Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Angel » ned kvě 08, 2011 9:38 pm

+Přestane číst když se její dech zrychlí, což značí že se probudila. Koukne na ty dva vedle sebe. Spike má zavřené oči a vypadá jako dens tará, strnulá mrtvola, když ani nedýchá a ona se mu tiskne k hrudi, vlasy rozcuchané a výraz vyorané vši. Neodolá a musí se tomu pohledu usmát. Odhrne jí vlasy z čela, obrátí se na bok, knihu odloží poslepu na noční stolek a oba je obejme svou mocnou rukou+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned kvě 08, 2011 9:41 pm

+Trochu se pohne, rozlepí jedno oko a koukne vedle sebe na Angela, pak na Neferet u sebe na hrudi. Trochu se zavrtí když je obejme, ale ani v nejmenším neprotestuje+ Pokračuj ve čtení +požádá ho akorád. Má nějakou rozněžnělou, snad dokonce nefrajerskou náladu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned kvě 08, 2011 9:49 pm

+chvilku mžourá, než se úplně probudí a něžně se usmívá, kor, když je Angel obejme, natáhne ruku, aby mu dlaň položila na hrud a palcem hladila látku jeho košile+ Jak dlouho jsem spala? +trošku tiše spíš zachraptí a mžourne nahoru na Spikea, v tuhle chvíli je neskutečně šťastná+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned kvě 08, 2011 10:01 pm

+pokrčí rameny+ hele pár hodin lásko +opodív na její otázku vězně a pro něho víc jak stručně. Položí Angelovi ruku na paži a přejede bezmyšlenkovitě po látce kočile, zamne ji v prstech+ Nudím se. Chci něco zabít +to je po takhle po ránu zajímavé prohlášení+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned kvě 08, 2011 10:11 pm

+Když už odpoví Spike, tak co on by se obtěžoval. Jeho žádost aby pokračoval bez problému ignoruje, jelikož je myšlenkami jinde. Došlo mu totiž při Spikeově potřebě něco zabít že už velmi dlouho neměl vizi. Jen pár ještě když byl v Tibetu a pak tu jednu s Beccou. Od té doby nic. Prázdno. Klid. Dokonce i bolesti ustali, pokud vůbec ty co měl od příjezdu zpět byli skutečné a ne jen psychosomatické+ Něco jsem ti koupil, tak se nebudeš nudit +odvede rychle blonďákovi pozornost, než by si o on mohl všimnout že neměl vize+ Dojdu pro to +zvedne se a odejde z místnosti+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned kvě 08, 2011 10:20 pm

+lehce zvedne obočí, tomu se říká hezké přání k dobrému ránu "Chci něco zabít." skutečně originální :D trochu se nadzvedne, když Angel odejde z ložnice a podívá se na Spikea+ Taky přeju dobré ráno. +uculí se na něj, ale po ránu je líná se natahovat, aby ho políbila, takže ho líbne spíš na krk, kam vcelku bez problému dosáhne+ Sem zvědavá co dostaneš. +přizná se+ Já dostala nádherný spodní prádlo. +úplně se rozplývá, když se chlubí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned kvě 08, 2011 10:29 pm

+Kouká vykuleně na Angela, vživotě od něj dostal leda tak přes hubu a ptákem do prdele+ To jako fakt von ti něco dal? +čumí jako na obrázek panny Marie v psím hovínku+ Nějaký sexi červený tanga a žádná podprda +majuje si to červeně+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned kvě 08, 2011 10:33 pm

+Vrátí se velmi rychle s krabicí v rukou. Co se týče Spikea nemá takoví proslov jako u neferet, naopak se na něj jen zamračí+ Když už jsi měl ten nápad... +vleze zpátky do postele, tentokrát tak že sedí v tureckém sedu a položí krabici někam před sebe. Asi se budou muset zvednout, pokud chtějí vidět obsah+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned kvě 08, 2011 10:42 pm

+zasměje se+ Ne, nic červeného. +zakroutí hlavou. zvědavě koukne na Angela, který se vrátil a nějak se jí to přestává zdát, když mluví o nápadu, ale přesune se vedle Spikea z druhé strany+ Tvůj dárek... +kývne hlavou ke krabici, aby si to rozbalil, ale vyhrabe se do sedu, aby mu mohla zvědavě koukat přes rameno, cože znamená, že pokud bude moct vleze mu za záda, obtočí mu ruce kolem pasu a bradu si na rameno položí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned kvě 08, 2011 10:51 pm

+Duvěřivě se na tu krabici dívá jakoby mu měla vybuchnout před nosem či něco podobného. Posadí se a opatrně si ji přitáhne blíž+ Hele jestli je to nějakej blbej for, tak tě fakt zabiju. Nenechám se zesměšňovat jako v belgii +zamračí se na Angela+ Dal mi normálně bílej svatební korzet, že prej sem Drusillina manželka +blískne po starším upírovi očima+ Faj, otevírám +rychle to otevře a ucukne. Nic nevybuchne, korzet tam není, zato pěkný stočený rudočerný bič+ Bomba! +vytáhne ho jako by to byla vzácná relikvie+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Darktor