Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 04, 2011 4:44 pm

Jo, takže tu máme dva návrhy: Prey a The Beasts. +rozhlídne se okolo a pak koukne na Jessicu+ Co ty? Máš taky nějakej návrh?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » stř kvě 04, 2011 8:11 pm

Mgala: +široce se na ni usměje+ To zjistíme na první zkoušce, ale doufam, že to půjde. +zatváří se trošku rozpačitě, jak přemýšlí jestli se zeptat nebo ne+ Ehmnn.. je mi to... blbý... ehmn... ale ty si vlastně kdo? +zatváří se ještě mnohem mnohem rozpačitěji+ Nejsem si jistá, jestli jsem tu informaci omylem nezasklila...

Wenai: +zakucká se pivem+ Název? No já... to je jako byste po mě chtěli, abych někoho odoperovala. +zazubí se+ Já a názvy nejdou dohromady, sem schopná vymyslet něco jako Vožralej pes nebo tak.
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 04, 2011 8:22 pm

Jessica: Jessico. Eh, můžu ti číkat Jess? Tohle je naše manžerka, Mgala. Už máme i manažerku, ještě sme ani nezačali zkoušet. +zasměje se+ No dobře, tak nám aspoň řekni, kterej z těch dvou názvů se ti líbí víc. Já jenom doufám, že se nepohádáme a nerozpadnem kvůli názvu, když jsme neměli ani první zkoušku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř kvě 04, 2011 11:47 pm

+Chvíli je poslouchá. Típne cigáro a Byronovi šlohne jednoho jointa.+ Neboj, kvůli takové kravině se určité nepohádáme. Mě je v podstatě šumafuk, jak se budem jmenovat. Jen abychom hráli dobrou muziku.+ Pokrčí rameny a připálí si. Zhluboka potáhne a pak labužnicky vyfoukne hustej kouř.+ Jo, tohle je lepší. +mroukne si spokojeně.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » čtv kvě 05, 2011 12:13 am

Jo jo, já jsem manažerka. +zazubí se+ Jsem vaše holka pro všechno - takže když bude nějakej probléém, stačí houknout a já to zařídím. +mrkne na Jess a koukne na Wenai+ Zkuste si to říct v nějaké větě, třebáá: A dnes večer vystoupí .... ! Co vám tam zní líp? nebo rovnou: Já hraju v... - co byste říkali raději? Ovšem Já hraju v Pankáčovi v kýblu by bylo vážně originální! A ve vožralým psovi ještě víc! +směje se a mává na číšníka, že další beton i to druhý, páč je holka na suchu+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 05, 2011 12:53 am

+opře se v židli a zadívá se kamsi ke stropu do dálky+ A dneska večer hrají +chvíle napětí+ Void heads! Hraju ve Void Heads. Void Heads vystoupí v CBGB. Hmmm. +zabručí, nakrčí nos a koukne na Kim+ Dej mi práska, prosím. +natáhne k ní ruku+ Já vám nevim, lidi. Asi jsem na to moc střízlivá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv kvě 05, 2011 11:57 pm

Wenai: To můžem hned napravit. +mrkne na ni a taky kouká po číšníkovi. Se krapet nudí holka.... Podá Wenai jointa.+ Void Heads? +zopakuje překvapeně.+ To tě napadalo teď? To je náhodou supr název. +culí se nadšeně.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Zaměstnanec » pát kvě 06, 2011 12:05 am

+přijde tam, donese Mgale beton a vodku a koukne na ně+ Dáte si ještě něco dámy? A pane.
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 06, 2011 12:07 am

+párkrát si potáhne a vrátí jí ho+ Jo, zrovna teď. +zazubí se na ni+ Já si dám... pivo a něco silnějšího si dáme, ne? Tak jacka? +rozhlídne se po osazenstvu stolu, ani nečeká na souhlas a kývne to číšníkovi+ Void heads. Myslim, že nás to plně vystihuje.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát kvě 06, 2011 12:15 am

Jack je dobrý. +souhlasně přikývne. Vezme si jointa zpátky a opět spokojeně pokuřuje a už se jí pomalu na tváří začíná objevovat mírně zhulený úsměv.+ To by mě opravdu zajímalo, jak jsi na tohle přišla. +koukne na ni se širokým úculem. (tak ona je evidentně jasná :D )+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette