Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 4:18 pm

+dorazí zavěšená v jeho rámě a posadí se do druhého křesla naproti. usměje se na číšníka a to víc jak mile, opře se a hodí nohu přes nohu+ Já myslím... že nic jiného než sláva nás nečeká. +uculí se sebevědomě+ Ty budeš fanynkama přímo obloženej. +zasměje se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 4:35 pm

No ne, že bych po těch fanynkách tak toužil, ale trocha té slávy nikdy nezaškodí. +chytne pivo a zvedne ho v přípitku+ Tak na nás, na dva nejlepší kytaristy z Voice heads! +mrkne na ni+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 5:57 pm

+zasměje se+ Když to říkáš. Tak kdyby jich bylo až moc, můžu na tě dát pozor. +culí se a vezme si vlastní pivo+ Na nás! +zasměje se a napije+ Hmn... jak ses vůbec dostal k hraní? +zajímá se, hned co se zase opře+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 6:06 pm

Fakt? +zazubí se na ni+ Beru tě za slovo. No já jsem začal hrát, když mi bylo patnáct a chodili jsme s kámošema pít k ohni a do parku a tak, tak jsem si sebou bral kytaru a hrál na ni a pak mě to nějak chytlo, a když to vždycky vidíš na těch koncertech, ty kytaristy, jak si to užívají... Tak jsem zatoužil to taky zažít. +zapálí si jointa, potáhne si a podá jí ho+ A doufám, že se mi to konečně splní. S kým bys chtěla hrát, kdyby sis mohla vybrat koho bys chtěla, třeba i mrtvý lidi.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 6:17 pm

No jasně. +zasměje se, upíjí pivo a skutečně ho poslouchá, chvilku na jointa jen kouká, zrovna dvakrát na to není, ale pak jen nad tím v duchu pokrčí rameny a vezme si ho+ S mym tátou. +řekne bez přemýšlení a pak se zarazí+ Ale tos asi neměl na mysli co... +popotáhne si a zase mu ho vrátí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 6:43 pm

+opře se bradou o dlaň a loktem o stůl, vezme si od ní zase jointa a potáhne si+ S tvým tátou? +zeptá se trochu udiveně+ A proč? Teda jako, na co hraje?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 8:30 pm

+trošku překvapeně se na něj podívá, že ho to zajímá a výraz rychle schová ve sklenici piva+ Hrál na kytaru. To on mě vlastně přivedl k hraní. +pousměje se, jak vzpomíná+ Hrál nádherně, ještě dnes si vzpomínám na jeho melodie. Pokaždý když hrál, říkal že se těší na to až jednou uslyší hrát mě. +smutně se pousměje+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 8:40 pm

+kousne se do rtu, pak ji chytne za ruku a koukne na ni, výjimečně bez úsměvu+ Chceš o tom mluvit? Teda, já tě k ničemu nenutim, jenom kdybys chtěla, tak můžeš. +pustí jí pomalu ruku+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 8:50 pm

+překvapeně se podívá na ruku, za kterou jí chytl+ Ne... já... nevim. +povzdechne si, možná nejen nad tím, že neví, možná nad tím, že jí ruku pustí a přitom by tak potřebovala aby jí za ní někdo držel, ale nic neřekne+ Nikdy jsem o tom s nikým nemluvila. Nikdo se o to ani nezajímal. +pokrčí neurčitě rameny+ Je to už dávno... bylo mi deset... nehoda... +semkne výmluvně rty, přeci mu tu nebude vyprávět o tom jak se jí stýská a jak prožívala chvíle, kdy se to dozvěděla+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 8:58 pm

+chviličku mlčí, kouká na ni, pak vstane a sedne si k ní, obejme ji kolem ramen a pak nenápadně objedná dva velký panáky Jacka a zase se k ní otočí, koukne jí do očí, jestli náhodou nebrečí+ Jakej byl tvůj táta? +zeptá se pak+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette