře kouká na to, co tam provádí+
Storm
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum