Et: ahoj, Et - je to moooc hezké, jo fakt jsi se strefila do jedné z mých oblíbených... vidí ji, jak jde k němu a tváří se, že ho praští, tak zvedne obranně ruce jo, už mlčím. mlčím, ale vážně to není špatné - takové snové... a růžové
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?
Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Deci: já si dám cokoli a Eternity koukne na Et, jak něco mastí na noteboočku, mrkne jí do sklenice nerad to říkám, ale Eternity pije banánový koktejl - no to je úroveň! my si dáme něco normálního, ne? žádný ostropestřec, doufám?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?
Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
je TAK šikovná, že jim to zařídí lusknutím prstů no dobrý, Bondi, ale já si klidně ten banánový užiju. něco tak hrozného jako martini na bílém koni s olivou bych nevzala do úst kecy jsou, ale prpmptně servíruje důstojnou dávku - dvakrát
a co budeme pojídat k tomu?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Deci: dobrý nápad! tak na Jamese 007! si ťuknou Et: díky. taky jí připije gestem - nedotkl by se pro změnu toho mlíka a napije se hmm, dobrý. no co se hodí k martini? ovivové placky s rozmarýnem ala babička?
s naprostou samozřejností dojde do kanclu a přinese olivové placky a nabídne jim i sobě. buráky taky ochutná, ale olivy se nehodí k banánu ale spíš babička Mirka si myslím... buráky - dík. jezte a pijte, co hrdlo ráčí, já to platím
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman