Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 9:08 pm

+zvedne k němu oči, když jí obejme, tohle nečekala a nemůže se rozhodnout jestli je to dobrý nápad, ale neprostestuje, spíš se k němu nenápadně, pokud to jde, přitulí. nebrečí, tedy zatím, ale není malá holka+ Byl úžasnej... +usměje se jak vzpomíná+ Vždycky, když jsem byla smutná nebo se mi něco stalo, vzal kytaru a začal hrát. Měla jsem to tak ráda, že když sem ho zase chtěla slyšet, začala jsem předstírat takový ty malý nehody. Když na to přišel, strašně se smál a říkal, že jsem jeho malá podvodnice....
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 9:13 pm

+usměje se tomu a pořád ji tak objímá, poslouchá ji a sem tam si potáhne+ To je pěkný. A kterou písničku jsi měla nejraděj?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 9:35 pm

+odhodlá se a obtočí mu ruku kolem pasu a víc se uvelebí+ Myslím, že tu znát nebudeš, ani snad nemá jméno... jeho vlastní tvorba. +pousměje se+ Vyprávěl v ní, jak potkal mámu... málem ho přejela, když pospíchala do práce. +tiše se zasměje, když si vzpomene na text, ale pak se zarazí a zhluboka se nadechne, proto nikdy neřídila, ne kvůli tomu co se málem stalo když se její rodiče poznalli, ale kvůli tomu že se to skutečně nakonec stalo+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 9:44 pm

+pohladí ji po rameni, když se tak nadechne+ To bude zas dobrý. Hele, dáme si panáka, jo? +strčí jí do ruky jedno ho panáka Jacka+ Mrzí mě to. +řekne nakonec+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 10:03 pm

Panáka? +překvapeně zamrká na skleničku v ruce+ Jo to je víc jak dobrej nápad. +pousměje se a odtáhne se, aby se posadila a naráz ho do sebe vyklopí, potom se pořádně zašklebí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 10:24 pm

+koukne na ni, jak se šklebí+ Jé, ty se umíš tak krásně ksichtit. +zasměje se a s úsměvem na ni kouká+ Tak co? Je to lepší? Nebo ještě jednoho? +prohlíží si ji a hádá jak jí asi je+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 10:50 pm

+zazubí se na něj a trošku zrůžoví+ Jo je to lepší. +pokývá hlavou, ikdyž tak trošičku kecá+ Ještě jednoho? Ne raději ne, nebo nedojdu domů. +zasměje se a zakroutí hlavou+ Děkuju. +pousměje se a rychle ho líbne na tvář+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 10:53 pm

+usměje se n ni a pohladí ji po vlasech, pak se opře vedle ní a nohy si vyhodí na židli naproti+ A odkud ty vůbec jsi? Vypadáš jako američanka. +přimhouří oči a kouká jí na obličej, jako by ji odhadoval+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob kvě 14, 2011 12:18 pm

+pousměje se, když jí pohladí po vlasech a opře se+ Odhalil si mě. +zasměje se+ Jsem kousek od New Yorku. Keyport se to tam jmenuje. +úsměv schová ve sklenici piva+ A co ty? Odkud jsi?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob kvě 14, 2011 12:51 pm

No... +zaváhá+ Já jsem ze Skotska, z Eninburghu, ale už pěkně dlouho jsem tam neby a doufám, že ani nebudu muset. +zamumlá a napije se piva+ A co ty děláš v Dublinu, když jsi z města za velkou louží?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette