od Tirage » pon lis 02, 2009 6:53 pm
taky má poslední dobou dost, tak se neovládne a švihne balík vedle sebe na sedačku, zastoupí Bee dveře a od zvýšeného hlasu po jekot typu stíhačka se taky rozparádí
užili? užili???! no jasně!!! a kolikrát! si už fakt připadám jak nějakej čokl! když zrovna na mě neřvete, tak si aspoň kopnete! fakt jsem si užila: chlapovi na klíně, kolem orgie až orchidee, a já poslouchám narážky na zlomené srdce, zradu nejbližších, div slzy nekanou! a ještě abych si to domejšlela! kdo byla ta osudová, která mu zlomila srdce! ale proč ne? čoklík vyslechne všechno a ještě se dá drbat za uchema a krmit jak buřtama, tak sentimentálníma kecama! kurva a sedm kurev!!!
oči jí svítěj a je pěkně vzteklá. když je už asi tak 5 milimetrů od Bey, která možná už z řevu ohluchla, podívá se na ni a zeptá se skoro normálně a tos sem kvůli němu za mnou fakt běžela? proč, proboha? kouká na ni, jak když ji vidí prvně
a pak už vážně normálním hlasem jo, vlastne se už do práce chystám. skoro jsem byla na cestě. sedne si a vezme hlavu do dlaní. promiň. čau. za chvíli jsem na Mýtince...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.