Sídlo a okolí

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx

Re: Sídlo a okolí

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 12:53 am

Tak problém? No jo, to jsou ty bezpečnostní bariéry. Od té doby, co mi tady slídil ten zloduch, tak jsem se pořádně pojistila proti vniknutí. Ale pojďte dál, popovídáme si uvnitř, přece nebudeme stát tady venku +odvede je do obývacího pokoje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 10:20 pm

+objeví se trošku dál od vchodu, než zamýšlela, aby se objevili, trošku se nad tím zamračí a schová do kapsy medailon+ Dobrý? +stočí pohled k Angelovi, moc dobře si pamatuje, jak nesnáší přenášení a lehce mu polží dlaň na paži+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 10:26 pm

+Netváří se že by mu bylo do tance, což tedy on většinou, ale vyloženě zle mu není, už asi asi zvikl. Jen přikývne. Prostě on toho moc nenamluví, pokud to není nutné+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 10:29 pm

Dobře. +přikývne na jeho příkývnutí, spustí ruku pryč, trošku jí mrzí, že jí za ní třeba nevzal nebo tak, ale tenhle ošklivý pocit zažene aspon na chvíli pryč+ Tak jdem. +pohodí hlavou ke vchodu, kte kterému vyrazí a následně na něj zaklepe+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv úno 24, 2011 11:00 pm

+skřítek si dojde pro ně a uctivě je odvede do hradu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 12:59 am

+Dorazí ku vchodu s pomláskou v ruce. Neferet mu neprozřetelně prozradila jak se u nich koleduje a to by nebyl Spike se svými sadistickými chotkami aby to nechtěl vyzkoušet. Navíc, když za to dostane něco sladkého co si může rozpustit do krve. Zazvoní. Vesele, doslova rozverně se culí a popleskává si pomnlázkou do dlaně, zatím co čeká až mu přijdou otevřít+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » ned dub 24, 2011 9:58 am

+protože dnes jsou Velikonoce a ona tak nějak doufá, že by mohli přijít nějací koledníci, přijde otevřít osobně. Když uvidí upíra jako koledníka, zasměje se, ale úsměv jí na chvilku zmizí z tváře, jak Spike vytáhne ten svůj dlouhý nástroj. Styx si jej uznale prohlédne a se smíchem se otočí, že mu uteče+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 6:34 pm

Hej! O běhání nebyla řeč! +ohradí se na její nesportovní chování, když mu tak utíká pryč. Nechá ji chvíli náskok, aby si myslela že má šanci mu zdrhnout, ale pak ji několika kroky dohoní, proti jeho upíří rychlosti nemůže nic dělat a rovnou jí přetáhne pomlázkou po zadečku. Ne moc silně samozřejmě, nechce jí způsobit trvalou ujmu na zdraví. Potom ji chytne za pas a přitáhne se smíchem k sobě a mlaskavě jí vtiskne pusu na tvář. Z dechu je mu cítit alkohol, buď je tak rozverný nebo opilí. Ovšem kdo to u něj pozná když pije ve dne i v noci+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » ned dub 24, 2011 9:16 pm

+zdrhá před ním, ale ne moc rychle, aby ji mohl doběhnout. Hrkne v ní, když ji plácne přes zadek, ale má, co chtěla+ Hej, nějak moc si to koledování užíváš +upozorní ho, ale směje se, takže jí to evidentně nevadí+ Aby sis za to nevykoledoval průšvih u Neferet +zamrká na něj šibalsky. Je vidět, že si ty mudlovské svátky užívá+ Jsem vážně překvapená, jaká je s tebou sranda, Spikeu.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 9:22 pm

+pustí ji z toho skoro obětí a pokrší rameny+ Hele jako moct konečně někoho zřezat i když jen torchu.... Prostě mi to už chybělo +přizná se docela bez rozpaků+ Jakejch že to svátků? +nechápe. Jestli to slovo někdy Neferet použla a vysvětlila mu jeho význam, tak to promtně zapoměl+ Jo? +podiví se, pohrávaje si při tom z pomlázkou jako by ji chtěl znovu přetáhnout+ Já sem si vždycky myslel že jsem vtipnej kluk.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo