Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Ares » pát dub 01, 2011 2:08 pm

Namyšlený? To snad ne! tváří se však celkem pobaveně. Čím to je, že nejste jediná, kdo mi to říká. Tedy, měl bych říct jediná žena, která mi to říká. Muži tu odvahu většinou neměli a když měli, přišli o jazyk a následně o život než to dovyslovili. ušklíbne se ďábelsky.
Řekla jste to sama, muži jen neradi mluví o svých prohrách. lehce se usměje a odpije si z další sklenky. Já si však myslím, že ani vy byste nechtěla mluvit o mužích, kteří vám případně unikli. I když přirozeně, je snad nemožné, aby vás nějaký odmítl. Nemám pravdu? mrkne na ni. Dáte si ještě něco? podívá se na její prázdnou sklenku.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » ned dub 03, 2011 10:00 am

Tak to mám štěstí, že nejsem muž. Ani nechci pomyslet, co byste mi za to udělal +zasměje se rozpustile+ Ach, vy muži a ta vaše do nebe volající ješitnost. Nikdy si nepřipustíte, že by se vám něco taky nepovedlo. Ale jak jsem řekla +přiblíží rty k jeho uchu+ chybí vám trpělivost. Ženy jsou rády dobývány. Co se vám nepovede dnes, zítra může jít snadno +mrkne na něj povzbudivě a pak se zamyslí+ Tak to máte možná pravdu. Taky bych nemluvila ráda o muži, který by si dovolil mě odmítnout. Ženy jsou v tomhle snad ještě horší, než muži. Pomstychtivější +uchichtne se+ Naštěstí mi ještě žádný, o kterého jsem měla zájem, neunikl ze spárů +cuknou jí koutky rtů+ Ne, děkuji, už mám dost, nerada bych se opila. Vím, kdy mám přestat. S alkoholem, i v příjemném rozhovoru s mužem +zaflirtuje s úsměvem+ Moc hezky se mi s vámi povídá, ale budu už muset jít. Povinnosti +pokrčí rozmrzele rameny+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned dub 03, 2011 11:26 pm

Já dokážu být trpělivý, pokud jde o něco, na čem mi opravdu záleží. Téměř dotčeně.
Také se ušklíbne. Pomstychtivější jste. Kývne na souhlas. Ale vy jste snad jediná žena, kterou slyším to přiznat. usměje se potutelně. Říkáte muži....takže jste opravdu sběratelka. zkonstatuje s vševědoucím úsměvem.
Když musíte, přivázat vás nemohu. Chvíli ale vypadá, že o tom opravdu uvažuje ( :D ). Jsem rád, že jste přišla a oslavila se mnou mé nevímkolikáté narozeniny. Ušklíbne se, ale mile. Postaví se, aby jí případné podržel židli. Doufám, že se opět brzy potkáme.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » pon dub 04, 2011 6:12 pm

Věřím tomu, že vy dokážete být trpělivý. Ostatně, máte na to spoustu času +mrkne na něj+Rád přivazujete ženy? +šeptne mu do ucha, ale hned se zase odtáhne, co kdyby jí to chtěl ukázat v praxi+Taky mi bylo potěšením dělat vám společnost ve váš významný den +seskočí z vysoké barové židle a jak má tu nepohodlnou kratinkou sukni, trošku zavrávorá a spadne mu do náruče. Lehce se zardí a zvedne provinile k němu oči+ Omlouvám se... doufám, že jsem vás moc nepolekala +postaví se a snaží se zachránit trapnou situaci+ Taky doufám, že někde na sebe zase narazíme. Tedy.. trochu jinak, než teď +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 7:59 pm

Ušklíbne se a v očích mu blýskne. Někdy... a někdy se třeba nechám přivázat sám, pokud na to má dotyčná žena dostatek odvahy. řekne s lišáckým úsměvem.
Automaticky ji chytne. Jak na něj Styx koukne tak provinile, zářivě se na ni usměje. Neomlouvejte se, v dnešní době jen málokdy ženy padají do náruče mužů.... bez větší, vynaložené námahy. mrkne na ni a nakonec ji předci jen pomůže se postavit. Můžete klidně i takhle. rty mu zvlní pobavený úsměv. Vezme její ruku a políbí ji. Bylo mi potěšením, Styx.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » úte dub 05, 2011 11:01 pm

Ach, teď tak trochu lituji, že jsem zadaná a že nemohu využít tak lákavé nabídky beztrestně svázat samotného boha války +zažertuje se smíchem a vymaní se z jeho náruče+ Těšilo mne, drahý Aresi +nechá si políbit ručku a jemně se mu ukloní na rozloučenou+ Na brzkou shledanou +dodá s milým úsměvem a elegantním krokem odkráčí od něj pryč, a plně si vědoma toho, že ji proutník Ares určitě vyprovází pohledem, provokativně přitom vrtí zadečkem jak zloděj vrtákem:)+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř dub 06, 2011 8:24 pm

Ušklíbne se. Jste dost odvážná na takové...věci? probodne ji svým temným pohledem, v očích mu zajiskří pobavení. Na shledanou. Samolibě se usměje se a opravdu ji vyprovází pohledem, obzvlášť když se Styx při své chůzi tak hezky vrtí. Pak dopije svou sklenku, zaplatí útratu a zamíří do svého pokoje.
Ares
Bůh

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 03, 2011 12:05 am

+dovede je sem+ Prosím, prosím vemte místo. +svalí se k jednomu stolku, kam by se všichni měli vejít+ Mě se dneska taky dál nechce. +mávne na číšníka+ Pro mě pivo. +kývne na něj a hned si zapálí cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » úte kvě 03, 2011 1:15 am

+Rozhlídne se a spokojeně se usměje+ Tady to vypadá stylově. +uvelebí se v jednom křesílku u stolečku+ Mně něco co vypadá jako okena a chutná jako broskvová vodka. +usměje se na číšníka+ A jestli tu máte něco k jídlu...při té zkoušce jsem vážně vyhládla..+a může donést prakticky cokoliv - esi máte - třeba meníčko+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Zaměstnanec » úte kvě 03, 2011 10:38 am

+zatím jim tam šoupne to pivo a okenu, teda tu vodku a Mgale donese irskej steak na whisky a brambory+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette