Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Theresa » úte kvě 31, 2011 9:42 pm

*si ho odvede zkratkou nahoru a k sobě*

(dále taky Soukromá část podniku - to mají s exkurzí dneska :D )
Theresa
Upírka

Příspěvekod Sirius Black » úte kvě 31, 2011 10:02 pm

Blackové si vždycky uměli poradit a ještě z toho pořádně vytěžit *chechtá se, když Reg mluví o "bohu"* Ježiši, hodiny tance *otřepe se* Přitom jsi vypadal, že tě to bavilo *utahuje si z něho a pak si stoupne na podlahu a trochu předvede tu starou rachejtli, která je vyučovala tanec* Jak se ta baba jmenovala? Nebylo to cosi na F nebo tak? *snaží si vzpomenout na její jméno a přitom se tam belhavě snaží předvést kroky vlačíku a pak se rozesměje a zavrávorá, tak se musí chytit barpultu* To bylo strašnýýý *kecne si rači na židlu, bo se jinak vyvrátí* Aspoň sis odpočinul *mrkne na něj* A netvař se jak na pohřbu..tohle je rozlučka, né funus *chechtá se* Neboj, to přijde *chytí ho za rameno a poplácá* Dobře, tak až tady skončí ten teááátr *zasměje se a rozmáchne se rukou okolo sebe* Tak se do toho můžeme pustit *přislíbí* Jo, zkušený.. *ušklíbne se nad tím termínem ohledně Luce* Tak se tomu dá taky říct... *pokrčí rameny a kopne do sebe panáka*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » úte kvě 31, 2011 11:39 pm

To jsem jenom tak vypadal. Kdybych dal najevo, že mě to nebaví, přidala by nám matka schválně další hodiny. Chechtá se. Kdybychom měli alespoň nějakou pěknou učitelku tance, tak bych se i víc snažil. Ale ta... Fuhrmannová se jmenovala... vzpomene si najednou... vypadala jako chlap. Oklepe se. Musí se rozesmát, když tam Sirius začne předvádět ty své taneční kreace. Vidíš, že to přece jen k něčemu bylo. Dělá si legraci. Nenazval bych to odpočinkem. Byl jsem celou dobu tak hodně zaměstnaný, že jsem si neušetřil ani chvíli na to, abych se alespoň na chvíli podíval domů a dal o sobě vědět, že vůbec žiju. Pokrčí rameny. Ale zase... viděl jsem celý svět a mudly mám prostudované jako snad žádný kouzelník. Rozhlédne se kolem. Hele, brácho... Lucius kamsi zmizel s tou kráskou... a já mám takový dojem, že jsme tady zůstali trčet sami dva. Řekne pobaveně. Nepůjdeme taky?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » stř čer 01, 2011 11:39 am

Jo! Tak se jemnovala! *přitaká mu a protočí oči* Byl/a naprosto dokonalý/á *chechtá se* Tak mi pak o mudlech povykladáš víc... *přikývne a rozhlédne se* No to teda... *kopne do sebe posledního panáka a sesune se ze židle* Meg zas bude nadávat, že jde ze mě cítit chlast *zakření se* No, nemám to lehké *čapne ho kolem ramen a jde s ním ven* Tak se uvidíme na svatbě...jsi doufám pozvaný, ne? *když mu Reg všechno řekne, tak pak zmizí* Čus brácha, rád jsem tě viděl *a je fuč*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 01, 2011 4:12 pm

Sirius: Doufám, že se na svatbě potkám i s Meg a tvou malou rošťandou. Rozloučí se s ním a tady se vydá váhavým krokem domů.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Amon » stř čer 01, 2011 5:28 pm

+Dnes se rači už ničemu nediví+ Pokrytec...hlavně, že jiným by dělal čajový dýchánky na úrovni...+poplácá dívčinu po prdelce, což mu připomene nějakou práci, tak to de v lehce podnapilým stavu řešit s Chrisem k báru. Jejich diskuse odradí všechny slečny a ty vysmahnou tancovat k tyčím+.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Amon » pát čer 03, 2011 2:48 am

+Když už je tam decánko mrtvo, tak sežere ještě pár jednohubek, dojde si vyzvednout Beu a Jerry je odveze-rozveze dom+ Tak se tu mějte, panstvo. Rád sem vás viděl! +poplácá pár opozdilců po ramenech a vydá se na cestu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát čer 03, 2011 10:05 am

*zatímco nad něčím debatoval s Postrachem, se to tou poněkud vylidnilo, tak se rozhlídne* no, asi bych taky už měl jít...*rozloučí se se zbytkem? co tam ještě je a vyjde do nočního vzduchu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pát čer 03, 2011 2:10 pm

Celou dobu se tam někde nenápadně motal v davu a bedlivě sledoval, co se tam děje, nic neuniklo jeho pozornému oku. Po posledním hostu se taky sebere a jde se konečně domů vyspat.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 10, 2011 5:38 pm

+Prolítne tama a zkontroluje, jestli je všechno nachystáno na večer a letí zase chvilku ještě do práce.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre