Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » pon led 23, 2012 6:50 pm

hm..to je fakt..*přikývne* dav fanynek ví, na koho se zaměřit...*uculí se sebevědomě* tak...já, pokud mám vůbec poznat, že piju něco alkoholického si ani moc vybírat nemůžu...*pokrčí rameny, ju pozve na druhou no:)* sice pak vypadám trochu jako těžký alkoholik..*uculí se a přitukne si s ní na tykačku* hm...jo kolegou?*zavrčí si a na chvíli z něj kouká jeho šelma a trochu jakoby povyrostl* to má štěstí...*řekne nakonec* asi není na nějaké dělení se ve směčce...že bychom ho přibrali..*uculí se a napije se* dělat společnost panmičkám není nikdy nuda...pěkným paničkám..*upřesní* ale to jsem ani tak nemyslel, to je spíš zábava...to šéfův vlk jsem na plný pracovní úvazek, mimoto, že vystupuju...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon led 23, 2012 7:47 pm

Copak ty necítíš rozdílné chutě alkoholu? To každý vlkodlak? +mírně překvapeně pozvedne obočí, to je pro ni novinka+ Ty bys chtěl utvořit smečku s mým přítelem? +opravdu pobaveně se rozesměje, samozřejmě ví, že si dělá legraci+ To by asi nešlo. Je to vlk samotář a mně samotné to dalo obrovskou práci ulovit ho. A jak ho znám, asi by se s tebou dělit nechtěl +zamítne to, nestojí o další Remusovo vyřizování si účtů ve Slastech:D+ Ach, tak to jsem opravdu nevěděla... že sloužíš přímo Vyššímu. V programu to napsané nemáte a JC se mi nesvěřil +pokrčí s úsměvem rameny+ Takže představení máš jenom, aby ses mohl předvádět? +uculí se a napije se, když už se tedy přišla opít+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv led 26, 2012 12:35 am

+hladina skotské v lahvi klesla, zato v její krvi povážlivě stoupla. Ještě si nalije, ať to dorazí+ Za chvíli nebudeme mít co pít. Asi je nejvyšší čas vyrazit domů +pomalu dopije a pokusí se vstát+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv led 26, 2012 3:10 pm

Ale jo, cítím...né že bych měl něco s chutovými pohárky, to naopak...*uculí se* jen máme jako dlaci rychlý metabolismus...tělo prostě alkohol zvládne dřív, než začne nějak výrazněji se projevit..což je dobý, pokud nechceš skončit první pod stolem...hloupé, je, že stejně to funguje i na léky, anestezii...takže mi doktoři moc nepomůžou...*zavrtí se smíchem hlavou* utvořit ne..přizvat..ale jestli je samotář...to bych asi nemohl osobně být...*by mu chybělo paci-čmuchy:D* hm..jo, jsem jeho pomme de sang...svačinka po probuzení, strážce...prostě jeho vlk..*vysvětlí ji docela překvapivě otevřeně - asi přece jen alkohol působí* určitě víš, že JC zvířetem je vlk..dokáže nás ovládat...ale, nestěžuju si..má to i výhody...*zasměje se* jo..představení jsou pro mě vlastně zábava..zbožňuju tanec..což moje rodina neocenila..*pokrčí rameny, že rodinné problémy - klasika a kouká, jak se sune z baru* nechceš doprovodit?*navrhne s úculem*samozřejmě ve vší počestnosti..
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv led 26, 2012 9:38 pm

+podiví se+ Vlkodlaci se nestačí opít? +v tom případě nechápe, jak se mohl Remus v minulosti na večírcích opíjet, že se o tom mluví dodnes:D+ Takže tvojí prací je starat se o snídaně. No, nemyslím, že by to byl špatný džob, že? Nikdy si tě nenechá vysát úplně, to máš jisté... oproti jiným +mrkne na něj+ Ano, to moc dobře vím o tom spojení vlků s JC. Doufám jen, že si svolává jenom ty svoje +povede se jí docela úspěšně postavit se na nohy, dokonce ani na těch podpatcích neškobrtá+ Doufám, že už nacvičujete nějaké nové představení, protože už mi to vážně chybí. Jste jako droga +zasměje se a hodí barmanovi na pult peníze za útratu+ Doprovodit... ale vlastně proč ne... ale jen k východu. Domů snad už trefím +chytne se ho pro jistotu pod paží+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát led 27, 2012 10:28 am

No když se moc snaží tak se dá i dlak opít...ale to už spíš opiješ upíra naší krví...*uculí se a chytne si ji, aby mu po cestě neupadla*

(tak on je Remus trochu jiný druh přece jen...stejně jako se nemůže libovolně proměnit, nebo proměnit jen část svého těla...a pak Amon a ty jeho specialitky, to by porazilo slona :lol: kdepak chudáka vlka)
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát led 27, 2012 2:16 pm

+nechá se odvést do šatny, kde jí Jason asi pomůže do kožíšku, vezme si své stříbro a vylezou ven+ Díky za příjemný večer a za doprovod. Zvu tě za to osobně do Japonska... co kdybych se tam třeba zase začala nudit? +zasměje se a než Jason zareaguje, zmizí v oblaku černé mlhy+

(no to je fakt, že Remus je jiný druh vlkodlaka, méně odolný:))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » sob led 28, 2012 7:32 pm

+jeho šestý smysl ho neomylně zavede do Slastí, sedne si k baru a rozhlíží se, odkud se co semele, protože cítí tady tu tíhu zesílené moci+
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » stř úno 01, 2012 11:12 pm

+naklání se přes zábradlí dolů, aby dobře viděl, co se tam děje, ale po chvíli si jde dát kafe, cigáro a asi i nějakou večeři, vypadá to, že to bude ještě na dlouho+
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Lidé Především » úte dub 03, 2012 7:58 pm

*a do báru zavítá mezi několika dalšími návštěvníky tuctový týpek, který se usadí poblíž východu, u barmana si objedná džus..co vypadá jako džus s vodkou, ale ve skutečnosti v něm žádný alkohol není. Jinak vypadá naprosto nezajímavě*
Humans First will settle for destroying them all.
Lidé Především

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti