od Rebecca Altamirano » úte bře 06, 2012 3:11 pm
Přejede ty holčičky lehce přezíravým pohledem, za což je odměněna několika sžíravými nenávistnými pohledy. Jen se ušklíbne a koukne na Charlieho. Nesnáším fronty. Prohodí významně. A zaškolím tě moc ráda. Obejme ho kolem pasu a jakoby nic se začnou protahovat skrz dav ke dveřím. Zastaví se u dveří, kde stojí chlap jak hora a brání ostatním dostat se dovnitř.
Vyhazovač: "Hej, dovnitř ještě nemůžete, mladý." Nepřístupně si je prohlédne. Becca zvedne hlavu a podívá se na něj.
B: No, to je mi teda uvítání starý známý, Royi. Koukám, že ses vůbec nezměnil. Zazubí se na něj.
R: Překvapeně si ji prohlédne a kamennou tvář mu lehce zjemní slabý úsměv, který se usadí pouze v koutcích rtů. "No to jsou nám vzácní, temní hosté. Jdeš mrknout na Sixxe?" Ušklíbne se, ale to už otevře dveře za sebou a ustoupí, aby mohli projít. "Tak si to užijte. A ty si ji hlídej, vždycky tu byla jak urvaná ze řetězu." Poradí ještě přátelsky Charlimu a s úšklebkem za nimi zavře.
B: To si piš, když jsem se doslechla, že tu má být,nemohla jsem si ho nechat ujít. Usměje se významně a nad jeho radou Charliemu jen ohrne rty. Nech si ty blbý kecy, jo Royi? Požádá ho s mrazivým úsměvem, ale koutky jí pobaveně cuknou. Lapne Charlieho za tlapku a projdou tmavou chodbou až do baru.
Tak, to bysme měli. Uculí se rozpustile a usadí se na vysoké židličce.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Narození není začátek, smrt není konec...