Pokoj č.12

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.12

Příspěvekod Richard Prewett » ned dub 10, 2011 3:21 pm

Dnes večer. +povzdechne si, neříká se mu to moc lehce. Trochu se odtáhne a shrne jí vlasy z čela.+ Slib mi, že se nikdy nezměníš a pořád budeš taková. +usměje se.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 10, 2011 3:26 pm

Už? +zašklebí se smutně+ To si tě musím ještě užít. Taková? Jaká přesně taková? Taková cvoklá? +cvokle se usměje+ Taková náruživá? +její ruce zase začnou putovat po jeho těle a neomylně míří k rozkroku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned dub 10, 2011 7:12 pm

+Usměje se a v očích mu šibalsky zajiskří.+ Taková jaká jsi. +šeptne jí do rtu a lehce do něj kousne. Sjede dlaněmi na její zadeček, pod něj a pohladí ji v klíně. Pěkně pomalu a nepřestává ji při tom líbat. Jeho tělo se opět probouzí vzrušením.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 10, 2011 7:16 pm

Slibuju. +zašeptá mu do rtů, sevře v dlani jeho mužství a začne ho pomalu třít, sem tam se zastaví, aby si pohrála s jeho šourkem a pak se zase vrátí k jeho údu+ A ty mi slib, že se od té holky nenecháš ovládat, byť by sex s ní byl sebedokonalejší.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned dub 10, 2011 7:34 pm

+Těžko se mu teď přemýšlí, když se mu krev hrne do úplně jiných míst, no podaří se mu usmát, i když se mu na tváři opět zračí vzrušení.+ Toho se bát nemusíš, já si od ní poroučet nenechám.+ Chytne její ruku, přitáhne si ji ke rtům a políbí ji na hřbet, nepřestává jí při tom hledět do očí s malými jiskřičkami v těch jeho.+ Když budeš takhle pokračovat, princezno, za chvíli se mnou nic nebude. +ušklíbne se pobaveně. Pustí její ruku, uchopí svůj úd, nasměruje jej do Wenainho těla a druhou rukou, kterou má pořád na jejím pozadí, si ji na sebe víc přitáhne, takže do ní jeho penis do půlky vklouzne.+ Já se tě snad nikdy nebažím. +řekne s úsměvem a mírný pokroucením hlavy, skloní se k jejímu hrudníku a vtiskne ji polibek mezi ňadra.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 10, 2011 7:40 pm

To je dobře. +zašeptá a neubrání se zasténání, když ho zase ucítí v sobě, chytne se ho za ramena a dá si nohy tak, aby v ní byl celý+ Richarde, +řekne potichu a kouká mu do očí, trochu se při tom usmívá+ Ty seš úžasnej, víš? Naprosto úžasnej a já na tebe nikdy nezapomenu, protože tě mám rakt moc ráda. +skloní se a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned dub 10, 2011 8:27 pm

Úžasná jsi ty. +usměje se, jednou rukou jí zajede do vlasů a přidrží si ji v polibku+ Já tě mám taky rád. +řekne upřímně. Ruce přesune na její boky bez toho, aby odtrhl pohled od jejich očí a začne se s ní, nejdřív pomalu, pak rychleji pohybovat.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 10, 2011 8:34 pm

+dech se jí zrychluje hrudník zvedá, ale očima se vpíjí do jeho, rty se jí chvějí, občas tiše zasténá až se k němu pomalu nahne a políbí ho, něžně a jemně, ale hluboce, přizpůsobuje se jeho pohybům, aby do ní zajel vždycky co nejhlouběji, opírá se o jeho ramena+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned dub 10, 2011 10:00 pm

+Do obou rukou chytne její tvář, líbá ji dlouze, hluboce, jazykem prozkoumá snad každičký centimetr jejich úst a nepřestává se v ní pohybovat, důkladně do ni zajíždí co nejhlouběji. Dlaně mu sklouznou po jejím těle, pohladí její ňadra, palci obkrouží bradavky dokud zcela neztvrdnou, sklouzne ještě níž, k jejímu klínu a současně se svými pohyby začne dráždit i její klitoris.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 10, 2011 10:11 pm

+i přes jeho rty zasténá, několikrát vyrazí proti jeho ruce, sevře se kolem něj, ale ještě pořád odolává orgasmu, když ho přestane líbat oči má pořád zavřené a šeptá+ Richarde, Richarde, Richarde+ Opakuje to, hlasem těžkým vzrušením, jako nějakou mantru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje