Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Richard Prewett » sob lis 26, 2011 12:50 am

+Jak si ho tak prohlíží, musí se usmát ještě víc a v očích mu zajiskří. Podejde k ní o něco blíž, rukou se opře o zeď vedle její hlavy a nakloní se k ní asi na dvacet centimetrů, nepřestává jí hledět do očí.+ Momentálně si představuji něco trochu jiného, ale líbí se mi to ještě mnohem víc. +usměje se a o kousek se k ní opět přiblíží.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 26, 2011 12:52 am

Vážně? +zvedne jedno obočí a otočí se k němu čelem, dlaně mu položí na boky a nakloní se k němu, tak že mu šeptá do ucha+ To by mě zajímalo co. +trochu se od něj oddálí, tak, aby mu koukala do očí a hlavy měli asi pět čísel od sebe, ale Wenai se pořád drží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob lis 26, 2011 12:59 am

+I druhou ruku si opře vedle její hlavy, takže mu už nemůže uniknout. Když ho chytne za boky, udělá krok vpřed, takže se jejich pánve dotknou. Nijak na ni netlačí, no i tak může Wenai poznat, co to s ním dělá. Když se Wenai trochu oddálí, nakloní se k ní a teď jej zas šeptá do ucha on.+ Mám ti o tom povídat? +rty se jemně, ale dráždivě dotkne jejího ucha a po krku ji pohladí jeho horký dech.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 26, 2011 11:48 am

+zavře oči, jak si vzpomene na všechny ty chvíle s ním a zašeptá+ Ano, povídej mi o tom. +rty se dotkne jeho tváře a pak pomalu sklouzne k jeho ústům, ale líbat ho nezačne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob lis 26, 2011 12:27 pm

+Pootočí zas hlavu, takže mají tváře proti sobě.+ Představuji si... +zašeptá se zavřenýma očima a rty se jemně otře o její rty.+ ...jak tě celou svléknu... +jednu ruku přesune ze zdi na její rameno, prstem jí přejede po klíční kosti a v dlani sevře jedno její ňadro. Nejdřív jenom jemně. Jakoby zkoušel, co mu Wenai dovolí. Když neprotestuje, sevření o něco zesílí.+ ...zatlačím tě k posteli a budu se tě dotýkat, líbat tě, dokud mě nebudeš prosit, abych ti to udělal. +už to nevydrží. I druhou ruku přesune na její tělo, natlačí ji na zeď a vášnivě, hladově políbí, jakoby umíral žízní a její ryt byla jeho poslední záchrana.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 26, 2011 12:50 pm

+pořád tam stojí, ruce na jeho bocích, sotva dýchá a ani se nepohne, když jí položí ruku na prso, a pak, když ji začne líbat, to už nevydrží a polibek mu opětuje, ale za chvíli ho ukončí a koukne na něj+ Já nemůžu. +řekne a zavrtí hlavou+ Prostě ne. +pokrčí rameny a vystoupí z výtahu, když se dveře otevřou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob lis 26, 2011 1:23 pm

+Její reakce ho na chvíli zaskočí, takže zůstane stát na místě a překvapeně, zklamaně a trochu i ublížené na ni kouká, no nakonec se vzpamatuje.+ Promiň. +vyjde také z výtahu, dokud se dveře nezavřou.+ Nechtěl jsem.... já... chápu... nebudu tě do ničeho nutit. +zopakuje tiše, přičemž jí nekouká do očí. Povzdechne si a pak se sveze zádama po zdi dolů a tak nějak rezignovaně si sedne na zem.+ Všechno je na hovno. +uleví si a zavrtí hlavou. Pak vzhlédne a podívá se na Wenai.+ Zůstaneme i tak přáteli? +zeptá se tiše, z jeho hlasu zazníva prosba.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 26, 2011 2:28 pm

+otočí se k němu a smutně se na něj podívá protože přesně tohohle se bála+ Richarde...+ klekne si k němu+ Přece si nenecháš takhle zkurvit život. +chytne ho za ruce+ Jasně, že budeme přátelé. A já ti pomůžu se z toho dostat. +položí mu ruku na rameno a pohladí ho+ To zvládnem. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned lis 27, 2011 12:14 am

+Usměje se na ni a jak ho chytne za ruce, jemně ji pohladí palci po hřbetu rukou.+ Děkuji. +řekne tiše, pak zavrtí hlavou a ušklíbne se.+ Musím teď vypadat hodně zoufale, co? +pokusí se o úsměv, ale je z toho jenom taková křečovitá grimasa.+ Promiň. Nechci tě zatěžovat svýma problémama, máš svých určitě dost. Jenom, rád bych tady pár dní zůstal. Mohli bychom zajet do kina, projít se v autě, co říkáš? +koukne na ni a tentokrát se opravdu usměje.+ Samozřejmě jako přátelé. +dodá okamžitě. Pak na ni chvíli zkoumavě hledí a koutkem mu cukne, jak si na něco vzpomene.+ Co to lamborghini, co jsem ti tady nechal? Ještě žije? +šťouchne si trochu do ní přátelsky.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 27, 2011 11:01 pm

Jo, vypadáš jak nějaká zoufalá manželka. +zasměje se+ Ale prosím tě, já pomůžu tobě a ty třeba zas někdy pomůžeš mě, tak se to mezi kámošema dělá, ne? A navíc, pokud vím, tak teď žádný problémy nemám. A na co do kina bys chtěl jít? Nějakej akční naučný? A vezmem si tam sebou kýbl zmrzliny. +vypadá nadšeně+ Náhodou jo. Lamborgini je je ještě pořád v cajku a daří se mu skvěle. +vyplázne na něj jazyk+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette