Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » sob lis 07, 2009 8:05 pm

*otočí se a jakoby nic zase odkráčí do kanceláře, cestou mrkne na Beccy*

*a dole na podiu zatím probíhá takové "normální" představení a tak...*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 07, 2009 8:36 pm

Pousměje se, když na ní mrkne. Pak sejde dolů, prochází mezi hosty a nakonec si stoupne dozadu ke dvěřím, aby měla přehled a sleduje co se děje.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 09, 2009 10:49 pm

Dojde na bar, sedne si a objedná si jedno "svoje" říznutý vodkou.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon lis 09, 2009 10:52 pm

*vezme si skleničku svého speciálu a přesune se k Beccy* tak jak to všechno klape?*zapřede* všiml jsem si, že ne všichni jsou seznámeni s naším provozem...*ledabyle se usměje a opře se zády o bar*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 09, 2009 10:59 pm

To sis všiml dobře. Moje nová známá byla zjevně nepatrně nervózní a jsem si jistá, že se jí to nelíbilo. Ale snad jsem ji uklidnila dostatečně. Pokrčí rameny a napije se. Holt ne každému dojde, že nikoho k ničmu nenutíme. Nepatrně se pousměje a dodá. V podstatě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon lis 09, 2009 11:13 pm

v podstatě*usměje se*...no, přece jen jsme netypický striptýzový klub...vím, že ji Robert zaznamenal...je trochu horká hlava...*usměje se a tím se vysvětlí co, resp. kdo ho zarazil, když si to k nim tak zamířil, aniž by to kdokoliv postřehl* ale nezaškodí nechat některým své iluze, že mají vše pod kontrolou, pak se dají dělat věci..*upije s úsměvem BM*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 09, 2009 11:18 pm

To je pravda. A to překvpaneí když zjistí, že vlastně nemají pod kontrolou nic, taky stojí za to. Blýskne jí v očích pousměje se. Mám ale dojem, že slečnu Neferet tu spíš neuvidíme, než uvidíme. Ale docela jsem si říkala, že je docela klika, že na scéně nebyl Aubrey... Potřese hlavou. Myslím, že jeho způsoby by se jí nelíbily už vůbec...

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon lis 09, 2009 11:24 pm

Nemůže přece slečnu nutit...to není náš styl...co se týče podniku..*zajiskří mu safírově oči* To je pravda..s ním by byl asi mnohem větší problém...nerad bych hlídal každý jeho krok...ale zase je schopný showman...je třeba lidem ukázat, že upíři nejsou jen hezcí tvorové na pokochání a dál není problém je pomoci magie spoutat...to si myslí hodně lidí, ale víme své...že*usměje se na ni* a ty určitě, když vidíš na obě strany...hm..jaké to vůbec je?*zajímá se, hřeje hlasem jako kožešina před krbem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Neferet » pon lis 09, 2009 11:33 pm

+vejde se Styx a rozhlédne se kolem, na baru si nechá nalít červené víno a čeká kam si Styx bude chtít sednout+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 09, 2009 11:38 pm

Nene, my nikoho nenutíme. Usměje se. To je pravda, a taky na tu svoji mylnou doměnku často pěkně dojedou. No jo, my víme svý...Mrkne na něj.
Z jeho hlasu jí příjemně zamrazí v zádech, ale má se pod kontrolou:) No...je to docela zvláštní. Většinou když řeknu, že jsem čarodějka a upírka zároveň, jsou všichni překvapení a setkala jsem se i s kouzelníkem, který řekl, že jsem zradila čistokrevnou kouzelnickou krev. Ale byl taky jediný, co to řekl. Hlavně je ale docela zvláštní pocit, že i přes to, že je mi teprve kousek přes sto, jsem už teď mocnější než Lestat. A to právě díky jeho krvi, krvi Akashy a mé kouzelnické krve. A musím říct, že ten pocit moci je... vzrušující. Zavrní svádivě poslední slovo a zadívá se mu do očí. Ale o tom ty taky víš své, že? Pousměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti