(Man, tak to jsem zvědavá, čím chce na mne zapůsobit, abych mu podlehla. Tomu Bacardi samozřejmě Tak já už mám asi taky obsazenou kapacitu, záleží ještě na jedné postavě, jestli jo, nebo ne)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)
(Moji chalani dorazia až tak okolo deviatej...keďže cestujem v ten deň domov.... Ale ak ich aj nikto nebude chcieť, aspoň na chvíľu sa tam s nimi isto ukážem )
Milé dámy! Moc rád si s vámi popovídám, neb to pravidla nastavena lady Styx dovolují. Sice riskuji, že mne bude Eternity inzultovat, ale co bych neudělal pro trochu toho dobrodružství. Nepotlačujte dále své touhy zahrát si se mnou třeba kanastu a poperte se o mou společnost !
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?
Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
fajn, dámy! ale karetních her máme více... znáte třeba Kozí války (mrkám na Vás, Mollly)? nebo třeba Bobří bandu?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?
Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.