yohannčin byteček

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod yohannka » úte úno 14, 2012 9:41 am

joo vem si někoho! a já ti pudu za družičku! hauuu? no tak hauuuuu! +zavyje+ musím se u toho usmívat? +vyděšeně+ a.. nebudu jako to.. kur.. ee.. klaun, žene?!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 16, 2012 5:53 pm

+koukne na ni a smutně posmrkne+ Já se nikdy nevdám. +chvílu kouká na rtěnku vysunuje ju a zase zasunuje+ Už sem se s tím smířila.
Co? Ne-e, nemusíš se usmívat..néé, klauny nesnáším! a některý kurvy sou náhodou moc hezký! +pustí se do malování a kupodivu vzhledem k jejímu stavu se jí docela i daří, když tu náhle...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Security » čtv úno 16, 2012 6:39 pm

+NA MÝTINCE ZAČNE HOUKAT PŘÍŠERNĚ NAHLAS POŽÁRNÍ ALARM A JEN CHVILIČKU PO JEHO ROZEZNĚNÍ SE HOSPŮDKOU ZAČNE ŠÍŘIT DUSIVEJ KOUŘ. ODNĚKUD SE HLASITĚ OZÝVAJÍ INSTRUKCE SNAD VE VŠECH MOŽNÝCH JAZYCÍCH:+ OKAMŽITĚ OPUSŤTE BUDOVU! IHNED OPUSŤTE BUDOVU! +KOUŘ MÁ TROŠKU DIVNEJ ZÁPACH, NICMÉNĚ NENECHÁVÁ NIKOHO NA POCHYBÁCH, ŽE KDYŽ ZŮSTANE UVNITŘ, TAK TO S NÍM SEKNE, ALE NEJDE ANI POZNAT, ODKUD KOUŘ JDE A CO VLASTNĚ HOŘÍ+

+VOJÁCI ZAREAGUJOU OKAMŽITĚ. NĚKDO ZAHLÁSÍ, ŽE JDE VYPNOUT PLYN A TAK, ZBYTEK LAPNE BATERKY A EVAKUUJOU KOMPLET POKOJE - POKUD NĚKDO PROTESTUJE A TOUŽÍ SI BRÁT MAJETEK, TAK HO PROSTĚ SPACIFIKUJOU A VYNESOU VEN. U ZAMKNUTÝCH POKOJŮ VYKOPNOU DVEŘE. KOUŘ SE SICE ŠÍŘÍ HODNĚ RYCHLE, ALE V ZAVŘENÝCH POKOJÍCH JE JEŠTĚ DOST VZDUCHU, TAK SE TO DÁ RYCHLE PROBĚHNOUT, ANIŽ BY SE UDUSILI. KOLEM STĚN A SCHODŮ BLIKÁ ČERVENÝ ZÁLOŽNÍ OSVĚTLENÍ. PO CHVÍLI DOVNITŘ VBĚHNĚ PÁR VOJÁKŮ S HASIČSKÝM VYBAVENÍM A VYSTŘÍDAJÍ TY POLOUDUŠENÝ V PROHLEDÁVÁNÍ BUDOVY.+
Security
Security

Příspěvekod yohannka » čtv úno 16, 2012 7:05 pm

být vdaná je nanix! já bych radši nebyla, věř mi! +držííí a ani se nehne, když ju bea maluje+ jéééé hele! požární cvičenííí +začne se smát+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 16, 2012 7:10 pm

já bych se rozvedla! +zasněně+ mh...m...mmmm! +prvně chvilku přemýšlela, pak vyskočí, ani neví jak a chvílu zmateně pobíhá sem a tam, pak se zastaví a zírá na yohanku+ HOŘÍ!!! +zařve a letí do ložnice pro zvířata a snaží se je nějak pobrat+ bože to je TAK NAHLAS!!! +postěžuje si, zatímco strhává vyděšený zvířata tam ze stromu umělýho+

(a přímo za dveřma stojijou jakoby skovaní dva naši vojáci s kyslíkovejma maskama, ale vidět nejsou a spíš tam tak jako hlídají už od prvního zaznění signálu...)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv úno 16, 2012 7:25 pm

rozvedla? +zamyslí se+ mmm néééé, to mu nemůžu udělat!
blbooost +směje se+ to si jen někdo dělá zas v mikrovlnce hranolky! (muhehe). Počkej.. tak.. jako.. fakt? to je blbooost +vrávorá tam po pokoju+ skočíme z okna! +nadšeně+ sou tam závěje! a.. asi u toho i zmrznem +zamyšleně, že na to nemají hadry+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 16, 2012 8:00 pm

co bys nemohla! můžeš všechno! ale davida bych si teda taky nerozváděla...+by se trošku bála no...+
+lach!! - a hader tam bude asi dost, seš u bee v bytě, né v holobytě+ hranolky? +zastaví se chvílu ale hned se vzpamatuje+ musíme ven! +už se tam pomalu dere kouř a sice má co dělat, aby "šla" aspoň křivo a nelezla po čtyřech, ale asi strach o havěť ju nějak dopuje adrenalinem+ poď, nebo tu uhoříme! +pandu a koalu na sebe zvládla nějak pověsit a ty se hrůzou držijou samy, že bude mít bea asi i modřiny a králíka drží levou rukou, zatímco pravou lapá po yohannce+ ven ven ven ven! dveřma! dovíco je pod závějama! +aby se nenabodla...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv úno 16, 2012 8:56 pm

to nerozvedu.. on občas není tak špatnej.. třeba nás příjde zachráánit! +směje se a nakrčí nosánek, jak tam de kouř+ ono asi fakt hoří!! tak.. tak.. co mám vzít? +lítá sem a tam+ peníze! doklady! počítač! a já chtěla do závějeee +vyběhne na chodbu a tam na ni naskáčou koťata+ jaktože nejste venku! +lapne si je a rozkašle se+ kur-vha! beooo, kde seeeš?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 16, 2012 11:24 pm

třeba v sexu, co...+jakože n ení špatnej, uculí se i přes ten kouř tam+ ten tak! mě by skopl ze schodů! +doufám, že S jako směrem dolů..je to doufám s - dohromady a dolů...+
to teda sakra, hoří! +rozkašle se+ a divně to smrdí! jak..nějaká žiravina! +trošku se zhrozí, lapne nějakou šálu a namočí ju ve váze a hodí to yohannce, druhou zaváže kolem pusy rychle sobě, aby se neudusily, zvířátka to halt musijou vydržet a snaží se dostat rychle ke schodům+ vem hlavně sebe! +sune se podél červených světýlek ke schodům směr zadní východ+ tadyyyy! vidíš mě?! +trošku se motá, páč krom červených světýlek vidět nic není a příšerně to štípe v očích, takže skoro plače+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv úno 16, 2012 11:56 pm

jooo, ale.. teď by mě asi taky zabil.. za jistý věci +tápe a hledá cestu ven+ nevidííím +omotá si šálu a snaží se držet se bei a postupovat směrem k východu+ to sou dveřeee? +tečou jí slzy, tak už vidí velký kulový a neorientuje se, takže narazí do zdi+ aaau! pomoooc hmpf...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek