Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 04, 2012 4:07 pm

Ani na to nemysli, brouku, nebo udělám něco, se ti nebude líbit ani trochu. Zavrčí mu do ucha a stiskne mu ruku tak, až mu kosti na prostest zapraští, ale nezlomí se. Konečně ho prorve do zákulisí. Zavře za nimi dveře kouzlem, protože ho rozhodně nechce pouštět. A mimochodem, jakej idiot vymyslel to slovo...nemrtvý? Copak neslyšíte, jaká je to kravina? Ty jsi přece taky nemrtví, ne? Nebo jsi mrtvý? Já jsem teda rozhodně spíš nemrtvá. Ušklíbne se na něj a důrazně mu zatlačí na ramena, takže je nucen sednou si do židle, která tam příhodně stojí. A než stačí mrknout, je k ní pevně přivázaný. Postaví se před něj a zamyšleně se na něj zadívá. Pak se opře o podpěrky, ke kterým má přivázané ruce a zblízka se mu zadívá do očí. Tak co říkáš? Pokecáme? Zvedne koutek rtů v úsměvu, na kterém ale nic moc veselého není.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lidé Především » stř dub 04, 2012 4:38 pm

*Hrdlo se mu stáhne a hlas uvízne někde v hrudi, tak se ani nenaděje a je v zákulisí*
*dále tam*
Humans First will settle for destroying them all.
Lidé Především

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 12:35 pm

S Björnem po boku vejdou přes vchod do slastí, opravdu u sebe nic zakázanýho nemají. Syr zamíří jistým krokem k baru, kde doufá najde svou přítelkyni Rebeccu. Björn se drží blízko u ní a trochu krčí nos, tělo mi vybruje, jak cítí všechnu tu energii a moc.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 08, 2012 1:06 pm

<Drží se za Syr, nebo u ní, tak těsně, až se jí dotýká. Ještě tady nebyl, taky ho mohla připravit na tu nálož energie a moci, která na něj dotírá snad odevšad. Objedná si u barmana vodku a kopne ji do sebe> Tak Vinbär, a teď co? <opře se o barovou židli a zpytavě na ni čučí jako jestli vytáhne králíka z klobouku nebo co>
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 1:18 pm

Vyškrábe se na barovku a dalšího Björnova panáka vypije sama No tak nějak jsem spoléhala pak koukne na barmana prosím vás, je tu dneska Rebecca, nebo ehm Jean-Claude? zeptá se ho, protože nikoho jinýho tam nevidí
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 08, 2012 1:36 pm

(tak jo, já se zas rozdvojím:D)

Vyjde ze zákulisí zrovna, když se Syr ptá, jestli tu někdo je. Jo zlato, jsme tu oba. Mroukne kousek od ní a uculí se. Ahoj Björne. Usměje se na méďu a opře se o bar. Je jí jasné, že Björn z ní musí docela hodně cítit krev, ale s tím holt nic neudělá. Tak copak vás přivádí do tohodle temného doupěte? Podívá se z jednoho na druhého zvědavě a po chvíli jí dojde, že i z Björna je cítit krev. Nepatrně pozvedne obočí. Že by potíže?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 08, 2012 1:38 pm

Upírko <uculí se na ni a jak cítí krev tak se poškrábe na nose> copak jsi to prováděla? <nedá mu to a zasměje se> no, trochu, ale já pořád nechápu, proč me zrzule zatáhla sem
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 1:39 pm

Beccy vydechne úlevou, a protože ona nic necítí, tak se nijak nevzrušuje Jo potíže, někdo mi chtěl mého medvěda při úplňku stáhnout z kůže, tak jsem se přišla zeptat, jestli s vašimi kožíškáči je všechno v pořádku
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 08, 2012 1:55 pm

Já a něco provádět? Udiví se upřímně a cuknou jí koutky. Vůbec nic, méďo. Odbyde ho s úmsměvem. Cože, ulovit?! Stáhnout z..?! Nevěřícně se zadívá na Syr, pak na Björna, jakoby čekala, kdy někdo z nich řekne Apríl. No Nathaniela jsem dlouho neviděla... Zatváří se trochu znepokojeně. ...a o Jasonovi bude nejspíš vědět Jean-Claude. To se nám to tu začíná hezky hromadit... Prohodí spíš sama pro sebe a zamračí se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 08, 2012 1:59 pm

<Jenom pokrčí rameny, jak to tam Syr vyjmenuje, při označení můj méďa se uculí> No jo, Syr má pravdu, má záda by mohla povídat báje. Ale copak, taky máte nějaké problémky, zubatí? <upře na ni pohled ledově modrých očí>
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti