Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Angel » sob dub 23, 2011 9:53 pm

+Docela klidně vstane z postele, narovná se a upraví si košili vytaženou z kalhoty. Zase ji nacpe zpátky. Trochu se nahrbí, jak už tak má ve zvyku když mluví z Neferet a vlastně pořád. Jakoby měl na ramenou tíži celého světa+ Napadl nás +myslí samozřejmě Mariuse na kterém taky utkví dlouhým pohledem hnědých očí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob dub 23, 2011 10:00 pm

+zvedne naštvaně obočí, když tak Spike žaluje a těká mezi těmi třemi pohledem+ Sežrat? +zopakuje a zaostří na dvě ranky na jeho krku+ Sakra... +zakleje když si uvědomí, že nejspíš dlouho nejedli+ Proč mi některý z vás něco neřekl? +těkne mezi dvěma upíry pohledem, než se otočí na Mariuse a zle se na něj zamračí+ Přeskočilo ti? +zeptá se a vytáhne mu meč z boku, naštěstí nebyl nijak hluboko a rána se téměř okamžitě zacelí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » sob dub 23, 2011 10:03 pm

+ignoruje ty dva za Neferetinými zády, jelikož se mu neskutečně ulevilo, že je v pořádku+ Mě ne, ale tobě zřejmě ano. Můžeš mi vysvětlit, co v tomhle domě dělají... ti dva? +zavrčí, začíná být naštvaný, že mu nic neřekla. hned jak se mu rána zacelý, vyskočí na nohy, vytáhne Nef nahoru a pořádně jí obejme, tedy spíš si jí schová v náručí s "Srdíčko moje", ale to nic nemění na tom, že je naštvaný, jen je rád, že jí vidí nezraněnou+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Spike » sob dub 23, 2011 10:19 pm

+zamračí se a natáhne pro kalhoty+ To že tu nemáš krev, neznamá že může sníst mě. Stejně nejsem pořádně k jídlu +zahučí uraženě a vrhá na Angela nevražívé pohledy. Co na tom že ještě před pár minutamy se těšil na to jak si budou spolu užívat v posteli, krev ne krev. Natáhne si kalhoty, zapne a pak klesne se zavrávoráním na postel+ Oh sakra! Myslim že trpim chudokrevností... +postěžuje si. Skutečně je v obliřeji takoví nějaký pobledlí a skoro to vypadá že se mu propadli tváře. Veškeré únave z něho přinejmenším dočasně spadne, když vidí jak se Marius chová k Neferet+ Hej! Ty holá lebko! Dej ty pracky z ní pryč! +oboří se na něj žárlivě+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob dub 23, 2011 10:22 pm

Nechtěl jsem tě sníst +odvětí koutkem úst jen tak tichounce jakoby mu to ani nechtěl říct. Obrátí pozornost k Neferet zabalené v Mariusově náručí. Obočí mu pomalu putuje k sobě jak se mračí nad tou pro jeho oči ne zrovna libou scénou+ Nejsme na tom tak zle +nechce přiznat že potřebuje krev. Trochu nakloní hlavu na stranu, aby viděl na ránu v Mariusově boku který se tak rychle zacelila. Tentokrát se zamračí doopravdy hodně. Vůbec se mu nelíbí že jeho potencionální nepřítel se hojí tak dobře+ Momentálně tu bydlíme +odpoví na jeho otázku, i když tuší že mu není určena+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob dub 23, 2011 10:32 pm

+obejme Mariuse kolem pasu+ Jsem v pořádku. +zašeptá, ale trošku jí dělá starosti, jak Marius zareaguje, jestli si všimne kousanců na krku nemluvě o tom, že z ní ti dva musí doslova táhnout. při Spikeově výlevu se chtě nechtě vymotá z Mariusovi náruče, který jí to zaručeně neulehčuje. když se mu podívá do tváře, pochopí, že pochopil, že s nimi spí+ Má, pravdu. Bydlí tady se mnou. +potvrdí Angelova slova a otočí se na Spikea, který se jí podle hlasu zdál nezdravě unavený+ Mohl říct mě. +zamračí se, nelíbí se jí, že jí nedošla absence krve dřív+ To vidím. +trhne hlavou k pobledlému Spikeovi na téma, že na tom nejsou tak zle+ Jak moc velkej hlad máte? Budu stačit já? +nabídne se automaticky a trhne sebou, když jí víc jak pevně sevře zápěstí chladná ruka+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » sob dub 23, 2011 10:38 pm

+zaboří tvář Neferet do vlasů a vdechuje její vůni, která se mu nějak nezamlouvá, něco je špatně a záhy si uvědomí co. páchne těma dvěma cizíma upírama. zamračí se jí do vlasů, nelíbí se mu to, ale rozhodne se to s ní řešit až budou sami. Spikeův protest se mu docela zamlouvá a rozhodne se, že ho nemá rád, takže přejede Nef dlaní po páteři až k zadešku přes který jí plácne, to že se po něm ožene rukou okomentuje jen líbnutím do vlasů+ Bydlí? +zopakuje velice, ale velice zamračeně, ani nemusí říkat, jak moc se mu to nezamlouvá, ale když se nabídne jako krevní konzerva chytne jí pevně za zápěstí. trhne s ní, aby jí donutil se k němu otočit čelem+ Zešílela si nebo co? +zavrčí na ni, ale když vidí její zatvrzelý výraz, je mu jasné, že ano+ Okamžitě se vracíš domů. +rozhodne okamžitě nehledíc na její šokovaný a nevěřícný výraz, že si něco takového dovlil+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Spike » sob dub 23, 2011 10:54 pm

Jo? A co je tohle! +nastaví krk aby hezky byli vidět ranky. Nekrvácí tak jako u Neferet, protože Spikeo trochu chybý krevní oběch, ale jen trochu+ Hele ty skíne moc si nedovoluj nebo ti tu pazouru uřežu a narvu do míst kam ti slince nezasvítí ani když vystrčíš prdel do nebe +okomentuje obšírně Mariusovo chování k Neferet+ Jo, zlato, on raději zmrzačí mě než tebe. To víš, mesijášskej komplex +odfrkne si. Při tom jak jí Marius nakazuje se jen pobaveně ušklíbne. Je mu jasné že si to Nef nenechá líbit+ Mimochodem já bych si trochu upil... +houkne ještě než Neferet vystartuje na třetího upíra+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob dub 23, 2011 10:58 pm

+Trochu cukne rameny jakoby jimi krčil a dalo by se říct že vrhne na Spikea krátký omluvný skoro úsměv, než se zase obrátí k pomalu ale jistě pěnící Neferet+ Stačili by ryby +navrhne nejsnažší variantu vzhledem k tomu jak blízko jsou od moře+ Neferet bude dělat co a kdy ona chce +postaví se za brunetku, jen tak proto aby se postavil+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob dub 23, 2011 11:08 pm

+shlédne na ruku, která jí drží zápěstí, sevře pevně rty aby se uklidnila+ Jestli chceš ryby, nějaký nachytáme. +pokrčí nad tím ramenem, nebude se mu vnucovat, ale pohledem kterým počastuje oba svoje upíry je jasné, že jim nebude bránit si vzít i její krev. jakmile jí začne Marius nakazovat co má dělat vypění+ Nebudeš mi nakazovat co mám dělat. +vyletí jak čertík z krabičky a vytrhne se mu+ Zapomínáš na to s kým mluvíš. Já rozhodnu kdy se vrátím a jestli se vůbec vrátím. Já rozhodnu o tom, kdo může pít mojí krev a sdílet se mnou postel nebo ne. Rozumíš mi?! +zeptá se ho prostě naštvaně+ A teď vypadni. +vykáže ho přinejmenším z místnosti+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor