od Neferet » pon lis 23, 2009 6:47 pm
Jistě, Marius. +zamračí se+ Tak to, abych Vám to vysvětlila ještě jednou, jelikož Marius mívá někdy sklony přehánět. +konečně se na ně usměje+ Takže budete hlídat, aby se tady nepotuloval někdo nepovolaný. Když někoho potkáte, nebudete se na něj hned vrhat, ale nejdřív zjistíte, co tady dělá. Když přijde někdo na návštěvu, uvedete ho do zadní části vstupní haly a požádáte, zda by nepočkal, pokud Vám předtím neřeknu jinak. Vyhledáte mě a já Vám řeknu, kam ho máte odvést, samozřejmě pokud Vám neřeknu jinak. +vyjmenovává, co budou mít na starosti+ Jinak mi je vcelku jedno co budete dělat, když dodržíte moje pokyny. +pokývá hlavou, aby jí následovali a vydá se k domu+ Ukážu Vám Vaše pokoje. Same na dobu úplňku máte v připraveny zvláštní pokoje a Vy Johne až budete potřebovat potravu můžete si nalovit v okolí, zvěře je tu dost. +řekne+ Nebráním Vám v tom, aby jste se na nějakou dobu po čase vydali navštívit Bemount, ale nejdřív se se mnou o tom musíte domluvit. +řekne a zavede je do jejich pokojů+
Draco dormiens numquam titillandus