Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 07, 2011 8:15 pm

Ne, nevadí. Jenom... +zamyslí se+ Máš nějakou představu, jak se k tomu postaví? Já jenom abych věděla, na co se mám připravit. +spiklenecky se usměje+ A aby věděli, kdo má rád tebe. +dá jí pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon lis 07, 2011 9:01 pm

+O něco zvážní a uhne pohledem.+ Nooo... počítám, že tím asi nebudou moc nadšení. I když, nadšení ze mě nejsou už několik let. +řekne s trpkostí v hlase.+ Nemusíme tam jet. +řekne nakonec, když o tom tak přemýšlí.+ Ani nevím, co mě to napadlo. +koukne na ni omluvně.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 07, 2011 9:12 pm

Klidně můžem, mě by se líbilo je poznat, i když teda oni mě asi ne. No... Jak chceš, kdyžtak uvidíme, ajk se nám bude chtít, ne? +koukne na hodinky+ A kde je ten Byron, neměl by už tady bejt?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon lis 07, 2011 9:37 pm

Na to nezáleží, co si o tom budou myslet, ale i tak chci, aby to věděli. No nechci, aby ses kvůli tomu cítila nepříjemně. +pokrčí rameny.+ Kdoví, třeba nás překvapí. +i když je na ní vidět, že tomu moc nevěří.+ Jasně. +usměje se.+ Necháme to na pak. +jak řekne Byronovo jméno, vzpamatuje se a taky koukne na hodinky.+ No jo. Kdy jsi mu volala?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 07, 2011 9:46 pm

No, už to nějakou minutu bude. +sedne si tak, že má kolena kolem jejího zadku+ Mě je příjemně, když jsem s tebou. +usměje se a políbí ji, rukama jí sjede na hrudník, pod prsa a hladí ji tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon lis 07, 2011 9:59 pm

+Usměje se a nechá se od ní hladit, protože je jí to velice příjemné. Konečky prstů ji pohladí po tváři a nakloní se k ní pro polibek.+ Mě taky, kočko. +ˇšeptne jí do rtů a pak ji políbí nedbajíc na to, že by se tady Byron opravdu mohl každou chvíli objevit.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » pát lis 11, 2011 11:40 pm

A já už se lekla, že tam chodíš jen kvůli tomu aby sis s nimi povídal. +tiše se zasměje+ Tak jo, až skončíme můžeme zajít do prádelny. +souhlasí nakonec, než ho líbne na tvář, než vejdou dovnitř. na chvilku se zarazí na místě, když její mozek zpracuje co vidí, ale nakonec se široce usměje+ Zdravím dámy, doufám, že moc nerušíme. +vesele jí zajiskří v očích a snaží se tak moc široce neusmívat+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob lis 12, 2011 12:12 am

+nakoukne za Jessicou na ty dvě a pak proklouzne dovnitř+ Tak co vy dvě lesby. +uculí se na ně+ Konec muchlování, chtěly jste zkoušet, ne?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 12, 2011 12:14 am

+když se dveře otevřou, tak se prvně koukne, kdo to tam je+ Nerušíte. +řekne a převalí se vedle Kim na gauč a zase si zapálí+ Tak jo, jsme kompletní, kdo by to byl řek, já teda ne... +zasměje se a zvedne se z gauče+ Pojď lesbo. +mrkne na Kim a vytáhne ji na nohy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob lis 12, 2011 2:07 pm

+Odtáhne se od Wenai, když uslyší dveře, ale nijak rychle. Usměje se na ni se zajiskřením v očích a pak se otočí ke dveřím, kde ze Jess culí.+ No copak, vy šmíráci. Už jsme si mysleli, že vás tam zavřeli. +uculí se. Chytne se Wenainy ruky a postaví se.+ Jo, tak jdem. Jsem zvědavá, jestli si ještě něco pamatuju.+

(dál zkušebna)
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje