ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Memory » stř říj 05, 2011 9:40 pm

(Ok, niekto tam teda dorazí, ale najskôr si musí Remus vyzliecť aj tie kalhoty :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř říj 05, 2011 9:52 pm

(Mem, obávám se, že už je svlékl a udělal z nich ten kokon ;) A koukejte už rychle někdo přijít, než obětuje i spodní prádlo :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř říj 05, 2011 10:49 pm

(Zatímco děvčata nasávají a připravují se na návštěvu k ..ehm..jistému pánovi... :lol: , tak já už jsem se z kocoviny vyspal a jsem tady!! :happy* :happ2* )

Ti dva: +Je ještě trochu pomačkaný, jak si schrupnul, ale poměrně dobře identifikuje neznámé osoby na ošetřovně a v jedné z nich dokonce pozdá i potencionální pacientku. :mrgreen: +

Remus: +Snaží se zaostřit.+ Zdravíčko! Co se to tu děje? Slečna vám snědla kalhoty? Copak ji trápí, že krev kape na podlahu a bezpochyby tím rozčílí naší uklízečku? + I když je ještě trochu vláčný, stejně se vrhá k pacientce, aby zachránil ji, čistou podlahu i sebe před útokem rozzuřené uklízečky. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv říj 06, 2011 10:34 am

(lach, Fabien osobně se vykulil z brlohu:D:D)

*oddechne si, když skutečně se objeví někdo, kdo při troše dobré vůle může být nazván zdejším zaměstnancem, zhodnotí ho, že asi těžká noc :mrgreen: * co že? kalhoty? eh...*na chvíli ho dostane, pak zatřepe hlavou* spíš něco se pokusilo sníst ji, přemístil jsem se sem rovnou z Indie, kde ji napadlo něco jako magický krokodýl...ale jistý si nejsem, ve vodě nebylo nic vidět...a ranám na noze se moc zacelovat klasickým kouzlem nechtělo...omdlela mi chvilku po tom..*přemýšlí, jak informace by ještě mohla pomoct a položí Styx na vyšetřovací lůžko asi i, at ji nešije na chodbě - to by fakt neměla uklízečka radost :lol: *
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv říj 06, 2011 4:31 pm

(nemělo by se zkontrolovat, jestli se Fabienovi netřesou ruce, než řízne? :D

+pořád v bezvědomí - naštěstí:D+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv říj 06, 2011 8:03 pm

(ježiš, na co řezat ještě...na sekanou už ji má...spíš jestli provleče nit jehlou:D jestli to zvládne, tak ji možná nesešije šejdrem:D)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv říj 06, 2011 8:38 pm

(anebo nesešije, co nemá :lol: )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv říj 06, 2011 9:13 pm

(Jist+....sám valký vrchní léčitel vás ošetří.. :happy* ..važte si toho!! :mrgreen: )

Remus a Styx: + Poslouchá Remuse a i když se mu ruce trochu klepou po dlouhé noci :lol: , je dost stabilizovaný na to, aby si poradil s podobnou věcí.+ Jo, jo...+ prohlíží Styxinu nohu a reaguje na Remuse.+ Přemýšlím o tom. Pokud vím, v Indii žijí hlavně gaviáli, což jsou rybožravé potvůrky a jestl iněkteří z nich jsou nadáni magickými schopnosti, nebude problém to dát dohromady. Koneckonců, slečna Styx se rybě nepodobá ani z velké dálky a mám podezření, že dotyčný krokouš si ji spíš sletl...+ Rozváže celou tu kalhotovou bandáž a koukne na tu ohlodanou nožku.+ Jak moc dobře snášíte krev, pane? + otočí se po Remusovi.+ Pokud s tím máte nějaké problémy, sedněte si zatím za můj pracovní stůl. V prvním šuplíku je lahev whisky, pokud mi ji kolegyně nevypily, tak si nalejte...Bude mi to chvilku trvat!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 07, 2011 11:48 am

*no to je od něj hezké, že je stabilizovaný.. :lol: * no to nevím, nebyli jsme v obyčejné oblasti Indie, takže o běžné fauně moc nemůže být řeč...*vzpomene si na dvouocasého lva, co si nestrčil ani packu do vody...* každopádně stačila jedna útočná kleba a pustil ji..parchant...*zamračí se* jestli je něco třeba...ne, krev mi nevadí..vůbec..*pousměje se trochu smutně* ale možná bude lepší, když si poodstoupím...úplněk je docela blízko, tak to jednomu leze trochu na mozek...*nechá Fabiena pracovat a odsune se ke stolu, ale Styx nespouští ani na chvilku z očí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 07, 2011 4:32 pm

+a konečně se jí pomalu vrátí vědomí, zamrká do ostrých světel a pár vteřin jí trvá, než si vzpomene, co se stalo+ Remusi? +prudce se zvedne na loktech a rozhlíží se, teprve teď jí dojde, kde vlastně je. Když zahlédne nedaleko stát Remuse, úlevně zase klesne na lůžko+ Je mi zima +řekne tiše+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga