Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Kim Jasper » úte dub 26, 2011 11:48 am

Mně neděkuj. +pokrčí rameny a jak odchází, kroutí za ním hlavou.+ To má vždy takové nápady? +zeptá se Wenai, postaví se a přijde k ní také přezkoumat sáček.+ Uvidíme. Snad... +a koukne ke dveřím, jakoby čekala, že se za nima vzápětí někdo objeví.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 26, 2011 11:55 am

Jó, vždycky. +pokývá hlavou a hodí sáček zpátky na stůl a zapálí si nový cigáro+ Někdy i horší, teda šílenější. Neřekla bys do něj, že je skotskej šlechtic, co? +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte dub 26, 2011 11:58 am

+Téměř vyprskne smíchem.+ Ne, to opravdu neřekla. +Sedne si tam na nějakou židli a zapálí si další cigáro.+ Jak se vy dva vlastně znáte? Musí to být už hodně dlouho, když přísaháte na indiánské bratrství.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 26, 2011 12:20 pm

No... +zamyslí se+ Bylo nám asi osm a bylo to na jakýsi akci kam mě vytáhli rodiče, něco jako výroční ples pro obnovu všech buržoázních zvyků nebo tak něco. On seděl naproti mě a velmi soustředěně pitval labuť z másla. A já jsem začala dělat vnitřnosti z fazolek. +otřese se+ Nesnáším zelený fazolky. Pak jsme se potkávali na takovejchle akcích, kam nás vzali rodiče, pozdějc v hospodách a on mě donutil vykouřit první cigáro. +zasměje se+ Je s ním sranda. +koukne na ni s úculem+ Chtěla by ses o něm třeba dozvědět něco víc?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte dub 26, 2011 11:10 pm

+Poslouchá ji a při tom tiše pokuřuje.+ Ty asi pocházíš z hodné nóbl rodiny, když tě rodiče brávali na plesy skotské šlechty. +zamyšleně.+ Odkud vlastně pocházíš? +napadne jí, že se vůbec nezeptala.+ Zdá se, že ten Byron bude také pěkné kvítko. +uculí se. Típne cigáro a založí si ruce přes prsa.+ Je něco, co bych o něm měla vědět? +trochu ostražitě.+ Jestli to třeba není nájemnej vrah... +řekne vážně no v očích jí zasvítí šibalské plamínky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 26, 2011 11:15 pm

No, tak trošku nóbl rodina. +koukne na sebe+ Doufám, že to na mě není vidět. +zasměje se+ Já jsem vod Gallway, od zálivu, z Ulsteru. Nájemnej vrah? +představí si to a pak zavrtí hlavou+ Ne, to teda není. Jenom vykouří a spolkne kde co a na první rande pronajme rovnou celej bar.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » úte dub 26, 2011 11:17 pm

+vrátí se konečně ve svým normálním oblečení+ Mluvíte o mě? +koukne na ně+ Nevěř jí, já jsem svatoušek, vidíš tu svatozář, ne? Jestli ne +posadí se na gauč za nima+ měla by sis dát tohle a budeš. +chytne sáček s papírkama+ Tak co, holky, dáme si? +rozdělává ho a trhá papírky+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » stř dub 27, 2011 3:27 pm

Wenai: +Chvíli nad tím přemýšlí, pak pokroutí hlavou.+ To tuším neznám. Ale anglicky mi to moc nezní. Kde to je? +vytáhne si další cigáro. Zjevně neví, co s rukama. No zatím si ji nezapálí, jenom si s ní pohrává. + Takže sebevrah. +zkonstatuje a uculí se při tom.+ Opravdu? Vlastní zkušenosti? +mrkne na ni.+

Byron: +Prohlédne si ho, jak se vrátí.+ Jo jasně a já jsem matka Tereza. +ušklíbne se pobaveně.+ No proč ne. +pokrčí rameny. +Ale pokud ještě někdo přijde, bude z toho mít jistě zážitek. +zasměje se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » stř dub 27, 2011 3:34 pm

+strávila celý den přemýšlením nad tím, jestli má zkusit štěstí, ale nakonec se přeci jen dokopala k tomu, aby dorazila. na rameni pověšenou kytaru, chvíli přešlapuje přede dveřmi a přemýšlí jestli zaklepat nebo rovnou vlézt dovnitř, ale nakonec zaklepe+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 3:36 pm

+zavrtí hlavou+ Je to v Irsku, na západním pobřeží. Je tam taková pěkná samota...+zasní se+ S ním? +ukáže na Byrona a ksichtí se u toho+ S ním bych nechodila ani za zlatý prase. +rozesměje se+ Je šílenej. Ale teda jinak moc hodnej, úplný zlatíčko. +rozcuchá mu vlasy+

Dále. +křikne, když uslyší zaklepání+ My tu nekoušem, zatím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette