Ne, nemáme problém s evropským pohledem na ženy, v tomhle nejsme zase tak ortodoxní +koutky rtů mu pobaveně cuknou+ Ani váš evropský životní styl nám zase tak nevadí, tolerujeme kulturu jiných národů. Spíš jsem měl na mysli to, že naše víra v Alláha je pro nás svatá a kdyby se vyskytlo cokoliv, co je s ní v rozporu, bylo by to pro nás jednoznačné. Ares de Saintclair... ano, už jsem o něm slyšel (dejme tomu). Ale že by byl poslední ze Sionů? Máme zaručené informace, že Převorství sionské pořád ochraňuje tu jejich královskou pokrevní linii +opovrženě si odfrkne+ Zajali vaši přítelkyni? To mě u nich ani nepřekvapuje, že se snižují k tak podlému vyjednávání. Na to je jediná odpověď. Smrt +zatne pěsti+ Pokud mi tedy nabízíte spolupráci, rád bych s vámi projednal dvě důležité věci, pokud dovolíte. Za prvé, jaký konkrétní úkol vyžadujete ode mě a mých mužů, a za druhé, co z toho budu mít já... kromě uspokojení, že vymaluji Sixtínskou kapli templářskou krví.
(možná bys mě měla trochu zasvětit do té vaší hry, abych byla v obraze. Ares je tedy posledním členem Převorství sionského, nebo je to asasín? Pokud je asasínem, proč má tedy merovejské jméno, je snad potomkem jejich dynastie

? Když tak mi to stručně objasni v PM nebo mailu, abych Hasana přizpůsobila vašim pravidlům

Stejně musí někdo Assassinovi jako nezasvěcenému vysvětlit, co se po něm vlastně chce)