Jemně mu mne týl a nehty ho škrabká na okraji jemných vlasů. Měkké polštáře svých rtů jako by měla k těm jeho přikované, opětuje mu polibky vášnivě i něžně a když se odtáhne, dech se jí v hrudi zastaví, protože aby přestal je to jediné, co by teď chtěla. Pak jsou ale její pochybnosti rozmeteny dalšími polibky. Druhou ruku mu položí na kříže a teplou dlaní přejíždí po pevných svalech zad. Stříbrný svit měsíce dodává pokoji své kouzlo a Gabrielova pokožka vpíjí jeho světlo a třpytivě se mžíZazvoní jí mobil, a protože nepřestává stále vyzvánět, Syr to nevydrží, jemně se vymaní Gabrielovi z objetí a natáhne se pro něj. Když se podívá na displej začne panikařit, odtáhne se od něj a odbelhá se do koupelny, kde to vezme. Cestou kleje Kurva, kurva, kurva
Viktor: Crrrr. Crrrr. +volá Syr na mobil a čeká až to zvedne+
Syriana: Asi po miliontém zazvonění se ze sluchátka ovze Syr Haló?
Viktor: Syriano, to jsem já. +odmlčí se na okamžik+ Potřebuju tě tady. Můžeš přijet? +v hlase má nevyřčenou prosbu+
Syriana: Viktore! I když je od něj tisíce mil, přehodí si župan přes své nahé tělo a zatváří se zahanbeně a provinile Jistě, co se děje?
Viktor: Přijela moje sestra. Phillipa a chce bydlet na Tvrzi. Wenai ji nesnáší, ale ona na tom trvá. +povzdechne si a snaží se, aby to Syr neslyšela+ A navíc je Wenai slepá. Nevím proč. Můžu tě někde vyzvednout?
Syriana: Opře se o kachličky koupelny, ve které je zabarikádovaná a když slyší starosti v jeho hlase je jí hrozně u bohů, Phillipa! Zavrtí hlavou Slepá? Jak slepá? Začne trochu hysterčit Viktore, lásko, dej mi pár minut, hned jsem tam! Představa, že by ji měl vyzvedávat v Rumunsku je šílená ale nelekej se, jak mě uvidíš
Viktor: Dobře, lásko. Budu na Tvrzi v hale. Miluju tě. +řekne ještě, zavěsí a přemístí se na Tvrz+
Syriana: Dobře, hned jsem tam.
Vyjde z koupelny, celá zamračená a zničeně koukne na Gabriela Vlčku já musím domů Povzdechne se i a je vidět, že se jí tam do toho blázince moc nechce Máme nějaké rodinné problémy, velké problémy. Vyklopí a zvedne k němu oči, jestli ji zakousne hned, nebo až za chvíli