Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Amon » sob úno 04, 2012 3:45 pm

Fab - mačička: Ty se vykoupeš ráda, viď maličká.. :mrgreen:[/quote]

(Trochu se nám tu motají dialogy a lehce se to tu táhne, tak to popoženem...)

+Klea se na Molly jenom pousměje a dojí svůj zákusek a decentně ho zapije+

Amon - Molly: No jistě, někdy se stav, tě povozím! +uculí se lehce perverzně, ale když na něho klea nepěkně koukne, tak toho nechá+ Můj kůň je spolehlivej, jako fakt!

Klea - Fab: Já? Proč bych proboha měla vymýšlet choroby? +a né moc hezky se na něho zatváří, jak jí furt reje do kočičky a významně se podívá na amona+

Amon: Ehm..tak..sme dojedli..+rychle se docpe zákuskem+ Asi bysme pomalu...+mávne na číšníka, že to zatáhne+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » sob úno 04, 2012 9:51 pm

(Ja som úplne zabudla, že to tu ešte písem...ehm... a Moll, s Ericom si sa stretla práve na tej Mýtinke, čo nás tak šikoval k zemi :D )

Klea: Tak zamyslene na ňu pozrie, akoby o tej kúpeli naozaj uvažovala a potom tak potichu mňoukne akože teda hej, no...

Moll: Keď hovorí, aké sú kočky úžasné, len pokyvuje hlavinkou a mrská chvostom, že plne súhlasí.

Keď sa naraz všetci začnú zberať k odchodu, pozrie spýtavo na Amona, že čo má akože teraz robiť... predsa len, on vie, že nie je kočka a navyše je otázka, či je dobré, aby im behala po dome.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned úno 05, 2012 5:05 am

(Já právě občas taky zapomenu...)

Klea: +viditelně ju potěší, že se číča hodlá nechat vykoupat a přespokojeně si ju vezme do náruče a ohlazuje ju, zatímco Amonovi přisune zabalený..játýrka to myslim byly, co nese kočičkám nadoma+

Amon: +jen se na Memory uculí+ Co sis nadrobila...+pokýve lavou, že mohla zůstat na hradě jako jeho pokojová kočička, no když se přilísala ke Klei, tak halt musí s nima! - a nutno poznamenat, že zarmoucenej z toho vůbec není+
Amon
Mág

Příspěvekod Fabien » ned úno 05, 2012 12:11 pm

(I já zapomenu.. :lol: )

Molly -Mačička: No, potěškoště...+zamumlá+.

Molly - Fab: Tak půjdem, miláčku, ne?

Molly - Amon: Přijdu se povozit ráda...+a docela nenápadně mrkne :pii .+ Silný bujný oř...už se těším! :twisted:

Molly - Klea: Velmi mě těšilo...a doufám, že s kočičkou zažijete jen krásné chvilky! :lol:

Fab- Amon: No, kámo..dík a rád tě brzo uvidím..přijď mi říct, jak se daří naší vaší kočce!

Fab-Mačička: Tak si to u nových páníčků pěkně užij...jatýrka ty ráda...+podrbe ji mezi ušima.+

Fab-Molly: Půjdeme, dragá...+a do vlasů jí zašeptá+...to bude průser, až to praskne. Vážně budeme potřebovat nového zaměstnance!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned úno 05, 2012 11:52 pm

Tak keď to Amonovi nevadí, nechá sa Kleou pokojne odniesť. Keby to nebolo divné, zamávala by tlapkou na truc Fabienovi, ale bolo by to divné. Tak sa len nesie a vrní.

(myslím, že chvílka strávená v kožuchu jej len prospeje. Ak teda nevadí, že sa vám nasomruje do domu, Beuš ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte úno 07, 2012 2:10 pm

Amon - Molly: Ich auch..+uzubí se na ni dost nenápadně s alkoholovým podtextem+

Klea - Molly: Nápodobně, na to se můžete spolehnout. Navidenou. +no těžko říct, jestli je ještě touží vidět a věnuje jim oběma úsměv na rozloučenou a vykráčí ven+

Amon - Fabien: Pokud přídu, bude to jasný, jinak mě sežerou...všechny tři...

Klea: +drží si číču, jako kdyby jí ju chtěli ještě naposlední chvílu ukrást - no nedala by ju ani za nic!+

(Nene, Bei to vůbec neva :hug2: )

Amon: +zacáloval teda nějak průběžně s tučným dýškem a letí za kleou, než se po něm začne shánět a ještě ho z něčeho podezřívat+ Tak se mějte! Já du za kočkama! +uculí se, obejme Kleu i s Mem a přemístí je k němu do bytu+
Amon
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv úno 09, 2012 11:31 pm

Syriana Lafayette píše:aha *opět ta duchaplná poznámka* já už jsem se lekla, že si to děláš sám *mroukne a zapíchne oči do ubrusu, hold stydlivka* Budeme čekat na dezert? *zeptá se uplně nevinně*

Desert? +sjede ji nadrženým pohledem a pak mávne na číšníka+ Zabalte nám dva kousky toho čokoládového dortu, prosím. +usměje se na Syr+ Nebudeme. +vezme si od číšníka papírový sáček s dortem, zvedne se a natáhne k Syr ruku, aby ho za ni chytla a odvádí si ji do pokoje+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv úno 09, 2012 11:33 pm

+Otře si způsobně rty a odloží zbrousek+ skvělé rozhodnutí
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » sob bře 31, 2012 10:41 am

vejde, a s obsluhou se rychle dohodne, kde mají stůl. vše jde hladce a profesionálně. je moc spokojen. a to mu ještě hlavou táhnou různé delikatesy, které na objevil na zaslaném menu. typuje, po čem skočí Et. má svá podezření. a taky své vlastní favority z jídelníčku :)
dobrý večer. ano. dáma přijde později. děkuji vám.
usadí se, obdivuje výhled a zařízení interiéru. poslouchá příjemnou hudbu a líne se probírá lístkem vín
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » sob bře 31, 2012 10:54 am

asi dvacet minut po Morfovi také dorazí a nechá se obsluhou usadit k jejich stolu. hezky se usmívá, když se rozhlíží, kam ji to Morfeus pozval.
obsluha: dobrý večer. děkuji.
Morf: ahoj. líbne ho na tvář. tady jsme ještě nebyli, že? posadí se porti němu, nechá se od číšníka zasunout a zadívá se na muže proti sobě. co mají dobrého? a jak ses měl? sáhne po nabízeném menu.
Naposledy upravil Eternity dne úte dub 10, 2012 10:21 pm, celkově upraveno 1
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette