Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » stř srp 03, 2011 9:46 pm

+nepřestává ji rukou laskat a když ucítí její orgasmus, tak se ještě chvilku drží, ale pak už to nedává a udělá se taky, následně dopadne čelem na stěnu, přitiskne se k ní a prudce oddechuje, svoje mužství pořád ještě v ní sem tam mu v něm cukne, když trochu chytne den, tak se narovná, usměje se na ni, vezme její tvář do dlaní a políbí ji+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř srp 03, 2011 9:58 pm

+obtočí mu ruce pod rukama kolem zad a zlehka ho hladí a objímá. vrátí mu polibek, zlehka a rozvážně a pak se na něj jen něžně usmívá, než zavrtá svoji tvář do jeho krku+ Zůstaň takhle ještě chvilku... prosím... zůstaň ještě ve mě... +šeptá tiše objímajíc ho rukama a tulící se k jeho hrudi+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř srp 03, 2011 10:43 pm

+jednu ruku na jejích zádech, tiskne ji k sobě, druhou v jejích vlasech, kterými se jemně prohrabuje a dává jí lehké a něžné polibky+ Jak dlouho budeš chtít. +zašeptá a tiskne se k ní, vdechuje její vůni a trochu se u toho usmívá+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř srp 03, 2011 10:57 pm

+objímá ho a tulí se k němu, se zavřenýma očima si vychutnává ten pocit pohody a klidu. nejraději by tak zůstala věčně, ale uvědomuje si, že musí Byrona brzo bolet nohy. narovná se, ale odtáhne se od něj jen trošičku+ Asi bychom si měli jít lehnout... musí tě strašně bolet nohy. +pousměje se na něj, sice se jí nechce hýbat, ale taky ho nechce trápit+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř srp 03, 2011 11:17 pm

Nohy? +zamumlá+ Který nohy? +koukne na ni a zase se culí+ Ale takhle mi je hezky. Jako jasně, na posteli by to bylo pohodlnější... tak jo. +kývne, chytne ji za zadek a přenese na postel, kde ji položí a lehne si velde ní a zase se k ní přitulí+ Lepší? +zeptá se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř srp 03, 2011 11:24 pm

Tvoje nohy. +odpoví mu se smíchem v hlase. chytne se ho kolem krku a nechce se ho pustit, ale když si nakonec lehne vedle ní začne se k němu taky naoplátku tulit+ No... předtím to bylo... těsnější... +zavrní a vesele se uculí, když ho políbí+ Ale takhle je to taky dobrý. +pokývá nakonec spokojeně hlavou a dál se tulí a hladí ho, mazlí se s ním+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř srp 03, 2011 11:37 pm

+zasměje se+ A jak moc těsný by sis to představovala? Takhle? +ještě se k ní natulí+ Aby jsme pak nesrostli, nebo se neslepili. To by jsme v té posteli museli zůstat do konce života.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř srp 03, 2011 11:42 pm

Hmnnnn... jo i takhle... +pokyvuje si hlavou a tulí se k němu+ Tedy... ne že by mi vadilo strávit s tebou v posteli tolik času. +zasměje se a líbne ho na nos a pak na ústa+ Vlastně nechci aby dnešek skončil... je mi ták dobře... s tebou. +trošku stydlivě se na něj usměje+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv srp 04, 2011 12:03 am

+usměje se na ni a prstem ji pohladí po tváři+ Ty jsi vážně rozkošná, když se stydíš, víš to? +usmívá se a v očích mu září štěstí+ Mám tě vážně rád, Jess. +zašeptá potom+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv srp 04, 2011 12:15 am

Nestydim se. +zapírá tiše přičemž se začne červenat a lehce se ještě víc stydlivě usměje. má dojem jakoby se jí srdce na chvilku zastavilo, než mu položí zlehka dlan na tvář+ Byrone... +zašeptá a rty jí zvlní vřelý a něžný úsměv+ ... já tebe taky. +políbí ho, zlehka a s láskou+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje