Kuchyň

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Kuchyň

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 14, 2012 2:08 pm

Tobě se to fakt líbí? +koukne na něj+ Já jsem myslela, že to říkáš jenom kvůli ségře. +má co dělat, aby nedala najevo, jak ji to těší, že se mu fakt líbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon kvě 14, 2012 2:18 pm

+Jenom protočí oči+ jsitě že se mě vůbec nelíbí, vůbec mě totiž nezajímáš +mumlá jí do krku horkým dechem a s každým slovem ji vtiskne polibek na holou kůži a zhoupne se v bocích, mužství má opět postavené tak na půl ale to se hned napravuje+ vůbec se mi nelíbí tvé vlasy na mé kůži a už vůbec se mi nelíbí jejich barva. Chytne ji za ty vlasy zakloní jí hlavu a vášnivě se jí přisaje na rty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 14, 2012 2:23 pm

+cítí v sobě jeho narůstající mužství a spokojeně mhouří oči+ Aha, to je dobře. Jinak by to byl průser. +zašeptá těsně před tím, naž ji políbí a ona mu začne oplácet polibek a vycházet mu vstříc pánví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 7:41 am

+Přes látku sevře v dlani její prso a dráždí ho přes tkaninu tak dlouho, dokud jí bradavky neztvrdnout. Zatím nepřiráží, jen se pochví a opájí se jejím klínem. Zakrouží boky, péro už tvrdé, štíhlou bledou nohu si obtočí kolem pasu a přejede nehty po její kůži až k rozkroku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 10:48 am

Hmmm... +zamručí+ To je velmi příjemné. +trochu pohne pánví, aby ho v sobě ucítila víc, drží se na rukou natáhlých za sebou a s poloúsměvem sleduje jeho tvář+ Kde ses naučil takhle šukat? +vypedne z ní dřív, než si to stačí rozmyslet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 12:55 pm

+Přirazí a nad otázkou chvíli přemýšlí pak se zakření jak měsíček, když pochopí kompliment+ No, v Camorru jsou holky od Spolčených lilií velmi nadané, něco málo jsem možná pochytil tam +pomalu se zasunuje a vysunuje zatímco jí to říká a vždy když v ní mizí se vypne jak luk aby dosáhl co nejhlouběji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 1:00 pm

+spokojeně zavrní+ Ty přiznáváš, že chodíš do bordelu? +podiví se+ Zajímavý. Většina chlapů by to zatajila. +chytne se ho za ramena a přitáhne se k němu a vtiskne mu polibek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 1:07 pm

No a proč ne? Okov +když si uvědomí že ji šuká a přitom o něm mluví musí se zasmát+ byl učitel jak se patří, je to lidský a když už kurva nevíš jak dál, zajdi ke Spolčeným liliím, kde ti vyšukají mozek z hlavy, třeba ti ho ráno vrátí, za mírný příplatek, ale bude ti líp. Jo, přesně tak to říkal +přikývne a hrubě přirazí a znovu a zas, prudčeji a divočeji než předtím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 15, 2012 1:10 pm

Hlavně je to fakt hezký. +zašeptá hlasem zastřeným vzrušením a pohlédne mu do očí, drží si ho zezadu za krk kousek od sebe a pohyby ho povzbuzuje k pokračování v jeho bohulibé činnosti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 15, 2012 1:19 pm

+Locke se na ni jen kření, oči se mu lesknou narůstajícím vzrušením, které mu rozvibruje celé tělo. Sehne hlavu a vezme do zubů jednou čnící bradavku, zkousne bolestně, ale pak ji saje a líže s láskyplným zápalem+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům