Kuchyň

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Kuchyň

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 1:24 pm

+vykřikne bolestí a zatahá ho za vlasy, ale pak se jí tělem začne rozlívat slast, prohne se v zádech, aby měl snazší přístup k její hrudi, než ji její touha po něm přemůže, odtáhne ho od sebe a přitiskne se rty k jeho krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 1:28 pm

+Chytne ji za boky, drží ji silně a přiráží ji na sebe+ Wenai... +zachraptí dlouze a vystříká jí kundičku produktem svého chtíče+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 1:30 pm

+trochu se neudrží a kousne ho do kůže, když vrcholí, na chvilku zadrží dech+ Locke... +vydechne+ Já jsem celá mokrá. +zašeptá mu do kůže+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 1:36 pm

+Jenom něco zabručí, ale přes ty vlasy, v kterých je schovaný je jasný, že to nic duchaplnýho nebylo. Pak z ní vyklouzne, a opře se klínem o její kolena+ to jsi a je to děsně nemravné +hlavu má na jejich ňadrecha a poslouchá jak jí buší srdce+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 1:40 pm

+musí se zaculit a položí nohy na zem a tak se k němu ještě víc přitiskne+ Musím se jít umýt. A bych nebyla nemravná. +poznamená s ještě nemravnějším úsměvem a protáhne se kolem něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 1:51 pm

Běž +pohladí ji hřbetem ruky po kůži na zadku a spokojeně se kření. Když ale Wenai odejde tak zaslechne tiché capání a pak zasyčení. Dívá se co to, ale než stihne cokoliv skolí ho dvě snad tisíc kamenů vážící kočky a oňufávají mu systematicky tělo, velkýma tlapama ho tisknou k podlaze+ Wenáááááááááááái +zaječí Locke absolutně strnulý+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 2:00 pm

+přiřítí se zpátky, celá mokrá a pěkně jí to na podlaze klouže+ Šic. +mává na kočky+ Sun, dolů. Moon, fuj. Šic. +nakonec se jí je podaří odehnat aspoň pár kroků od Lockeho a Wenai se natáhne vedle něj, ne schválně, prostě jí to ujede+ Jsi v pořádku? +drápe se na kolena+ Oni si chtějí hrát. Já jsem na ně úplně zapomněla. +přejede mu dlaní místa, kde měli oceloti tlapy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pát kvě 25, 2012 6:41 pm

Jo jsem naprosto v.... +jak se tak vedle něj natáhne spadne z ní ručník a Locke se jí pohledem vpíjí do těla a pak vyjede očima nahoru a setká se s jejíma, v těch jeho je napsáno to co hned udělá, totiž že kočky nekočky ji tam začne hladově líbat+ já si chci taky hrát +kousne ji zubama do kůže na krku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 6:47 pm

+zasměje se+ Tobě to nestačilo? +podiví se+ To bych do tebe nikdy neřekla, že seš pořád tak to... nadrženej. +uculí se a oplatí mu polibky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pát kvě 25, 2012 6:52 pm

To jako stačilo, prosím pěkně +okousne jí kost na rameni+ ale víš jak dlouho jsem si nehrál? +kočky jim oňufávají hlavy+ až tu bude plnej barák sanzů tak ti to asi v kuchyni na zemi nebudu moct dělat +mrouká jí do kůže zatímco si hraje palcem s bradavkou tak dlouho, až je celá tvrdá+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům