Společenská místnost

Moderátor: Styx

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod Styx » pát čer 03, 2011 10:56 pm

To jsem slyšela, že mágové neradi odstupují od domluvených rituálů... ale jak jsi řekla, znáš ho dobře, tak snad si nechá vysvětlit, že žádný černomagický rituál dělat nechci a ani nikoho nebudu obětovávat +uvědomí si, že při té vážné debatě jí úplně zapomněla nabídnout jídlo a pití, tak to hned napraví a posune k ní tácek a nalije pití+ Napadá tě něco jiného, jak ještě navrátit zrak? Co třeba nějaká složitá léčba, operace, nebo něco jako transplantace očí (nejlépe z rysa, aby viděl ještě líp, než předtím:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob čer 04, 2011 3:16 pm

Trochu sa začervená a sklopí oči. "Ja ho vlastne.... zas tak dobre nepoznám. Viem, že urobí, čo bude treba, ale neviem, ako zareaguje pri zrušení dohody." zdvihne opäť pohlad a malinko sa usmeje. "Ale nerob si s tým starosti, nejako ho presvedčím. Ďakujem." Vezme si chlebíček a napije sa džúsu. Chvíľu nad tým uvažuje, no potom pokrúti hlavou. "Vieš Styx, problém je v tom, že keď ide o oči, nemôžeš to len tak transplantovať. Dala by sa použiť mágia, ale opäť o bielu mágiu nepôjde." povzdychne si, no potom ju niečo napadne. "Ja som vlastne Andrého ešte vôbec nevyšetrili. Vôbec neviem, ako veľmi má vlastne zrak poškodený. Možno.....možno by nakoniec stačila aj elixírová liečba." povie s nádejou v hlase.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 4:39 pm

+poslouchá ji zkroušeně, že se jim pořád nedaří přijít na něco, co by mu pomohlo. Pak se jí najednou tvář rozzáří úsměvem+ Myslíš, že slabá naděje tady přece jenom je? Zrovna nedávno jsem říkala Andrému, že bychom tě mohli někdy navštívit. Nebyl vůbec proti, naopak, zdálo se mi, že by byl moc rád. Tak můžeme spolu domluvit nějakou schůzku a ty bys třeba... nenápadně... +není si jistá, jestli by byl André ochoten dát se od Mem vyšetřit+ Ale... nechci, abys měla kvůli tomu problémy... to bych opravdu nerada +připomene si tu žárlivou scénu na plese+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob čer 04, 2011 7:05 pm

"Myslíš, že by sa odomňa nenechal vyšetriť?" spýta sa a odpije si džúsu....asi si moc nevie predstaviť, ako nenápadne mu má vyšetriť zrak. "Neboj sa, problémy z toho mať nebudem." usmeje sa. "Aj ja som si hovorila, že by som malal prísť na návštevu, ale.... no, nechcela som mu už moc zasahovať do života."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 7:37 pm

To nevím, jestli by ti jen tak ukázal oči... ani mně dlouho nedovolil, abych mu sundala brýle... co já vím... +není si jista+ ale před lékařkou by myslím neměl mít zábrany... +předpokládá+ Hm, zajímavé... přesně tohle mi řekl on o tobě +uculí se+ Jaképak zasahování do života... jste přece přátelé, tak proč byste se občas nemohli vidět? Slyšet...? +nechápe je+

(přece jen bych se přimluvila, abychom vymyslely něco magičtějšího, než elixír, co ty na to?)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned čer 05, 2011 11:39 pm

"To celkom chápem." prikývne, no veselo to neznie. "Ale aj tak by som ho skúsila prehovoriť." počúva ju a trochu sa mračí, no náhle na ňu, trochu prekvapene pozrie. "Vážne?" to že jej tiež nechce zasahovať do života. "Ja viem, že máš pravdu...len....len neviem, ako sa k nemu mám zachovať. Predsa len sme spolu nejaký čas chodili." pokrčí ramená a v rukách zviera pohár s džúsom, ani si to neuvedomuje.

(ja nie som proti ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 06, 2011 6:22 pm

Byl by sám proti sobě, kdyby se nepokusil něco s tím dělat... cokoliv +uklidní ji+ Opravdu to řekl +(to jako fakt, na Orlíku:D)+ Merline... jak se máš k němu chovat... +málem protočí oči:D, ale trpělivě jí poradí+ ...jako k ostatním přátelům... nevidím v tom problém. Rozešli jste se, ale přátelství snad mezi vámi pořád trvá...? +pozvedne obočí v otázce+ Chodili... chodili... víš, s kolika muži já jsem tady chodila a dodnes se s nimi přátelím? +řekne se smíchem, snaží se jí to trochu zlehčit+ Ale pokud máš s tím problém, nebudu tě nutit +řekne zase vážně a chytne jí ruku+

(láká mě pořád nějaký ten rituál, ale ne černomagický, spíš lékouzelnický)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 06, 2011 11:31 pm

"Ja viem že máš pravdu." prikyvuje. "....Keď, ono je to také trochu....predsa len ma videl nahú a tak...." povzdychne si a zavrtí hlavou. "Viem, že je to detinské zmýšľanie. No teraz je najdôležitejšie, aby sme vymysleli spôsob, ako mu pomôcť." usmeje sa a ruku jej jemne stisne.

(niečo vymyslime ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte čer 07, 2011 8:12 am

Aha, takže je ti to trapné se s ním setkat, protože jste spolu spali? +zamračí se jí čelo, sama v tom žádný problém nevidí. Kdyby viděla, musela by se nechat zavřít do kláštera+ Chápu tě, Mem +taky jí stiskne ruku na podporu+ ale je to minulost... kterou sice máte společnou... ale je to jen minulost. André je dokonalý francouzský gentleman, který ti určitě nikdy nepřipomene, co bylo mezi vámi. Nemysli na to, co bylo, ale na to, co je teď a co nás čeká +usměje se na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv čer 09, 2011 9:44 am

"Nie, mne to nie je trapné....len...proste....nechajme to tak. Máš pravdu. S Andrém sme sa rozišli ako priatelia. Nemal by v tom byť problém. Jasne." usmeje sa, no následne sa trochu zamračí. "Aj keď pred nami je ťažká úloha." povzdychne se. "Takže sme sa v podstate dohodli. Prídem na Orlík a uvidí sa, čo sa s tým dá robiť. Dobre?"
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Srub ve Skalistých horách