Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 9:32 pm

+překvapeně se na Wenai koukne, když mu řekne aby se svlíkl, ale nakonec se rezignovaně usměje a sundá si paruku+ No tak jo, tak jo, odhalilas mě Sherloku, jsem to já.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 25, 2011 9:33 pm

Tak vidíš, že to jde. +usměje se a napije se piva+ A teď nějakou tu písničku, a tvým hlasem bych prosila, Jackie zpívala jako koza mečí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 9:34 pm

+zašklebí se na ně+ Jasně. +a spustí+

Byron
Člověk

Příspěvekod Sid Vicious » pon dub 25, 2011 9:59 pm

Vyprskne smíchy, když se Jackie odhalí, ale musí uznat, že jako klukovi mu to sluší víc. I ta druhá písnička je o poznání lepší. Později chce odpovědět Kim ohledně těch textů, teď nechce rušit konkurz.
I am an anti-Christ
I am an anarchist
Sid Vicious
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon dub 25, 2011 10:12 pm

+Nejdřív se jenom na Wenai nechápavě podívá, když chce od "Jackie" aby se svlékla. A jak to udělá, kouř místo toho aby ho vydechla, polkne, takže se začne dusit.+ To jsou ale blbý fóry. +Řekne nakvašeně, když chytí dech. No nechá Byrona zpívat a má jediné štěstí, že nezpívá tak špatně....a tedy také druhé štěstí, že ho Wenai nejspíš zná.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 25, 2011 10:16 pm

+koukne starostlivě na Kim+ Jsi v pohodě? +zeptá se jí+
Tohle je Byron, můj kamarád, kterýmu jsem jednou v opileckém momentu slíbila, že budeme hrát v jedný kapele. Pak jsme si to slíbili indiánským bratrstvým, někde tu mám ještě jizvu. +koukne na palec+ No každopádně... co s ním? Vezmeme ho na milost?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 10:18 pm

Jo, jo, jo. Vezmete. A ty jsi to slíbila +ukáže na Wenai+ A navíc tu mám nějakej ten úplateček. +zazubí se a začne štrachat v obalu na ktaru a pak bvytáhne jeden pytlík tráv, je tam toho docela dost a druhej pytlík plnej barevných papírků se smajlíkama+ To je pro vás. +položí to na sedačku+ Abyste věděli jak moc mi na vás záleží. +zazubí se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon dub 25, 2011 10:50 pm

Jo, jsem v pohodě. +přikývne směrem k Wenai a ještě několikrát si odkašle, pak si opět potáhne.+ Tak indiánské bratrství. +pokroutí hlavou, no koutky jí cuknou.+ Ale jo. Zdá se, že je to pořádný hovado. Navíc umí správně uplácet. +to už se culí.+ Ale bude to zábava. +nemůže si odpustit s malým úšklebkem koukne na Byrona.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 25, 2011 10:57 pm

No tak jo, teda. Byrone, budeš doprovodná kytara a kdyby náhodou bylo potřeba zazpúívat mužskej hlas. +usměje se na něj+ A teď - prosím tě - se běž převlíknout ty prsa ti vůbec neslušej.
+opře se a začne prohlížet sáčet s papírkama, jako by ho zkoumala+ Myslíte, že přijde ještě někdo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 10:58 pm

Že jo. +šťastně se usměje na Kim+ Díky, kočko nikdy ti to nezapomenu. +pak se jakože uraženě koukne na Wenai+ No dovol, náhodou mě na mě jeden chlap zapískal, když jsem sem šel. +a odkráčí se převlíct+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette