Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 6:28 pm

Mgala: +kouká na ni chvíli nechápavě, ale pak se jí tvář rozjasní do úsměvu+ Supér! +vyskočí+ Hej, ještě jsme ani nezačali a už máme manažerku. +je celá nadšená+ Ale, víš, +koukne na ni+ měla bych na tebe jednu děsně důležitou otázku ještě: Co piješ? +zkoumavě se na ni zadívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř dub 27, 2011 6:33 pm

Wenai: +spokojeně se usměje, pak se ale trošku zarazí a pokýve vážně hlavou, zamrká na Wenai kukadlama nevinně a tak jakoby stydlivě pípne+ Všechno co teče a nesmrdí? +tázavě ji sleduje, jestli je to akceptovatelný+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 6:39 pm

Mgala: +s úsměvem pokývá hlavou+ Jo, to je dobrý, a... +koukne na ni+ Kolik za to budete chtít? My jako zrovna začínáme a ani nevíme jak nám to půjde.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř dub 27, 2011 6:45 pm

Wenai: Noo...+zatváří se prvně, jako by hodlala říct nějakou sumu, ale pak se zašklebí+ uvidíme jak to půjde...a po první výplatě se domluvíme, aby to bylo fér. Mmm...a můžu tu zůstat, nebo mám vypadnout, ať máte klid na zkoušení?
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 6:49 pm

Mgala: Nó, jak chceš. Chceš něco k pití? +ukáže na lednici a sedne si zas na gauč+ Klidně si něco vezmi.
+koukne na Jessicu+ Tak co ty? Začneš? +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř dub 27, 2011 6:56 pm

Wenai: Nebojím se, že bych na vás prodělala... Jinak - +otočí se ke všem+ já jsem Mgala, kdyby mě nikdo neznal...+ať sme jakože seznámení..+
Mhmm, já si něco vezmu, nenechte se rušit. +mrkne do ledničky, vezme si pivo, otevře ho o stůl, sedne si na ten stůl a sleduje s kým to tam bude mít vůbec tu čest. Pak si vzpomene, že na ni pro jistotu čekal taxík, tak vylítne ven, zacáluje mu a zase se potichu usadí.+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Jessica Latem » stř dub 27, 2011 8:40 pm

+s úsměvem na všechny kývne, když jí Wenai představuje+ Takže... no... jmenuju se Jessica. Hraju od svých deseti. +musí se nad tím zamýšlet, nikdy jí tohle představování moc nešlo+ Byla jsem součástí dvou kapel. V jedný něco přes čtyři roky. Byla to taková menší středoškolská kapela. V druhý jsem byla něco okolo tří let, vysokoškolská. +pokrčí výmluvně rameny+ V obou jsem tedy převážně zpívala, ale hrát na kytaru umím taky, i když poslední rok to bylo spíš doma pro radost. +trošku nerovzně se pousměje+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 8:44 pm

No, tak to zní dobře. To už víš co a jak. +pokývá hlavou+ Tak nám něco zahraj a zazpívej. +ukáže na kombo a na mikrofon+ Jestli nemáš kytaru, tak si pujč támhle tu. +ukáže na jednu opřenou o stěnu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » stř dub 27, 2011 8:56 pm

Já asi začnu zpěvem. +v tom se cítí jistější a třeba jí pak po ní ani nebudou chtít aby hrála na kytaru, vyloví z tašky cedečko, který strčí do přehrávače a stoupne si před mikrofon. kupodivu se chytne hned na poprví, čekala že to nervozitou bude horší, ale vžije se do toho. nedrží se přímo originálu, ale předvede i hloubku hlasu, samozřejmě v místech, kde to podle ní zní nejlíp. rozhodně je vidět, jak tohle miluje, tedy ne kastingy, ale zpěv :D+

Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » stř dub 27, 2011 9:07 pm

+Kývne na pozdrav i Mgale a už poslouchá jak zpívá Jessica. Na to, že se zdála být taková nejistá si vybrala zajímavou písničku. Tohle je rozhodně něco, co se jí líbí. Tak jen s úsměvem pokyvuje nohou do rytmu a poslouchá.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette