(ok, zkusím to nějak nastínit:) nejlíp asi projít tady Slasti, co Kain povídá
)
*málem vyskočí z kůže, na tohle si asi nikdy nezvykne, otočí se a na chvíli zapomene mluvit*eh....*trochu na něj zírá, pak se vzpamatuje* jo, volala...ikdyž jsem si nebyla jistá, jestli přijdeš...*polkne a zavrtí hlavou* to je ted jedno...máme tady velký problém, popravdě nevím všechno, ale..prostě...objevil se tady před časem Kain..jo, ten*přikývne, ještě než stačí něco říct* obral některé z nás o magické artefakty...včetně mě..tedy, spíš..Postracha, ale...co je důležité, že ty věci předal jednomu tvých bratrů..Amaranthovi?*tak nějak na něj koukne, jestli ho třeba zná* prý je někde uvězněn...mezi světy a tyhle věci potřebuje, aby se osvobodil...pak chce ovládnout nebe...Kainovi slíbil, že když to pro něj udělá, tak ho zabije. Aby konečně měl klid. Kain slíbil, že nás zavede k labyrintu, přes který se dostaneme až k Amaranthovi..ale...víš jak...nemáme jak spacifikovat natrvalo anděla...*vychrlí na něj co nejstručněji to jde, co ví*Za to, že nás tam Kain dovede, požaduje, abychom ho zabili...*zadívá se na něj, pak začne přecházet sem a tam, jako tygr v kleci* nechci dovolit, aby to udělal některý z mých přátel, kvůli té sedmeronásobné kletbě, ale...copak máme na výběr? Chceme získat ty věci zpátky...jsme ochotni mezi světy jít...Vím, že žádat po tobě, abys napadl jiného anděla je..moc*odmlčí se a načne další pochodovací kolečko*...ale on tam je zřejmě uvězněn z dobrého důvodu...a bude asi pěkně nasr-štvaný...proti něčemu takovému si netroufám počítat naše ztráty, i kdybychom přibrali posilu, to nemáme moc šancí, ne bez tvé pomoci..takže..pomůžeš nám s..ním? * zastaví se před ním a zvedne k němu oči* a taky jsem tě chtěla varovat..že se možná něco chystá*zvedne oči na okamžik k obloze, že kde konkrétně*...zas další...převrat nebo něco..nemáme moc času, prý už se něco začalo dít..*kouká na něj, co on na to*