Obývací pokoj

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Severus Snape » stř říj 19, 2011 1:44 pm

*zvedne oči od novin, odloží sotva z poloviny snědený chleba, a noviny pohodí na stolek*

Takže tady jsou pravidla. *nakloní se k němu* Žádný mejdany, žádný ženský, žádný problémy. Co řeknu, to platí. Seženu ti nějaký normální hadry *sjede ho pohledem* a nějaký mudlovský hadry. Ráno se vstává brzo, snídani si dělá každý sám. Myješ nádobí, koupelnu, vytíráš podlahu - prostě uklízíš. Jestli zvládáš na to kouzla, tím líp pro tebe. Jednou týdně utíráš prachy na knihách - bez kouzel! *kývne k policím, které jsou všude kolem* Chodíš nakupovat.

Za to budeš mít kde spát, co jíst, co na sebe a deset srpců na měsíc. Ber nebo nech bejt. Moc bych ale ale nedivil, že až se tvůj bratr dozví o tvém dalším nákupu na dluh, zakáže proplácet tvoje šeky. Rozhodnutí je na tobě.

*opře se v křesle a s kamenou tváří čeká odpověď*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » stř říj 19, 2011 3:00 pm

+zakucká se a rozkašle se+ Co.. cože? +hledí na Snapea s výrazem, jakoby se mu jeho křivý nos narovnával do elegantní křivky+ Deset srpců na měsíc? Zbláznil ses? Copak jsem nějaká služtička? Tohle nedělám ani doma.. je to pod moji úroveň +musí odložit kafe na stolek, jak se mu roztřesou ruce+ Okey.. +začne smlouvat+ Ty mejdany beru, stejně bys mi v noci mlátil pěstmi na zeď a rušil bys nás. A ty ženské taky +připustí neochotně, ale hned si dá podmínku+ Ale chlapy bych si k sobě vodit mohl, že? Ti nenadělají tolik hluku jako ženské +ušklíbne se potměšile+ Se snídaněmi si nedělej starosti, stačí mi pořádné kafe. A hrnek si po sobě umeju. I tu koupelnu si po sobě uklidím, nejsem prase, abych ji nechal po sobě zadělanou, budu ji přece další den zase potřebovat +trochu slevuje, přece jen mu jde o střechu nad hlavou+ Ale odmítám běhat v mudlovských hadrech. Pošlu si pro svoje +rozebírá jeden bod dohody za druhým+ Dohodneme se. Já ti nebudu dělat uklízečku a ty mi za to nebudeš dávat těch deset srpců. A jsme vyrovnani +zavtipkuje+ Ale abys neřekl, že se tady chci přiživovat zadarmo, budu ti platit nájem. Dostal jsem lukrativní nabídku na práci od Dolohova, která se nedá odmítnout +opře se do křesla+ Sedm srpců? +nabídne+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » stř říj 19, 2011 3:44 pm

Chlapi? *povytáhne obočí* Takže proto tě Rodolphus vyrazil. *konstatuje* Tak teď mě poslouchej, jestli tě v tomhle baráku bude někdy někdo šoustat, tak to bude maximálně já. Rozumíme si? Mě sem žádný kurvy vodit nebudeš.

Že bys uklízel *ušklíbne se* jsem ani nečekal. Vy snobové byste se raději plazili po rozbitém skle, než něco udělat rukama. Ale bylo zábavné sledovat ten tvůj výraz. To, že si uklidíš po sobě, tě ubezpečuju, fešáku.

Ale ty mudlovský hadry se ti budou hodit. Až půjdeš nakoupit do místního supermarketu, byl bys zbytečně nápadný. Vyjde to levněji, než na Příčné. Mimochodem, co se týče letaxu - prášek mám jen já. To, abys ho zbytečně nehledal.

Svoje peníze si nech, já je narozdíl od tebe nepotřebuju. Ovšem na tvém místě bych si dával pozor na co Dolohovovi kývnu. Abys nelitoval. Kdo ví, třeba pro tebe budu mít práci já *záhadně se ušklíbne se a dopije kafe*

Nezapomeň umýt hrnky *postaví před něj svůj hrnek a zmizí ve dveřích vedoucích do sklepa*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » stř říj 19, 2011 7:27 pm

+chce něco namítnout na ty pánské návštěvy, ale Snapeova připomínka mu doslova vezme řeč, tak jen poslouchá. Až když Snape odejde pryč, vezme hrnky do kuchyně, svůj umyje a jeho nechá na stole špinavý. Ještě, než se přemístí domů pro své věci, zamíří ke dveřím do sklepa+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » ned říj 30, 2011 9:46 pm

+večer přijde v rozjařené náladě do Tkalcovské, svlékne se a hodí přes křeslo hábit. Položí na stůl láhev skotské a začne se shánět po skleničkách, než dorazí Snape+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » sob lis 05, 2011 11:44 am

Hledáš něco? *otáže se sotva vejde do místnosti odměřeně*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » ned lis 06, 2011 4:03 pm

Už nic. Už jsem to našel +ukáže mu dvě skleničky v ruce a kývne k flašce skotské na stole+ Dáš si se mnou? Mám důvod k oslavě +nečeká na odpověď, naplní obě sklenky a posadí se do křesla+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » stř lis 23, 2011 1:31 am

Doufám, že jsi nikde nic nepřeházel *přimhouří oči*

Jo? A co slavíš? *založí si ruce na prsou* Konečně jsi dosáhl svéprávnosti? *otáže se kousavě*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Rabastan Lestrange » sob lis 26, 2011 10:29 pm

Nelezu ti do tvých věcí +neodpustí si, ale náladu mu Snapeův jízlivý tón nezkazí, dokonce i jeho poznámku přejde bez povšimnutí+ Vyhrál jsem v pokeru velké prachy +pochlubí se nadšeně+ Budu ti moct zaplatit na celý měsíc dopředu +podá mu sklenici skotské+ Mimochodem... říkal jsi něco o nějaké práci. O co se jedná? +pozvedne sklenku na zdraví a s chutí se napije+
Rabastan Lestrange
Mág

Příspěvekod Severus Snape » ned lis 27, 2011 1:03 pm

*vezme si sklenku*
Dej si pozor, abys příště neprohrál víc, než kolik si můžeš dovolit. Něco mi říká, že tvůj bratr by tentokrát už tvoje dluhby nemuzsel zatáhnout. *ušklíbne se a posadí se, usrkne skotské* Ujde

A řekl bych, že jsi nevyhrál moc. Když tě zajímá práce *ušklíbne se a na chvíli se odmlčí*

Víš, kde je hranice mezi možným a nemožným?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice