Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
*vylepí to po cestě na představení a doufá, že ji nikdo plakátek neseškrábne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Drahý JC, chci vyjádřit poděkování tobě i všem tanečníkům za opět velice příjemně prožitý večer. P.S. Doufám, že Jasonovi ta růžová nezůstane. I když je jako plyšáček.
(tak já jsem už před časem navrhla ten antický Řím - na předchozí straně, to by se mi líbilo)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)
*si tak jde po vystoupení kolem a div si nenamele hubu jak se zakouká na plakát...přijde blíž a chvíli to prohlíží* hm..já bych věděl...*usměje se zubatě pokračuje s dárečkem k sobě*