od Nikki Sixx » úte bře 06, 2012 8:20 pm
Přestože ho kolegové z kapely přesvědčovaly, ať ven radši neleze, že ho tam roztrhají na kusy, udělá všechno po svém, tak jako vždycky. Jen co vylezl ze zákulisí, sesypaly se na něj jako vosy, takže se dal do podepisování a během toho ještě stačil postřehnout, že u baru opravdu sedí jeho stará známá. Když se podepíše poslední odvážné dívčině, věnuje několik amerických úsměvů a dá jim jasně najevo, že už nechce být rušen, dojde k baru. Co to vidí, moje starý oči? Navštívil mě snad nějaký přízrak mého mládí? Zacukají mu koutky a v modrých očích, které nemá vyjímečně skryté za černými brýlemi, mu vesele jiskří. Asi bych se měl představit tvému příteli. Nikki Sixx, těší mě. Podá Charliemu ruku.
B: No, čau Nikki. Nevím jestli tě to potěší, ale vypadáš líp, než před třiceti lety, nebo jak je to dlouho. Zazubí se na něj. Vstane a obejme ho. Ráda tě vidím, Nikki. Usměje se a sedne si. Přidáš se k nám? Místa je tu dost a slibuju, že fanynky k tobě nepustím. Zasměje se. Jo a tohle není můj přítel, nýbrž snoubenec. Pochlubí se a v očích jí jiskří.