Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Angel » ned kvě 08, 2011 10:53 pm

Nebylo to vtipné +prohlásí o tom korzetu tak vážným hlasem že je člověku jasné co si doopravdy myslí. Ano, i podle Angela to bylo velice vtipné a to že byla Drusilla chlap si myslí dodnes+ Není to bomba +odporuje automaticky, jelikož myslí pravou bombu. Trochu mu cuknou koutky v úsměvu nad tím Spikeovím veselím+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned kvě 08, 2011 11:02 pm

+jelikož se za Spikea nedostane, posadí se prostě jen vedle něj a zvědavě natahuje krk. musí před ústa dát ruku, aby zdusila smích, při představě Spikea a bílého svatebního korzetu+ A jak ti seděl? +nedá jí to, aby ho nepoškádlila. když otevře krabici a nadšeně z ní něco vyndá, chvilku jí trvá, než jí dojde co to je. polkne, těžce, lehce ztratí barvu v obličeji a na tváři se jí objeví takový zvláštní výraz, něco mezi zoufalstvím, překvapením nad tím, že si nedělali srandu, naději, že se jí to netýká a taky ale štěstím nad tím, že je Spike tak nadšený. rychle se zatváří jakoby tu nebyla, taky se tak nějak stáhne, už nenatahuje krk, aby viděla, co Spike dostal, přeci jen kdo ví na co to vůbec dostal, třeba si poříděj koně nebo tak, jí se to přeci nemusí vůbec týkat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned kvě 08, 2011 11:25 pm

Nedělej si prdel, nebo já dám tobě růžovej a donutim tě ho nosit +vyhrožuje velmy vážným hlasem. Zejména se situace stane kritickou když se mu skoro perverzně zablískne v očích a má výraz "už zase myslím na sex a nejen každejch sedum vteřin".+ Tak co na něj říkáš +dá jí ho hezky do ruky, aby si zvykala+ Hej! To je pěkný! +poklepe na umělohmotný konec+ Má to praktickou velikost i tvar +nevypadá to že by mluvil o vhodném anatomickém umístění do dlaně+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned kvě 08, 2011 11:33 pm

Nemam ráda růžovou. +řekne tone "To by sis nedovolil". zbledne ještě víc, teď už hodně znatelně, když vidí jak se mu blíská v očích, teď už jí je jasný, že se to jí taky týká, kor když jí strčí bič do ruky+ No... je... pěknej. +vydoluje ze sebe jakous takous odpověď. pro změnu zrudne, když jí dojde o čem Spike mluví a kor když se jí při tom na mysli vynoří různé představy, zapoliká a zamrká, aby je zahnala, ale červeň z tváří nedostane+ Ste to mysleli vážně, co. +není to otázka, spíš konstatování. těžko říct jak se tváří, když má hlavu skloněnou k biči v ruce. sice s tím mohla kdysi souhlasit, ale to neznamená, že z toho nebude mít strach a nebude se chtít vykroutit, i když to snad ani nejde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned kvě 08, 2011 11:50 pm

+Vezme jí zase bič z ruky, ovine jí ho kolem pasu a přitáhne si ji pro polibek+ Jasně že sme to mysleli vážně pudlíčku. Vždycky myslíme všechno vážně +znovu ji políbí. Posléze se obrátí na Angela+ Pokud teda nechce tu věc použít na mě +hodí bradou k Angelovi+ Chtěl bys mě zbít? +najednou si přestane Neferet docela všímat a po čtyřech se přesune ke Spikeovi tak aby mu viděl zblízka do očí. bič drží v rukou jako obětinu+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned kvě 08, 2011 11:55 pm

+Tiše ty dva sleduje jak se spolu pošťuchují. Doufá že Neferet neucukne, protože se těšil na zajímavou podívanou, dokonce si říkal, že by se zúčastnil. Sleduje přimhouřenýma očima přibližujícího se blonďáka. Převezme si od něj bič a položí si ho do klína, hezky stočený+ To záleží na tom... +promluví po chvilce jakoby uvažování+ Znáš správnou odpověď na otázku; Byl si hodný? +jeden koutek rtů se mu zvedne v půlúsměvu+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon kvě 09, 2011 12:01 am

+kupodivu se jí uleví, když nemá bič v ruce, ale blíž tyhle pocity raději nezkoumá+ Hmn... a já vždycky naletím. +zamumlá mezi polibky. sedne si zpět na postel, nakloní hlavu na stranu a ty dva sleduje, přemýšlejíc na tom, jestli by se jí ulevilo, kdyby jí z toho vynechali nebo jestli by jí to spíš mrzelo. ale zase na druhou stranu by jí přizvali příště a ona by se mohla zatím někde třeba zašít, ale jestli se na ni otočí s prosbou a nadšením v očích asi nedokáže odmítnou a udělá vše co jim na těch nádherných očích uvidí, ostatně jako vždy+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon kvě 09, 2011 5:40 pm

+Přimhouří oči, sleduje každý sebemenší záchvěv v Agelově tváři+ Slyšíš toho podvodníka? +obrátí se na Neferet která se tam nevyužitě krčí v koutku a snaží se dělat že tam není+ Tahle otázka je chyták víš pudlíčku +sedne si na paty+ Když řeknu že sem byl hodný, tak mi nařeže jako za odměnu. Když řeknu že sem zlobil, tak mi nařeže jako za trest +zasměje se+ Prostě mě spráská tak jako tak. Je to sadista.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon kvě 09, 2011 7:52 pm

+Potřese hlavou. Když to tak Spike vyzradil, tak podle něho zkazil zábavu+ Nedal jsem ten bič sobě, abych ho mohl použít na tebe, ale tobě abys ho použil na Neferet +vrátí mu výše jmenovaný předmět do rukou s lehce podmračený výrazem+ Několik hodin jsem četl. Jdu si lehnout +vstane a má se k odchudu. Ve dveřích se ještě zastaví+ Půjčím si večer tvůj přívěsek, musím si něco zařídit mimo tenhle ostrov +není to žádost, spíše to jen Neferet oznámí a pak už zmizí za rohem+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon kvě 09, 2011 8:03 pm

+vykouzlí na tváři úsměv, i když do smíchu jí moc není+ To je velice... vypočítavé. +zazubí se. zpozorní, když se Angelovi tak změní nálada+ Jasně... dobře se vyspi. +usměje se na něj+ Jo dobře, klidně si ho nech dýl. +přikývne, i když vlastně ani nemusí, když se jí Angel neptal, ale jen oznamoval. vyhrabe se na kolena a doleze ke Spikeovi. zezadu ho obejme kolem pasu a bradu mu položí na rameno+ Taky půjdeš spát? +zeptá se zvědavě+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor