Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Marius » sob dub 23, 2011 11:16 pm

+na Spikeovo komentování odpoví univerzálním posunkem a to vztyčeným prostředníčkem, tak aby to Nef neviděla, zřejmě se to používá i u nich nebo mu o tom někdy řekla Nef+ Zkus se jí jen dotknout... +začne a nakrotí ke Spikeovi, ale stuhne, když si uvědomí, že svým příkazem přestřelil a taky ho zastaví Neferet, která právě vypěnila, ale i tak se nezapomene naštvat ještě víc+ Ne! +vyštěkne na ni+ Nerozumím ti! Znám tě. Znám tě líp jak sebe a tohle... +mávne rukou k těm dvěma+ ...bys nikdy nedopustila. Co se to s tebou stalo? Ty si tady ta kdo zapomíná na to, co a kdo je. Nikdy bys nedovolila, aby se tě někdo jako oni dotýkal, aby ochutnal tvojí krev. Znám tě, tohle nejsi ty. +dokončí svůj plamenný proslov lítostivě+ Fajn, ale ještě jsme neskončili. Z tohohle sídla neodejdu dokud tě nepřivedu zpět. +řekne rozhodně a dřív než stačí kdokoliv zareagovat odejde z místnosti a nechá bledou dívku, která se nejspíš každou chvíli skácí k zemi, stát uprostřed místnosti+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Spike » sob dub 23, 2011 11:28 pm

+Bleskově mu univerzální gesto vrátí, dokonce mu ani nevadí že ho Neferet může vidět. Nenechá se třeba i neverbálně urážet od nikoho, natožpak od toho plešatého svalovce evidentně z nízkou inteligencí+ Ehm +uchchtne se když ho Neferet tak sprdne. To se mu moc líbí. Zvedne pišně bradu, složí ruce na prsou a jeho postoj a výraz říkají "Jo to je moje holka!"+ O tom že by od nás odešla si nechej jen zdá +zavolá za Mariusem vycházejícím ze dveří+ Že jo lásko? +zjišťuje se u ní už ne tak jistým hlasem+ Já ryby nejím +zhnuseně koukne na Angela+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob dub 23, 2011 11:33 pm

+Nějaké hysterčení ať už Spikeovo, Mariusovo nebo Neferetino ho jen tak z míry nevyvede. Sleduje je malinko zamračeně, v duchu při tom souhlasí z větší částí toho co Marius říká. I podle jeho mínění by s nimi neměla Neferet být, přinejmenším s ním ne. Ve skutečnosti ale mlčí jako ta již zmíněná ryba. Vyprovodí Mariuse pohledem ze dveří, pomalu se obrátí na Neferet a trochu nejistě se pousměje+ Neuvedli jsme se zrovna dobře +podotkne+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob dub 23, 2011 11:40 pm

+jen pevně semkne rty, když vyletí i Marius a s nelibostí si uvědomí, že má pravdu, nikdy dřív by nic takového nedovolila. ani se za ním nepodívá, když odchází a rovnou se otočí na kluky+ To víš, že jo. +usměje se na Spikea+ Mě se jen tak nezbavíte. +dodá a zamává na něj svůdně řasama+ Nikdo ti je nenutí. +usměje se blonďáka+ Mohlo to být mnohem horší. +pousměje se na Angela ke kterému přejde a líbne ho, nejspíš za to, jak se za ní postavil+ Je to moje chyba, měla jsem mu to napsat, ale nějak se mi připadalo že tohle není vhodný jenom napsat. +zatváří se velice, ale velice kajícně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 12:21 am

Ale... +mávne rukou ledabile, když už je MArius a jeho nenechavé ruce pryž z místnosti, tak si s ním přestane dělat starosti. Sejde z očí, sejde z mysli+ Pozvem ho na pivo a hned ho to přejde. Teda pokud +loupne okem po Angelovi+ to není stejněj netykavka jako tady bručou +uráží Angele, ale dbromyslně, skoro z něhou. Vynajde si tričko a jme se si ho natáhnout+ Hele víte že takovíhle přerušování způsobuje porychy erekce? +vytasí se z jedním novodobým moudrem co splašil na internetu, kde taky jinde. Jak si tak natahuje tričko, mluví a zároveň jde k nim, nějak se mu z nedostatku krve v žilách zatočí hlava, takže se rukou musí opřít o Angela+ Ach bože... +zašeptá a skloní hlavu na prsa. Tentokrát to už nepřehrává jako před chvilkou, vážně je mu trochu zle+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned dub 24, 2011 12:24 am

Pití neřeší všechny problémy. Vlastně neřeší nic +jak tak vzpomíná na pití, tak by si rovnou něco dal. Nejen krev i nějakou tu whisky by mohl dostat. zbíhají se mu na ni sliny. Zachytne Spikea kolem pasu. Ať si říká co chce, nechcá mladšímu upírovi skutečně ublížit, proto na něj taky teď shlíží se starostí v čokoládových očích+ Potřebujeme se najíst +řekne k Neferet+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned dub 24, 2011 12:43 am

+chce něco podotknout, ale když vidí jak je Spikeovi zle zvážní a v očích se jí leskne starost+ Měli jste mi o tom říct dřív. +zamračí se na Angela+ Je ti hodně zle? +přejede Spikeovi starostlivě dlaní po čele, takhle zblízka vidí, že je neskutečně bledý a že má propadlé tváře+ Nemusíte jíst rybí, v lesích je zvěře dost, ale ve tmě nic nechytnu a cesta do řeznictví bude trvat dlouho. +se starostí v očích na ty dva kouká a zřejmě nad něčím uvažuje+ Pojď ke mně. +osloví Spikea něžně a vezme si ho od Angela, obejme ho pevně kolem pasu a odvede k posteli, naštěstí je to jen kousek+ Buď se můžeš přidat nebo prosím chvilku vydrž. +stočí pohled k Angelovi, když Spikea usadí trochu dál od okraje postele+ V koupelně mam dokrvovací lektvar, zvládnu to. +samozřejmě myslí to, kdyby se Angel přidal a přetáhne si tričko přes hlavu, aby nepřekáželo a nezakrývalo jizvy na krku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 1:21 am

+Podívá se na ni obrovskýma, zářivě modrýma kukadlama. Povadne ještě víc. Už to samozřejmě hraje, tak moc zle mu není, jen si nechce nechat ujít příležitost napít se znovu Neferetiny krve a možná něco víc+ Je mi zle. Myslím že bych nezabil už ani mouchu +složí si hlavu k ní na rameno, stále na ni upírá ty oči a nechá se odvést k posteli. Je to šašek nad šašky. Když ho tak ukládá, tak si ji k sobě přitáhne a donutí sednout obkročmo na slabiny+ Hmmm +zavrní, odhrne jí vlasy z krku a dlouze olízne celí její krk kde má ještě ne pořádně zaschlé ranky od posledního krmení+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned dub 24, 2011 1:25 am

+Spod přimhouřených víček podezřívavě Spikea pozoruje. Zná ho dost dobře na to aby mu došlo že to mladší upír jen hraje a zdaleka mu není tak zle jak začal právě teď předstírat. Je mu jasné že blonďákovým jediným cílem je dostat další dávku magii a upířím potenciálem silné krve. On sám po tom touží taky od prvního okamžiku co ucítil její krev na jazyku, ale nechce Neferet příliš využívat. Přes veškerá svá přecevzetí ho Spike olizující Neferetin krk neskutečně přitahuje, doslova jako magnet železo. Přistoupí k ním, klekne si, aby se nemusel předklánět a odhrne vlasy na druhé straně jejího krku kde má kůži ještě neporušenou+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned dub 24, 2011 1:38 am

+semkne pevně rty, aby se nerozesmála, je jí jasný, že s tou mouchou to přehání, ale nechá ho přitom. ráda jim dělá radost, plní jejich přání. neměla by je tak rozmazlovat. jen mírně pozvedne obočí, když jí donutí si mu sednout na klín a triko odhodí vedle nich na postel, nechávajíc si tak jen spodní prádlo a džíny+ Myslela jsem, že bys nezabil ani mouchu. +tiše se zasměje, když jí tak vrní u ucha a olizuje krk. hlavu nakloní na stranu a ruce mu obtočí kolem krku. když se k nim přidá i Angel, srdce jí radostí poskočí. ví že to bude síla, přijít najednou o tolik krve, ale je si jistá, že to zvládne a mimo to, co by pro ně neudělala+ Moment. +zarazí je a natáhne se přes Spikea k nočnímu stolku, ze kterého vyndá něco co vypadá jako jehlice do vlasů a skřipec dohromady. narovná se, stáhne si vlasy do ruky, vytočí si je nahoru a zajistí sponkou, aby nespadli a nepřekáželi jim. napadne jí jen, že se dalším jizvám prostě nevyhne a zadoufá, že budou poslední navíc a beze slova jim nabídne krk. což není nic snadnýho, každýmu nabídnout jednu stranu krku, aby se podělili :D+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor