Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Isamun » ned črc 10, 2011 11:31 am

na chvíli se s Rachel vytratí do jejího pokoje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 10, 2011 11:49 am

Lionel: A jak vlastně se dlouho se Samem znáte?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 10, 2011 12:02 pm

Lionel - Molly: s trhnutím a zachrápnutím se probere. áá, nu, to je už dávno. několikrát jsem pana Isamuna viděl, když byl ještě docela malé robátko, jak jsme se později shodli. ovšem to jsem byl jiný jonák a děti v kočárku mě nezajímaly. znával jsem od vidění Isamunova pana otce a jeho paní. ovšem pak uběhlo pár zim a z toho škvrněte byl chlapík jako sosna. projektoval letní sídlo mému bratranci - to už musí být nejméně sedm let. a od té doby ho znám osobně. haha. osobně a bez kočárku. vypráví věkovitý bard.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 10, 2011 12:06 pm

Lionel: Ano...kočárek již opravdu nepotřebuje...+uculí se.+ Vážně jste znal jeho rodiče? +Představuje si Samíka jako malého kluka a je to legrační milá představa.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 10, 2011 12:15 pm

Lionel - Molly: ano, znal. ale jak říkám, jen tak od vidění... a pan Morff byl miminko, jako každé jiné... pokyvuje hlavou zabraný do vzpomínek.

Molly: Sam se zjeví v místnosti jako ducha promluví jí za zády. ale teď už jsem sosna, žádný mimino. a umění jsme probrali a my půjdeme domů. pěkně se rozluč.

Mildred: tak naschledanou, milostivá paní. děkuji za výborný oběd a další etapy stavby a zařízení interiéru probereme zase příště. nebo mi pošlete mail. chopí se napolo podané ruky a loučí se.

Lionel: naschledanou, příteli, víte, kde mě hledat!

Mildred - Sam: nashledanou. a to brzy, doufám. snad si na nás příště uděláte víc času, pane Morfee.

Lionel - Sam: ano, ano! vím. a vím s kým se nám budete ztrácet! vezměte svou krásnou milou přítelkyni zase příště s sebou!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 10, 2011 12:20 pm

Sam: Sosna..to jo..+ vyprskne smíchy.+ Neboj, rozloučím se i pukrle udělám.

Mildred: Také moc děkuji za skvělý oběd. Moc ráda jsem vás poznala...i vaše zákoutí v horách. Máte to tu opravdu moc krásné.

Lionel: +Nechá se od něj obejmout.+ Bylo mi opravdu potěšením...a nebojte, zase vám Isamuna někdy půjčím!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 10, 2011 3:26 pm

tak nasheldanou! vezme Molly za ruku a vyjde s ní před srub, aby se mohli přemístit.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 10, 2011 3:38 pm

Sam: +Přemístí se domů.+ Pan učitel..+olíbne ho vesele do vousů, když se malinko vzpamatují.+ Naučíš mě taky něco? :* :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon črc 11, 2011 9:28 am

Molly: co bych tě tak naučil... třeba rovnat si boty a dávat prádlo do kože... nebo shodu podmětu s přísudkem... chytí ji kolem pasu a olíbne na nos. nebo vyhledat jahodový košíček jak prasátko cvičený hledá lanýže...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon črc 11, 2011 11:20 am

Sam: +Původně myslela něco mnohem divočejšího :twisted: , ale když slyší o jahodovém košíčku, všechny nemravné myšlenky ji opustí. :lol: + Jahodový košíček...miláčku...kde?+ Vysmekne se ze Samova objetí a rozhlíží se po pokoji...a není daleka tomu, aby začala prohledávat skříně. :mrgreen: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles