Společenská místnost

Moderátor: Styx

Společenská místnost

Příspěvekod Styx » pát kvě 27, 2011 10:31 pm

Obrázek

Obrázek

Posezení před srubem.

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod Styx » úte kvě 31, 2011 10:02 pm

+přemístí se sem z Orlíku i s nějakými zásobami, něco nacpe do lednice a z některých ingrediencí připraví malé občerstvení. Nachystá to na stůl v jídelně a než jí přijde návštěva, kochá se z okna pohledem na divokou přírodu, jezero a hory v dálce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř čer 01, 2011 10:50 pm

+posadí se s Mem ke stolu a nabídne jí tam nějaké občerstvení, které pro ně připravila+ Potřebuji s tebou mluvit a tady nás nebude nikdo rušit. Je to teprve rozestavěné a zatím o tom nikdo neví +hned jde k věci+ Asi víš, co s tebou potřebuji probrat. Dostala jsi můj rychlý vzkaz, abys přerušila tu akci se šamanem?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř čer 01, 2011 11:41 pm

Sadne si a poobzerá sa okolo. Pomyslí si, že Styx má na interiér vkus, no k tomu, aby to vyslovila, sa už nedostane. Prikývne a list položí na stôl. "Dostala." skúmavo sa na ňu zahľadí. "Pochopila som, že si si to rozmyslela. Prečo? Už nechceš pomôcť Andrému?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř čer 01, 2011 11:51 pm

+chytne ji za ruku+ Och, Mem.. takhle prosím nemluv. Samozřejmě, že mu chci pomoct. Sama jsem přece s tím nápadem přišla. Ale musím přijít na jiný způsob. Tento je příliš nebezpečný +pohlédne jí do tváře+ Ohrožuji tím Andrého.

(pokud chceš být v obraze, proč Styx změnila názor, tak v Remus House, téma Obývací pokoj, to jen pro větší pochopení;))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv čer 02, 2011 12:02 am

Keď vidí, ako sa tým Styx trápi, jej pohľad zmäkne. Zavrtí hlavou. "Máš pravdu. Musí existovať aj iný spôsob." povzdychne si. Opäť zdvihne hlavu a zadíva sa jej do očí. "Ako by ho to mohlo ohroziť? Čo vlastne o tom rituále vieš?" spýta sa, ale nie obviňujúco, skôr ju to samú zaujíma.

(ja to asi čítať nebudem... môžeš mi to tak v skratke zhrnúť?)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv čer 02, 2011 12:51 am

Mám k tomu hned několik důvodů +přemýšlí, kterým začít+ Spíš se tě zeptám já. Co je to za šamana, kterého jsi sehnala? Znáš ho dobře? Jak moc mu věříš? Já prostě mágům, které důvěrně neznám, nevěřím. Obzvlášť těm, kteří praktikují černou magii. Víš moc dobře, že černomagický rituál si vyžaduje nějakou lidskou oběť. Co je to ale pak za kouzelníka, když obětuje nevinný lidský život pro něco, co mu je vlastně úplně fuk? Co když se mu ta magie vymkne z rukou, nebo ji použije proti nám? A hlavně... CO za to bude chtít? +mluví naléhavě, i když docela klidně+ Tohle mě bohužel předtím vůbec nenapadlo, omlouvám se, že jsem tě vůbec do toho zatáhla.

(jasně, proto si tě sem zavolala, aby ti to vysvětlila;))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát čer 03, 2011 12:41 am

Zvážní. Chvíľu uvažuje, čo všetko povedať, no potom pokrúti hlavou. "Verím, že spraví svoju časť dohody, keď ho o to požiadam. Čo za to chce..." opäť pokrúti hlavou. "...to je medzi mnou a ním. O ľudskej obeti som vedela, ty sama si niekoho ponúkala." skúmavo sa na ňu zahľadí, no potom zrak sklopí. "Ale máš pravdu. Úprimne mi už len z tej myšlienky behá mráz po chrbte. Pokiaľ nájdeme lepší spôsob, budem viac než súhlasiť."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát čer 03, 2011 2:18 am

Moc si toho vážím, že jsi ochotna Andrému pomoct a že pro něj tohle děláš +stiskne jí vděčně ruku+ ale prostě nemohu tomu šamanovi svěřit do rukou jeho život. Černá magie je nevyzpytatelná a vždycky bere víc, než dává. Bojím se, že by se mohla obrátit proti nám. Jakonáhle rituál začne, už bychom to nedokázaly zastavit. Nedostaly bychom se k Andrému, kdyby mu hrozilo nebezpečí, dokud by to celé neskončilo. Je to příliš velké riziko +na chvíli se odmlčí, je to pro ni moc těžké+ Další důvod je právě ta lidská oběť. Pochopila jsem, že nemůžu rozhodovat o lidských životech, nejsem bůh. Nemohu jen tak někoho obětovat a ušpinit si ruce jeho krví, byť nepřímo. Mem, můžeš toho šamana ještě zastavit? Není ještě pozdě... že ne +zeptá se s nadějí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát čer 03, 2011 10:19 pm

Prikývne. "Máš pravdu." stisk ruky jej opätuje. "Nemôžeme vedieť, čo sa stane, keby sme do toho išli." no pri jej otázke trochu zneistie a zamračí sa. "Ja teda....asi z toho nebude moc nadšený, zdá sa, že ho to zaujalo....ale....skúsim to."
Memory
VIP Member

Další

Zpět na Srub ve Skalistých horách