Mé obydlí

Navštivte yohannku...

Moderátor: yohannka

Re: Mé obydlí

Příspěvekod yohannka » stř lis 18, 2009 5:21 pm

+dá mu pusu na bradu+ tak.. měnit tě nehodlám, to vím, že by ani nešlo. Alee malá výchova neuškodí +zazubí se a přitulí+ co vůbec po tobě ženský chtěly? Abys nejezdil na mise? Nebo jim nosil snídani do postele? psal jim báásničky? +jako s tou převýchovou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » stř lis 18, 2009 5:24 pm

+povzdychne si, že s ňou stejně asi nic nenadělá a pohlladí ju pozádečkách a po zadečku a tam už ruku nechá+ Jo..prý mám dělat někde na úřadě...copak mě můžou chtít zavřít do kanceláře? +pohoršeně+ Dyť by mě to zabilo..+pusinka+ Nebo rodinnej život v baráku s bíllým plotem..+zavrtí nad tím hlavou+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » stř lis 18, 2009 6:10 pm

na úřadě? +směje se+ to nééé... náhodou, když chlap maká v armádě, je to drsný a sexy a... ty uniformy.. +zavlní obočím+ kdybys dělal na úřaě, tak bych si tě ani nevšimla. Mm teda né že bych se o tebe nebála +zaškrábe ho prstíkem na hrudníčku+ ale... armáda ti sluší
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » pát lis 20, 2009 1:42 am

náhodou víš jak je to na úřadě nebezpečný? poslední dobou při atentátech a přepadeních v bankách umírá víc lidí než v armádě. běžné armádě. u nás se to zakázalo zveřejňovat, ale co sem posledně viděl statistiku...no...+protáhne xicht+ moc nešetříme. cos vůbec dělala nežs začala makat na mýtince? kromě té práce v kanclu u pana Amona...+pohladí ju po ramínku a dá jí pusinečku+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » pát lis 20, 2009 11:59 am

faakt? Takže ty máš vlastně pohdovou nudnou práci +směje se+ tsss... +pusinka+
no před panem amonem! +směje se tomu pánovi+ jsem v podstatě nedělala nic moc. Courala jsem se po světě, dělala kde co se namanulo... Ale u amona, tam to bylo faajn +usměje se jak zavzpomíná+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » pát lis 20, 2009 12:47 pm

+zdvihne obočí, páč on amona asi poznal trošku jinak, než yohannka+ vážně? a cos dělala kromě vaření kafe? +zkoumavě, lehce žárlivě+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » pát lis 20, 2009 2:35 pm

noo, kupovala jsem zákusky... ale jenom ty nejlepší. A pak sme drbali všechny neschopný smrtijedy. A občas i nějakou tu kancelářskou práci +mávne rukou+ prostě co bylo potřeba. Ale to kafe... to jsem uměla nejlepší +pokývá hlavou nostalgicky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » pát lis 20, 2009 4:17 pm

A...jaks vycházela s ním? +už si amona skoro napsal na černou listinu, ale teď tak trochu váhá, esi jo, nebo ne+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » pát lis 20, 2009 4:42 pm

a amonem? No když neměl vraždící náladu, tak skvěle. A když ji měl... tak jsem udělala svoje famoozní chlebíčky a úplně mi roztál pod rukama... pod chlebíčkama, chápeš +směje se+ Né, fakt jsme spolu vycházeli dobře. Když ho člověk ničím nenasírá... tak je fajn šéf.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » sob lis 21, 2009 2:19 am

+a už je tam napsanej+ Tak roztál jo? No to je paráda...a co na to Beatrix,té to tenkrát nevadilo?
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

PředchozíDalší

Zpět na Gwynbleidd