Přípravna čajů

Re: Přípravna čajů

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 3:01 pm

Já si s ním ráda popovídám. A k té jemnosti ho taky nějak dostaneme. Zatím mě nenapadá jak, ale něco vymyslím. Zatím mě napadá jediné a to, aby se staral o Micheala. Je mu sice už rok, ale fakt ho nesvěřím chlapovi, který má teď náviky, až mě děsí. Ale na něco přijdeme. Večer si doma dáme vínko a popřemýšlíme.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 3:07 pm

Což o to, on by se Tisuli asi postaral... Ale vážně chceš, aby věděl, nač Michael myslí? Sice to může mít jisté výhody, ale moc bych mu tu paměť a tak nedávala všanc. Radši mu rovnou řekni, že nechceš, aby to u vás zkoušel. Jo, poslední dobou si zvykl chodit bos, tak se nediv, jestli dorazí, že bude mít nohy úplně zelené.
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 3:09 pm

Jestli někomu vleze do hlavy bez dovolení, tak první, co potká jeho hlavu bude moje oblíbená litinová pánev. On se to hezky odnaučí. Zelený nohy, bez bot, smrdět budou oba na sto honů. Kdyby nebyla taková zima, tak je nechám umýt venku. Na ten příchod se budu muset hoooodně dlouho připravovat.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 3:12 pm

Neboj se, oni zase nepřijdou nějak brzy. Mají naplánovaný Valentýn ve dvou... :D Vůbec jsem je neměla z Kelenu odvážet. Taky si od nich potřebuju na chvilku odpočinout, to je jich cukrování už mi lezlo na nervy. :D
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 3:14 pm

Jsi moje kočička dělá si z kluků legraci a svíjí se smíchy nad představou těch dvou jako hrdliček. Hele, ale za tohle by mi stálo je vidět. Myslím, že bych se udržela nesmát se jim přímo do očí. A klidně bych i nechala Tisuliho, ať se mi koukne do hlavy, aby věděl, jak trapně to vypadá.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 3:18 pm

Já myslím, že bych se z nich zbáznila, kdybych nepřijela sem. Tady je božský klid! Rokar říká Tisulimu Azarenku... Brrr! A co tady, jak to jde? Co Creagan? Partnerství klape?
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 3:22 pm

Jo, ty to vlastně nevíš. Jak jsi byla mimo, tak jsem netušila, kam ti posílat sovy. Já a Creagan jsme zasnoubení a v červenci bude svatba. Za svědky nám jdou golux a Lucius. Samozřejmě jsi také vítaná a pokud se do té doby pánové začnou chovat jako kultivovaní lidé, tak je taky ráda uvidím.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 3:25 pm

Svatba? No páni... To víš, na Kelenu toho bylo tolik k vidění! Byla jsem v Nenu zavřená v knihovně a nevnímala svět. Děkuju za pozvání. Pokusím se ty dva nějak usměrnit, aby nedělali ostudu, ale nevím nevím. Jsou jako utržení ze řetězu. To víš, užívají si poválečné volno a Tisuliho čeká po návratu korunovace... Chce si to užít, možná proto tolik blázní.
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 3:27 pm

Tak to si myslím, že by mu spíš prospěla společnost Creagan. Korunovaný ke korunovanému. Zatím budu "jen" Creaganovou manželkou, ale asi se taky nevyhnu tomu titulu královna oklepe se nad tou představou, protože je takové tele, že by nikdy neměla být ničím jiným, než majitelkou této čajovny
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 3:36 pm

ALe prosím tě... Do toho vklouzneš, ani nebudeš vědět jak... :D No jo, možná by mohli porovnat zkušenosti, co?
Bilkis Blight
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna