golux píše:Ale ale, tak se mi zdá, že ne všichni si tady kouzelníků a čarodějek váží... to mě docela mrzí, když vlastně stáli u zrodu tohohle všeho. A tvoje náhlá nechuť ke Smrtijedům mě docela překvapuje, když uvážím, že jsi s jejich šéfem strávila dost času... že nemáš v oblibě Luciuse chápu, ale takhle házet všechny do jednoho pytle... zamračí se
Už dávno mě bohužel zklamali (kouzelníci), a popravdě sem lektvarům plně nevěřila nikdy, nejsem z tohohle světa +kývne k severusovi+ Anglie je jiná než Německo. Je mi jedno jestli je někdo čarodějka, nebo mudla, pokud se mu nedá věřit...+mávne rukou+ Určitě to chápeš.
Není to v tom, že bych proti tomu všemu vyloženě něco měla, ale každý dle svýho...Nerada se lidí doprošuju a nejrači si všechno zařídím sama. Nechci nikomu nic dlužit a být na někom závislá. Už ne.
Smrtijedi...+povzdychne si+ To ne, jenom...Severuse nijak blíž neznám, třeba Aresovi věřím, vím, že by mě nepodrazil, dokázal mi to nejednou... Ale když to vezmu jmenovitě, tak Severus...+zavrtí hlavou+ myslím, že by mě bez mrknutí oka odpravil.