Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Kim Jasper » pon zář 05, 2011 9:52 pm

No jo, co se dá dělat. +pokrčí rameny+ Jednou za týden není moc, ale lepší než nic. +popotáhne si.+To neznám. +zavrtí hlavou. Číšník jim tam donese, co si objednali.+ Páni, to vypadá dobře. +kouká na svůj dort a už se těší jak se do něj pustí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » pon zář 05, 2011 10:17 pm

Žádné zkoušky... možná... +zazubí se na Byrona a stočí pohled k Wenai+ To mi bohužel nic neříká. +zakroutí hlavou a přitáhne si k sobě další várku vajíče. podívá se na Wenai a nahodí výraz drsného, neústupného a profesionálního vyjednáváče ukazujíc jí dva prsty+ Dva týdny... +zastříhá prsty, aby dodala důraz+ ...volna a pak klidně budu cvičit do roztrhání těla. +zazubí se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 06, 2011 3:20 pm

Dva týdny bez zkoušení? +vyděsí se+ To ale všechno zapomenem! Tak teď bude dvakrát tak dlouhá zkouška a na další se sejdem za deset dní. deset dní. +ukáže prsty+ Víc ze mě nedostaneš. +skříží ruce na prsou a opře se v židli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » úte zář 06, 2011 7:41 pm

+koukne na Wenai s drsným pohledem vyjednavače a zdá se, že nad tím přemýšlí+ Dvanáct dní a dalších pět hodin jsem jenom tvá. +ukáže opět dva prsty+ Plus další dvojtá zkouška až se vrátíme. +co by neudělala pro to, aby měla dva dny volna navíc+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » úte zář 06, 2011 9:55 pm

+Poslouchá je, jak spolu vyjednávají a pustí se radši do toho dortu.+ Co takové chcete s Byronem dělat, že na to potřebujete takové volno? +nedá jí to nakonec.+ Wenai má pravdu, za tu dobu všechno zapomeneme a cvičit bez zpěvačky a kytary nemá smysl. +opět si na vidličku nabere kousek, vloží si jej do pusy, ale střídavě, zkoumavě při tom hledí raz na Byrona, raz na Jess.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » stř zář 07, 2011 11:36 am

+sleduje je s bradou podepřenou rukou a nimrá se ve svým zapečeným rohlíku a pak se otočí ke Kim+ Pojedem do Itálie, do Neapole, já jsem tam ještě nikd ynebyl a Jess taky ne, tak si to chcem pořádně užít. +pak zas koukne na Wenai+ No ták, Wenai.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř zář 07, 2011 11:37 am

Deset dní a zkouška teď a jak se vrátíte. +zopakuje nekompromisně a pak koukne na Byrona+ A ty na mě tak nevejrej, stejně mě neukecáš. +zavrtí hlavou+ Děcka, jinak by sme to taky mohli úplně zabalit, už takhle zkoušíme děsně málo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř zář 07, 2011 2:03 pm

Byron: +Vloží si další docela velký kousek do pusy.+ Noo, tam jsem ještě nikdy nebyla. Může to tam být docela hezká. +přikývne.

Ještě chvíli sleduje, jak se Jess s Wenai dohadujou, pak se postaví.+ Olmuvte mě na chvíli, musím si zavolat. +Vyjde z restaurace na recepci, vytočí informace, kde zjistí číslo salonu a pak číslo na Shane.+

(do soboty tu nebudem, keby ste sa už presunuli do zkúšobne, dojdem tam)
Naposledy upravil Kim Jasper dne pon zář 12, 2011 6:44 pm, celkově upraveno 1
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 08, 2011 11:39 am

+chce Kim osvětlit, kam se chystají, ale když jí to Byron řekne, široce se na oba usměje+ Vždyť to zase není na tak dlouho... slibuju, že pak budeme cvičit do roztrhání těla... klidně každý druhý den, nebo denně... +změní taktiku a upře na Wenai prosebný pohled svých najednou o trošku větších kukadel. zřejmě jí na tom volnu zálěží, taky bodejď ne, po těch eskapádách doma+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 08, 2011 12:56 pm

+prudce se předkloní, až praští hlavou do stolu, pak si povzdechne, zvedne se a koukne na ni+ Tak dvanáct a na zkoušky budete chodit přesně. +přetře si obličej rukama a koukne na Byrona a pak zas na Jess+ Stejně jsem zvědavá na to, jak to s ním takovou dobu vydržíš. +ušklíbne se a zapálí si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette