Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Byron » čtv zář 08, 2011 12:58 pm

Hurá! +zařve a vyskočí+ POjedem na vejlet. +skočí za Jess a zezadu ji obejme kolem krku a pak se k ní nakloní a dá jí pusu+ Jdeme balit? +koukne pak na Wenai+ Nebuď hnusná, jo? S tebou vydržet je taky umění. A pokud vím, tak to ještě nidko nezvlád.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 08, 2011 1:31 pm

+má trošku starost jestli si Wenai něco neudělala, když sebou tak sekla o stůl, ale zářivě se usměje, když jim nakonec dovolí delší dovolenou+ Děkujém... si zlatá... +rozplývá se. trhne sebou, když Byron tak zařve a chytne jí ze zadu, ale vesele se rozesměje+ Jo pojedem. +souhlasí nadšeně+ Já si ještě nestačila vybalit. +zazubí se na něj+ Ale ty jistě bude potřebovat pomoc. +zabrouká s tajemným úsměvem, vstane a tajnůskářsky se k Wenai nakloní+ Já taky. +přizná se šeptem+ Ale nikomu ani muk. +mrkne na ni a zazubí se+ V kolik máme být ve zkušebně? +skutečně má v plánu dodržet slovo a přijít včas+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 08, 2011 2:09 pm

Kdy? +koukne na ně+ Teď. Teď bude zkouška hned, zabalíte si potom. Jess už má sbalený a ty, Byrone, si stejně zas vezmeš jenom potápěčský brejle a kreditku, jak tě znám. +nakloní se k němu+ To od tebe bylo škaredý. +zaškaredí se na něj+ A já si to nezasloužim. +zvedne se+ Já na vás počkám ve zkušebně. +odšourá se do zkušebny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 08, 2011 7:34 pm

Rozkaz, madam. +usměje se na ni a skutečně září nadšením+ Hned tam budeme. +slíbí a sleduje jak odchází+ Tak jenom potápěčský brejle a kreditku? +otočí se s zvednutým obočím na Byrona+ Skutečně nejsi náročný. +v očích jí šibalský blíska+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 09, 2011 8:12 pm

No jasně. +zazubí se na ni+ Nic jinýho nepotřebuješ, protože všechno ostatní si koupíš až tam. A ty brýle máš, abys mohla jít hned do moře a nezdržovat se nákupama. +zaksichtí se+ Mě se nechce zkoušet. Vypaříme se.... +navrhne spiklenecky+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob zář 10, 2011 6:48 pm

+zvedne lehce obočí a koutky úst jí cukají v úsměvu, i když se snaží tvářit vážně+ A do tý vody půjdeš nahý? +přemýšlí jestli budou chodit na nudapláž, když zapomněl na plavky+ Hmn... +zazubí se nadšeně+ ...to je skvělý nápad. +pokývá hlavou a vezme ho za ruku+ Ale Wenai bude řádit, když nepřijdem a pak budeme mít po dovolený. +zašklebí se na něj vesele, protože ona se skutečně na výlet těší+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned zář 11, 2011 1:23 pm

Ne, nechám si kraťasy. +zkření se na ni, obejme ji a políbí a pak se ohne v zádech a dělá jak je unavenej+ Jó? Fakt tam musím? Mě se nechcéééé. +protáhne a zašilhá očima a pomaličku se plouží ke dveřím+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon zář 12, 2011 11:00 pm

+Složí mobil a nakoukne do restaurace. Wenai nikde nevidí, ale téměř se srazí s Byronem.+ Vy jste ještě tady? + popíchne je trochu a zacukají jí koutky.+ Nemá tu náhodou někdo zaječí úmysly? +mrkne na ně.+ Kde je Wenai? +zeptá se, když ji nikde nevidí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » úte zář 13, 2011 9:07 am

Zaječí úmysly? No možná tak trošku, co se týká trávy a tak. +zazubí se na ni a pak udělá králičí obličej+ Wenai už šla do zkušebny a říkala, ať za ní příjdem. Když se nám bude chtít, mě se moc nechce... +zkouší to pořád+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » úte zář 13, 2011 10:21 am

+Zasměje se vesele.+ Jo, to ti je podobné. Tak Wenai už šla? No, na co čekáme? Deme, deme! +popohání je s lišáckým úšklebkem.+ Beztak vám určitě Wenai ten výlet povolila. Takže dnes si musíme máknout. +vyhlásí, počká na ně a pak společně vydají do zkušebny... i když Byron asi nepřestane protestovat.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette