Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Kain » čtv lis 17, 2011 12:51 pm

To asi není jednoduchá situace být upírem a zároveň papežem. +ušklíbne se, dobře si vědom toho, jak to Becca myslela.+ Kain. +představí se, přičemž jí jemně stiskne ruku, jakoby to gesto znamenalo mnohem víc než jenom společenský zvyk. Zrak mu na okamžik sklouzne k jejím rtům, za kterými si moc dobře uvědomuje její upíří zuby. Tím mu malinko stoupne tlak, co Becce jistě neunikne při pohledu na jeho krční tepnu. A on si je toho moc dobře vědom, jakoby ji tím chtěl schválně provokovat. Opět se jí podívá do očí, téměř neznatelně se usměje a ruku jí pustí.+ Omlouvám se, ale už budu muset jít. +řekne. Hodí barmanovi několik mincí a postaví se.+ Doufám, že tohle nebylo naše poslední setkání.
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 18, 2011 12:40 am

No, je to trochu rozporuplné, ovšem na druhou stranu...současný papež je docela zvláštní případ. Bývalý člen Hitlerjugend na papežském stolci. Ušklíbne se pohrdavě. Zajímalo by mě, který z šéfíků v tom má prsty. Nahoře, nebo Dole? Přemýšlivě nakrčí čelo, ale koutky jí pobaveně cuknou. Kain. Zopakuje tiše a pronikavě se na něj zadívá. Velmi zvláštní a prastaré jméno. Podotkne, ale nic víc nedodá. Dobře si všimla okamžiku, kdy se jí podíval na rty a i co to udělalo s jeho krevním tlakem. Není ale žádná amatérka, aby v ní krev bouřící v žilách probouzela nějaké zvíře (haha:D). Jenom se prchavě pousměje a také vstane. No...tady je možné vše. Nečekaná shledání... Usměje se koutkem rtů a dopije svou sklenku. Tak naviděnou, Kaine. Pohlédne mu do očí a pousměje se. Pak se otočí a zmizí v zákulisí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kain » sob lis 19, 2011 11:34 am

Řekl bych, že na církev jako takovou má dost osobitý názor. +zamračí se, jak zjevně zabloudí do vzpomínek, ale hned se zas vzpamatuje.+ Když šeptem zopakuje jeho jméno, jakoby ho v ozvěně zašeptaly i stěny kolem a ten šepot, jakoby se Becce plazil po kůži. Kain ji při tom jenom tiše s jemným úsměvem na tváři pozoruje a těžko říct, jestli to cítí také.... nebo to snad dělá on sám? To se ale nikdo nedoví.+
V to doufám. +usměje se tajemně a když Becca odejde, chvíli za ni zkoumavě hledí a pak taky odejde. Venku se zahalí do svého pláště a tak jako předtím před Guns, zmizí.+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon led 23, 2012 11:18 am

+posadí se na barovou židličku, poupraví krátké šatičky a objedná si whisky. Vyhrabe z kabelky zapomenuté Davidowky a po hodně dlouhé době si zase zapálí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon led 23, 2012 1:18 pm

*si vycape ze zákulí, rozhlídne se, líně protáhne, pak zamžourá a uculí se* Ale ale..známá tvář...*přesune se ke Styx* co tak sama?*koukne na ni, jestli na někoho čeká nebo tak*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon led 23, 2012 1:50 pm

+podívá se trochu překvapeně na Jasona, jak se tam najednou vyloupl a usměje se na něj s nepředstíranou radostí+ Á.. jeden z mých oblíbených vlčků +pozdraví neutrálně, není si jistá, jestli si tykají, nebo ne+ Zastýskalo se mi po mém oblíbeném podniku +řekne popravdě+ a taky mě zajímalo, jestli tady ještě pořád dělá Ares. Hezky se mi s ním povídá a vždycky mě dobře pobavil +potáhne z cigarety a s požitkem vyfoukne kouř, jak už dlouho nekouřila+ A hlavně se děsně nudím, tak jsem se sem přišla dnes opít. A jelikož má bůh dnes asi povinnosti na Olympu, budete mi muset dělat chvíli společnost vy... ty. Ne, že by mi to vadilo... +mrkne na něj šibalsky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon led 23, 2012 2:18 pm

(cha...to netuším...ale tak..on je Jason oprsklý dost, tak klidně můžeš tykat)

*zazubí se na ni a spokojeně se nafoukne, že je oblíbený vlk* pff...*zas vydechne* tak to nevím, před nějakou dobou se tady snad mihnul...popravdě se docela divím, že nedostal padáka ještě...ale zas..jestli se s ním dobře povídá, tak asi šéf ví, proč si ho tady drží...*pokrčí rameny, že do toho mu nic není* opít se z nudy...sama, není to nuda?*hned si přisedne, aby ju z té nudy dostal:p* mno, to já rád...samotnému mi taky bývá smutno...*tváří se jak opuštěné ščeňátko, ale pod tím mu v očích svítí smích*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon led 23, 2012 5:00 pm

Ano, každý ze zaměstnanců tohoto klubu má nějakou přednost, která sem láká hosty. Jste taková... liga výjimečných +pousměje se+ Máte pravdu.. je to trochu nuda... opíjet se sama někde v baru. Ale pořád menší, než se nudit sama doma za pecí +uculí se a když si k ní přisedne, zamrká na něj řasami+ Co pijete? Že bychom si tedy potykali +ať je to oficiální+ Doufám, že pijete něco jiného, než místní "rubínovou specialitu“ +barman jí konečně přinese sklenku s whisky, zdaleka nedosahuje rychlosti bohů+ Celou láhev... a ještě jednu sklenku +přiobjedná a pak se otočí k Jasonovi s provokativním úsměvem+ Doufám, že personál tady nemá zakázáno přijímat pozvání na skleničku od hostů +pohlédne do těch jeho štěněcích očiček a málem jí cukne ruka, aby ho podrbala mezi ušima+ Nebo jste dnes mimo... službu?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon led 23, 2012 5:32 pm

No, liga monster, to spíš...*směje se a nevypadá vůbec jako něco, čeho by se měl někdo bát*tak nudit se doma sám..hm..to ne, to je rozhodně lepší bar..tam má jeden šanci potkat spřízněnou duši...to co vy..*mrkne na lahev* dobrý vkus..a ne, rubínovou ne...né že by mi to vadilo, ale jsem spíš..masožravec..*velevýznamně ju obhlídne, jako by si vybíral, který kousek bude šťavnatý*...a moc rád, připadám si strašně staře, když mi někdo vyká..*mrkne na ni na to tykání* no...máme volnější pravidla...a je těžké dostat nás alkoholem pod stůl, takže ne, žádné zákazy.*nedodá, že tady asi nasávaj všichni bud rudou nebo alk, tak by museli klub zavřít:D)*hm..mimo službu..ne, to ne..já jsem v ní tak trochu pořád..každý den..*pokrčí rameny* nebo spíš noc..narozdíl od jiných...to je daň za mé místo tady.
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon led 23, 2012 6:23 pm

+zavrtí nesouhlasně hlavou+ Monstra jsou zrůdy. A na vás +myslí tím všechny ty upírky a jiné příbuzné, co běhají po Slastech+ ...se kouká velice dobře. Ostatně, proto na vás chodí takové davy rozvášněných fanynek +barman mezitím přinese láhev a skleničku+ No právě. Když vyjdete mezi lidi, máte zaručeno, že dřív nebo později se s někým nakonec srazíte. Ještě ráno mě ani nenapadlo, že budu dnes večer popíjet s miláčkem obecenstva +zasměje se vesele+ Tak to jsme se pěkně shodli... na to pití +sice si tu flašku objednala původně pro sebe:), ale ráda se s ním rozdělí+ To mě nepřekvapuje, že máte rád masíčko. Ale tohle je už zabavené jiným vašim kolegou +uculí se laškovně, jak si ji obhlíží+ Tak na to tykání. Já jsem Styx, to už asi víš +ťukne si s ním, když mu barman doplní sklenku+ Pořád v práci? Hm... a není to už trochu nuda dělat věčně společnost osamělým paničkám?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti